Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ooo super guzel calısmıssınız
bızde 2 gunde bır 10.gunden ıtıbaren
Insallah bu ay becerırırz cumleten laelaelaelaelae

ayyy canım ya inşallah gerek kalmazz sende sende veya eşinde bir sorun varmı yoksa sebepsizmi olmadı canım

sebepsiz grubundayız canım yumurtlama normal hormonlar normal eşimin testleri normal (sperm-varikosel) hsg temiz bi rabbimin ol demesi var o olmayınca olmuyo rabbim tez zamanda versin inşallah hepimize

gaye kızzz çok tatlısın sen yaa çalışma tablonu vermişinn Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 Ne yapalım şekerim bizimde çalışma tablomuz var :) herkes adet döngüsü hesaplar, gebelik süreci hesaplar biz ilişki zamanı hesaplıyoruz

yaa ben pek birşey hissetmedim amaa inşallah herşey yolundadır

az once yıne lavaboya gıttım ıdrarımda ıp gıbı boyle pıhtı gıbı bısey aktı gıttı ...sanırımbıseyler oluyo ıcımde artık rahım duvarı dokuluyo anca galıba -tatlicadiarzu-

ağrıların olduğuna sevindim geçen ay bende iğneden sonra hiç ağrım olmamıştı nitekimde tutmadı ama kimin ağrısı olduysa tutmuş hepsi hamiş işl. seninde tutar canım bu arada çok sıkı çalışmışsınız

yogun oldugum için forumu takip edemiyorum canım..sebin hayırlı olsun cok sevindim..benimde bugun adet günüm..yarın sabah test yapıcam..ben dün yaptım negatif cıktı..sen kan testimi yaptırdın..erken cıkmış

az once yıne lavaboya gıttım ıdrarımda ıp gıbı boyle pıhtı gıbı bısey aktı gıttı ...sanırımbıseyler oluyo ıcımde artık rahım duvarı dokuluyo anca galıba -tatlicadiarzu-

canım üzme kendini gebeliktede uzayan akıntı olabiliyo belki gebeliğin işaretidir pozitif ol

belirti olarak bel agrısı,gögüslerim şiş,gögsümün ucundaki beyaz bezeler belirginleşti..gaz sancısı,kabızlık..eşim kesin hamilesindir diyo ama..ben pek inanamıyorum..bakalım yarın görücez sonucu

amin tatlım hayırlısnı versın rabbım

kızlar bu kan testini ne zaman yaparsak sonuç alırız benim adet tarihim ya 18 ocak yada 25 26 ocak gibi hangi tarihi beklesem bilmiyorum

ooo super guzel calısmıssınız
bızde 2 gunde bır 10.gunden ıtıbaren
Insallah bu ay becerırırz cumleten laelaelaelaelae
Valla her çalışmada en az 1 saat yastık koyup yattım. Sadece bu sabah pek yatamadım 5-10 dk ancak yattım çünkü aşağıdan zili çaldılar bizim araba kaldırımda duruyordu belediye kaldırım çalışması için gelmiş çekin dedi.mecbur kalktım.

yaa ben pek birşey hissetmedim amaa inşallah herşey yolundadır
Hayırlısı olsun canım...bazıları ağrı yaşıyor bazıları da yaşamıyor. Mesela ilk ay ağrı hissedip 2. ay ağrısı olmayanlar da var.

Ayyy inşallah öyledir canım yaaa... Bu aydan çok umutluyum... :Saruboceq:

günaydın kızlar muhabbet baya ilerlemiş üzücü bi haberle başlamışsınız güne ama moral bozmak yok hadi bakalım bitte gayecim sevindirin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…