Bitte sen sonucunu yazsana canım.. tüm akşam seni sordum görmedin mi yazdıklarımıııı?? merak ediyorum ne durumda yumoşların?
CANIMCIM bugun 16. gunumuz
bugun ıle calısmaları sonlandırıyoruz
heyecan dorukta tabeeeee
günaydın hanımlar
hadi bakalım hayırlısı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Gunaydın Clarıta
BITTECIM dualarımız senınle
yumurtaların hayuırlı ugurlu olsun bebıs ıle dolsun ınsallah
zemuszemus
gunaydın sen de dun kontrole gıdecektın heralde nasıl sonucalr guzel guzel yumuataların olmustur ınsallah :Saruboceq:
evet canım dün gittim 2 tane yumurta gelişmiş endometriumda çok iyi dedi bugün aşılamam varr dua edin bana yaaa:ecrin_bebek:
HADI hayırlı olsun ınsallah tutar ve mutluy haberler gelır senden de kaydirigubbakcemile2
direk kan testı yaptırdım cnm dusuk cıktı ıkı gun sonra tekrar yaptırdım yukselmıştı 4 kat
günaydıın gayee görmedim yadıklarını tatlım lorkee de sormuş onada yazdım 2 yumoş var biri 20 diğer 17 dün akşam alelacele iğneyi yaptırdım bugün ve yarın aşılama yapılacakk iğneden sonra sende ağrı falan oldumu canım opuyorumnanaktan
hadı ınsallah
gecen ay belırtılerden olmustum
sımdı belırtı lere bakmıyorum
cok daha mutluyum
günaydıın gayee görmedim yadıklarını tatlım lorkee de sormuş onada yazdım 2 yumoş var biri 20 diğer 17 dün akşam alelacele iğneyi yaptırdım bugün ve yarın aşılama yapılacakk iğneden sonra sende ağrı falan oldumu canım opuyorumnanaktan
HADI hayırlı olsun ınsallah tutar ve mutluy haberler gelır senden de kaydirigubbakcemile2
inşallahh canımm :Saruboceq: çok sağolun ya sabah sabah beni rahatlattınızz opuyorumnanaktan
Ohhh canım çok şükür... benimkilerle aynı boyut yumoşların :)) Hadi bakalım hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun... Dualarımız seninle...
hayırlısı olsun canım inşallah tutar aşılama senin yakın takipçinim o zaman bu ay çünkü adet olunca bende aşılamaya gideceğim gelecek ay için.2 aydır bekletiyoduk hakkımızda hayırlısı..........
Gayecım 13 gun kaldı
bu haftasonununa atlatalım 1 hafta dıyelım
az kaldı
calısmalara devammı sızde de ?
gunaydın kızlar benım bebegım artık yok düşük yaptım dünmafoldumben
Valla devam canım zemuszemus bak çizelgem :) (doktora gitmeden önce 1 dolu bi boş devam ettik)
4 Ocak Doktor kontrolü
5 Ocak Sabah 8:00 ilişki saat00 çatlatma iğnesi
6 Ocak Sabah 8:00 gibi ilişki akşam 11:30 gibi ilişki
7 Ocak Sabah 8:30 gibi ilişki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gayecimm sağolasınn inşallah tutarr benim yumoşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?