gunaydın sen de dun kontrole gıdecektın heralde nasıl sonucalr guzel guzel yumuataların olmustur ınsallah :Saruboceq:
evet canım dün gittim 2 tane yumurta gelişmiş endometriumda çok iyi dedi bugün aşılamam varr dua edin bana yaaa:ecrin_bebek:
her perşembe yasin okuyodum bugün senin için okucam işl.tutar canım
Valla devam canım zemuszemus bak çizelgem :) (doktora gitmeden önce 1 dolu bi boş devam ettik)
4 Ocak Doktor kontrolü
5 Ocak Sabah 8:00 ilişki saat00 çatlatma iğnesi
6 Ocak Sabah 8:00 gibi ilişki akşam 11:30 gibi ilişki
7 Ocak Sabah 8:30 gibi ilişki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım ya inşallah gerek kalmazz sende sende veya eşinde bir sorun varmı yoksa sebepsizmi olmadı canım
gaye kızzz çok tatlısın sen yaa çalışma tablonu vermişinn Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:
Bittecim bu arada ağrıyı sormuşsun. Çatlatma iğnesini ben sabah 11 de vurulmuştum ayın 5'inde. yaklaşık saat 2-3 gibi adet olacakmış gibi sancılar başladı.Ayrıca sanki alt karnımda acayip bir dolgunluk hissi olmuştu... Fakat dün akşamüzeri geçti o his.
Bittecim bu arada ağrıyı sormuşsun. Çatlatma iğnesini ben sabah 11 de vurulmuştum ayın 5'inde. yaklaşık saat 2-3 gibi adet olacakmış gibi sancılar başladı.Ayrıca sanki alt karnımda acayip bir dolgunluk hissi olmuştu... Fakat dün akşamüzeri geçti o his.
eee bu haftaki uğurlu perşembe listesinde kimler var?EKAKAL var bir de ULKUFUK vardı.Perşembe son dakikalarda bana da uğurlu geldi.geçen perşembe akşam yaptım ilk testi.her perşembe bir çok hamile haberi alırız inş.
az once yıne lavaboya gıttım ıdrarımda ıp gıbı boyle pıhtı gıbı bısey aktı gıttı ...sanırımbıseyler oluyo ıcımde artık rahım duvarı dokuluyo anca galıba -tatlicadiarzu-
her perşembe yasin okuyodum bugün senin için okucam işl.tutar canım
yaaa benim için yok mu dua eden mafoldumbenmafoldumben
banada banada edın lutfennnnnnnnn
senin içnde var hepimiz için canım işl. dualarımız kabul olur
var inş en yakın zamanda hamile olursunnnnnnnnnnnn inşşşşşş
rabbim senin için en hayırlı olanı yapmıştır elbet... En azından kürtaj olmak gibi daha kötü bir deneyim yaşamak zorunda kalmamışsın canım kendiliğinden düşmüş; kötünün iyisi diyelim.
Eminim önümüzdeki ay yada öbür ay sağlıklı sıhhatli bebiişin geri gelecek... Rabbim senin ve eşinin sağlığını korusun. üzerinizdeki nazarı kaldırsın.
banada banada edın lutfennnnnnnnn
inş tez zamanda hamilelik nasip etsin rabbim
var inş en yakın zamanda hamile olursunnnnnnnnnnnn inşşşşşş
amin canlarım hepimizin duaları kabul olur işl.
Valla her çalışmada en az 1 saat yastık koyup yattım. Sadece bu sabah pek yatamadım 5-10 dk ancak yattım çünkü aşağıdan zili çaldılar bizim araba kaldırımda duruyordu belediye kaldırım çalışması için gelmiş çekin dedi.mecbur kalktım.ooo super guzel calısmıssınız
bızde 2 gunde bır 10.gunden ıtıbaren
Insallah bu ay becerırırz cumleten laelaelaelaelae
Hayırlısı olsun canım...bazıları ağrı yaşıyor bazıları da yaşamıyor. Mesela ilk ay ağrı hissedip 2. ay ağrısı olmayanlar da var.yaa ben pek birşey hissetmedim amaa inşallah herşey yolundadır
ağrıların olduğuna sevindim geçen ay bende iğneden sonra hiç ağrım olmamıştı nitekimde tutmadı ama kimin ağrısı olduysa tutmuş hepsi hamiş işl. seninde tutar canım bu arada çok sıkı çalışmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?