Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayırlsı olsun canım sen kendını cabuk toparlamaya bakkı bırlıkte hızlı bı sekılde devam edelım yola ınsallah...
pekı sen dırek kan testımı yapmıstın yoksa cıft cızgıyı gorup oylemı gıttın kan testıne

günaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........
ya canım bu sabah yıne azıcık akıntı gıbı acııık kahve geldı beyazlı karısık ne oluyo anlamadım ama sabırla bekleyeyım dıom ...ve o kadr kendımı halsız hıssedıom ...suan gozlerım ksıık bakıom ekrana ...bıde sabah mıdem bulandı sanırım gelecek bugun benım hasta olacagım zaman da bulanıo mıdem ...korkuom acıkcası acaba kıst falanmı yada gec oldu ya acaba kımyasal dusuk mı dıolar ole bısey olabılır mı yaa eyvahedigeldismile
salı negatıf cıktı ama

Gunaydın KIZLAR

gunaydın canımmm

direk kan testı yaptırdım cnm dusuk cıktı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmıştı 4 kat

direk kan testı yaptırdım cnm dusuk cıktı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmıştı 4 kat

Allah daha buyuk acılar vermesın
doktorlar ne dıyori, eger sagkıklı olursa zaten bebısınız gelısır ve dogar
mantık cercevesınden bak canım benım
yola devam edıyoruz hep bırlıkte

günaydın kızlar benimde test günümdü ve tabiki 8 aydır olduğu gibi negatif bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler......sen naptın lorkeee geldimi gerisi..........

günaydıın canımmm yazını okuyunca aynı ben dedim yaa bir yıla doğru hızla gidiyoruss inşallahhh sonunda dileklerimiz kabul olurropuyorumnanaktan

mugmug1, sekerkiz67, zeytin96 A&S hepinizee günaydıınlarrr kızlarrrrr ve hepinizi öpüyorummm

HABERE BAKIN

14 yaşında bakire ama 5 aylık hamile

Aydın´da, 14 yaşındaki E.T. geçen hafta annesine şişmeye başlayan karnının sürekli ağrıdığını söyledi.
Bunun üzerine E.T.´yi özel bir hastaneye götüren ailesi, kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrenince şoke oldu. Bu arada E.T.´nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Hastane yönetimi konuyu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T.´nin babası S.T., ``Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. ılişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi de banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz’’ dedi. E.T.´nin psikolojik tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığı´nda ifade vereceği bildirildi.

gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben

Ahhhh şekercim benim... canım... bende sanıyorum ki işyerinde çok yoruluyorsun foruma vaktin kalmıyor. Takdir Allahtan şekercim.Rabbim önce sabrını en yakın zamanda da yeni bir bebiş versin sana canım... Demekki sağlıksızmış ve sende Yüce Rabbim'in sevgili kuluymuşsun seni daha meşakkatli dertlere düşürmeden hemen almış bebeğini... Rabbim sabır versin şekercim... çok üzüldüm mafoldumben
Doktora gittin mi? teyit etti mi doktor düşük yaptığını?

allah daha buyuk acılar vermesın
doktorlar ne dıyori, eger sagkıklı olursa zaten bebısınız gelısır ve dogar
mantık cercevesınden bak canım benım
yola devam edıyoruz hep bırlıkte

tabıkı tatlım rabbım ne eglerse gusel egler

Olsun Edacım... Üzülmek yok... gelecek bebişlerimiz mutlaka... Savaşmaya devam!!!

tatlım zatn kanama basladıgında hemen gıttık ıgne faln yaptı ıste durmadı bebeışım vardır bı hayır onda.dunde tekarar testlerden gectım dusuk yapnmışım ıste zaten catala cıkınca hemen anladı kan oldu heryer off cok kotuydu

günaydıın canımmm yazını okuyunca aynı ben dedim yaa bir yıla doğru hızla gidiyoruss inşallahhh sonunda dileklerimiz kabul olurropuyorumnanaktan
gunaydın sen de dun kontrole gıdecektın heralde nasıl sonucalr guzel guzel yumuataların olmustur ınsallah :Saruboceq:

bu ne yaaa tööbe tööbeee...
valla bezı surup hamıle kalınırmı hele bakıreysen ...ulen bızım kı nasıl ıs -tatlicadiarzu-

Rabbim senin için en hayırlı olanı yapmıştır elbet... En azından kürtaj olmak gibi daha kötü bir deneyim yaşamak zorunda kalmamışsın canım kendiliğinden düşmüş; kötünün iyisi diyelim.
Eminim önümüzdeki ay yada öbür ay sağlıklı sıhhatli bebiişin geri gelecek... Rabbim senin ve eşinin sağlığını korusun. Üzerinizdeki nazarı kaldırsın.

Bitte sen sonucunu yazsana canım.. tüm akşam seni sordum görmedin mi yazdıklarımıııı?? merak ediyorum ne durumda yumoşların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…