Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bitte sen sonucunu yazsana canım.. tüm akşam seni sordum görmedin mi yazdıklarımıııı?? merak ediyorum ne durumda yumoşların?

günaydıın gayee görmedim yadıklarını tatlım lorkee de sormuş onada yazdım 2 yumoş var biri 20 diğer 17 dün akşam alelacele iğneyi yaptırdım bugün ve yarın aşılama yapılacakk iğneden sonra sende ağrı falan oldumu canım opuyorumnanaktan

Gunaydın Clarıta
BITTECIM dualarımız senınle
yumurtaların hayuırlı ugurlu olsun bebıs ıle dolsun ınsallah
zemuszemus

Ohhh canım çok şükür... benimkilerle aynı boyut yumoşların :)) Hadi bakalım hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun... Dualarımız seninle...

hayırlısı olsun canım inşallah tutar aşılama senin yakın takipçinim o zaman bu ay çünkü adet olunca bende aşılamaya gideceğim gelecek ay için.2 aydır bekletiyoduk hakkımızda hayırlısı..........

Gayecım 13 gun kaldı
bu haftasonununa atlatalım 1 hafta dıyelım
az kaldı
calısmalara devammı sızde de ?

ayyy canım ya inşallah gerek kalmazz sende sende veya eşinde bir sorun varmı yoksa sebepsizmi olmadı canım

Gayecım 13 gun kaldı
bu haftasonununa atlatalım 1 hafta dıyelım
az kaldı
calısmalara devammı sızde de ?

Valla devam canım zemuszemus bak çizelgem :) (doktora gitmeden önce 1 dolu bi boş devam ettik)

4 Ocak Doktor kontrolü
5 Ocak Sabah 8:00 ilişki saat00 çatlatma iğnesi
6 Ocak Sabah 8:00 gibi ilişki akşam 11:30 gibi ilişki
7 Ocak Sabah 8:30 gibi ilişki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gaye kızzz çok tatlısın sen yaa çalışma tablonu vermişinn Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

gayecimm sağolasınn inşallah tutarr benim yumoşlarr

Bittecim bu arada ağrıyı sormuşsun. Çatlatma iğnesini ben sabah 11 de vurulmuştum ayın 5'inde. yaklaşık saat 2-3 gibi adet olacakmış gibi sancılar başladı.Ayrıca sanki alt karnımda acayip bir dolgunluk hissi olmuştu... Fakat dün akşamüzeri geçti o his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…