Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kimse konuşmuyo aysellim senin sonuç noldu geçmişi takip ettim ama seni gözdenmi kaçırdım

claritam inşalah canım ya benim yumurtlamam süper zaten her ay hissettire hissettire pıtlıyor yumurtlar ama bu ay kuluökaya yatıcam bakalım

claritam inşalah canım ya benim yumurtlamam süper zaten her ay hissettire hissettire pıtlıyor yumurtlar ama bu ay kuluökaya yatıcam bakalım

işl, olur canım ya bide bana dr bu ay yumurtaların güzel dedi ama 8 günden 18 güne kadar dedi benim 8 gün bide 12 gün uzayan akıntım oldu 3 tane yumurta vardı acaba iki yumurtada çatlayabilirmi anlamadımbişey

işl, olur canım ya bide bana dr bu ay yumurtaların güzel dedi ama 8 günden 18 güne kadar dedi benim 8 gün bide 12 gün uzayan akıntım oldu 3 tane yumurta vardı acaba iki yumurtada çatlayabilirmi anlamadımbişey

canım bilmiyorum ki inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız önemli olan süreç değil sonuç. gidiş yolundan puan verseler ben kesin sınıfı geçer hamile kalırdım:))

bide bu yumurtalar çatlıyo gününü yakalıyoruz gün aşırı olduğu için acaba eşimdemi sorun var yada döllenme olmuyomu dr.eşimle ilgili bişey istemedi çok iyi dr. birsürü hastası var tedaviyle çok kişinin bebeği olmuş çoğunun eşlerindende test istemiş bizden istemedi

claritam senden ne haber ne durumdasın şimdi

bu ay bişey kullanmadan çalışıyoruz bakalım nolcak sonuç ama artık bıkmış durumdayız bu ayda olmazsa yarıyıl tatilinde istanbula gitçem bide ordaki doktorlar baksın bakalım

tatlım ihmal etme. çok zor bi süreç ama ne kadar erken davranırsan o kadar iyi olur. rabbim hepimize sabır versin. bu yol çok çetin ve meşakkatli.

daha önce test yaptırdınız mı eşine

hiç yaptırmadık acaba strestenmi diyorum eşim normalde berberdi bi müşterisi iş teklifinde bulundu şartları iyi geldi bide kayınvalideyle sorunlar vardı onlardan kaçalım diye kabul ettik 2 yıl oldu buraya geleli ama eşimin işyeri daha yeni açıldı 2 senedir yattığı yerden para kazandı hep ya açılmazsa diye stres yapıyoduk istanbula geri dönmeyi düşünmüyoruz evi dükkanı herşeyi sattık tekrar düzen kuramayız diye şimdi yeni rahatladık bu senede açılmasaydı mecbur döncektik adam evde yatmaktan sıkıldı gece bekçi gibi gidiyodu ben patlamıştım bütüngün bi erkeğin evde olması felaket çok uzattım canım heralde bu stres böyle yaptı diyoruz

gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben

gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben

gecmıs olsun canım yaaa...dun senı sorup durduk hep nerde acaba dıye....
Allah yard olsun :Saruboceq: uzulmemeye calıs lutfen bıscok kısının dedıgı gıbı en azından hamıle kalabıldıgını gordun ve daha sonrakı ay kolay oluyomus hamıle kalmak sanırım ...
nasıl oldu pekı kanaman mı geldı bırden

cnm oncekı gece bı anda kasıgıma sancı gırdı hep oluyo dıye onemsemedım.evde ders calıştırıyodum ustkat komsumun kızına bı anda tuvalete gıdesım geldı baktım lekelenme vardı.sonra esımı aradım hastaneye gıttık zaten orda balamış ıgne falan yedım ama tutunamadı ıste hayırlı deılmış demekkı benım ıcım

gunaydıın kızlar ...
ekakal yaptın mı test
hadı senın ıcın geldım barı sen guzel habr ver...
sekerkız uzdu bızı :çok üzgünüm:

günaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…