cnm oncekı gece bı anda kasıgıma sancı gırdı hep oluyo dıye onemsemedım.evde ders calıştırıyodum ustkat komsumun kızına bı anda tuvalete gıdesım geldı baktım lekelenme vardı.sonra esımı aradım hastaneye gıttık zaten orda balamış ıgne falan yedım ama tutunamadı ıste hayırlı deılmış demekkı benım ıcım
ya canım bu sabah yıne azıcık akıntı gıbı acııık kahve geldı beyazlı karısık ne oluyo anlamadım ama sabırla bekleyeyım dıom ...ve o kadr kendımı halsız hıssedıom ...suan gozlerım ksıık bakıom ekrana ...bıde sabah mıdem bulandı sanırım gelecek bugun benım hasta olacagım zaman da bulanıo mıdem ...korkuom acıkcası acaba kıst falanmı yada gec oldu ya acaba kımyasal dusuk mı dıolar ole bısey olabılır mı yaa eyvahedigeldismilegünaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........
Gunaydın KIZLAR
hayırlsı olsun canım sen kendını cabuk toparlamaya bakkı bırlıkte hızlı bı sekılde devam edelım yola ınsallah...
Pekı sen dırek kan testımı yapmıstın yoksa cıft cızgıyı gorup oylemı gıttın kan testıne
direk kan testı yaptırdım cnm dusuk cıktı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmıştı 4 kat
günaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........
mugmug1, sekerkiz67, zeytin96 a&s hepinizee günaydıınlarrr kızlarrrrr ve hepinizi öpüyorummm
gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben
gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben
allah daha buyuk acılar vermesın
doktorlar ne dıyori, eger sagkıklı olursa zaten bebısınız gelısır ve dogar
mantık cercevesınden bak canım benım
yola devam edıyoruz hep bırlıkte
mucx mucxxxxxxxxxxxx
günaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........
ahhhh şekercim benim... Canım... Bende sanıyorum ki işyerinde çok yoruluyorsun foruma vaktin kalmıyor. Takdir allahtan şekercim.rabbim önce sabrını en yakın zamanda da yeni bir bebiş versin sana canım... Demekki sağlıksızmış ve sende yüce rabbim'in sevgili kuluymuşsun seni daha meşakkatli dertlere düşürmeden hemen almış bebeğini... Rabbim sabır versin şekercim... çok üzüldüm mafoldumben
doktora gittin mi? Teyit etti mi doktor düşük yaptığını?
gunaydın sen de dun kontrole gıdecektın heralde nasıl sonucalr guzel guzel yumuataların olmustur ınsallah :Saruboceq:günaydıın canımmm yazını okuyunca aynı ben dedim yaa bir yıla doğru hızla gidiyoruss inşallahhh sonunda dileklerimiz kabul olurropuyorumnanaktan
HABERE BAKIN
14 yaşında bakire ama 5 aylık hamile
Aydın´da, 14 yaşındaki E.T. geçen hafta annesine şişmeye başlayan karnının sürekli ağrıdığını söyledi.
Bunun üzerine E.T.´yi özel bir hastaneye götüren ailesi, kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrenince şoke oldu. Bu arada E.T.´nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Hastane yönetimi konuyu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T.´nin babası S.T., ``Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi de banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz dedi. E.T.´nin psikolojik tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığı´nda ifade vereceği bildirildi.
tatlım zatn kanama basladıgında hemen gıttık ıgne faln yaptı ıste durmadı bebeışım vardır bı hayır onda.dunde tekarar testlerden gectım dusuk yapnmışım ıste zaten catala cıkınca hemen anladı kan oldu heryer off cok kotuydu
gunaydın sen de dun kontrole gıdecektın heralde nasıl sonucalr guzel guzel yumuataların olmustur ınsallah :Saruboceq:
evet canım dün gittim 2 tane yumurta gelişmiş endometriumda çok iyi dedi bugün aşılamam varr dua edin bana yaaa:ecrin_bebek:
mug mug senin çalışmalar nasıl gidiyoo tatlım sende gaye gibi sıkı çalışşşş bakiiimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?