Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

size önceki adet tarihlerimi yazıyorum bide siz bakın bakalım sonuç ne 2 ekim-31ekim-29kasım-sonolarakta 24 aralık

günaydın kızlar muhabbet baya ilerlemiş üzücü bi haberle başlamışsınız güne ama moral bozmak yok hadi bakalım bitte gayecim sevindirin bizi

Evet canım şekerciğime çok üzüldüm... Dün akşam süper haber gelmişti okumuşsunuzdur SUPREME (handeciğim) hamileeee...
Fakat arkasından aleyna34 ün üzücü haberi geldi.Onun da boş gebelikmiş düşük yapmış.ardından sabah şekerciğimin haberi geldi.

Umarım gün içinde güzel haberler alırız.

işallah canım güzel haberler alırız aleyna için çok üzüldüm aynı şeyleri yaşayan biri olarak ama yinede şanslı kendi kendine düşmüş kürtaj olmak çok kötü rahimde zarar görüyomuş ozaman

günaydın kızlar muhabbet baya ilerlemiş üzücü bi haberle başlamışsınız güne ama moral bozmak yok hadi bakalım bitte gayecim sevindirin bizi

benımkı boyle oldu tatlım hayırlısı buymuş demekkı rabbım dıger arkadasların yuzlaerıne gulsun ınsallah

benımkı boyle oldu tatlım hayırlısı buymuş demekkı rabbım dıger arkadasların yuzlaerıne gulsun ınsallah

canım rabbim seviyoki seni bununla sınamak istemiş ne mutlu sana herşeyin hayırlısı emin ol bebek belki saglıklı gelişmiycekti ve sonrası daha zor olcaktı sen sabret rabbime tevekkül et mükafatını fazlasıyla alıcaksın emin ol hem peygamber efendimizin çocuklarıda kendinden önce vefat etmiş hepsinin acısını yaşamıştır

Günaydın kızlar
şekerkız çok üzüldüm canım benim yaa
hayırlısı olur inş. Canım
üzülmemek elde değil ama kendini yıpratma canım
dualarımız birbirimiz için yeniden hamiş kalıp sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur inş...

İnşallah Yüce Rabbim şekerkızımıza bu sefer ikiz bebek versin.:Saruboceq:

şekercim geçmiş olsun. rabbim hayırlı en kısa zamanda yerini doldursun sağlıklı bir bebek versin inşallah.
sizlere de günaydın kızlar

selam kıslar nasılsınız a.s.

şekerkız
canım çok üzüldüm yaaaaa rabbim hakkında hayırlısı versin vardır bundada bi hayır üzülme tatlım bak en azından hamiş kalabiliyosun bitanem :1hug:

kıslar yarım saat sonra evden çıkıcam randevum 11 45 de bakalaım bizim kırmıızlar nie gecikmiş bu kadar inşlhh kist felan yoktur kıslarr dua edin banada
eşimin spermiyogram sonuçlarını göstercem bakalım ne dicek doktor herhalde aşılama dicek
inşlhhh ii haberlerle dönerim kıslar dua edin bana:Saruboceq:

şekerkız geçmiş olsun canım bende senin durumundayım ama benim adet kanaması gibi kanamam var kürtaj olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…