canım rabbim seviyoki seni bununla sınamak istemiş ne mutlu sana herşeyin hayırlısı emin ol bebek belki saglıklı gelişmiycekti ve sonrası daha zor olcaktı sen sabret rabbime tevekkül et mükafatını fazlasıyla alıcaksın emin ol hem peygamber efendimizin çocuklarıda kendinden önce vefat etmiş hepsinin acısını yaşamıştır
günaydın kızlar
şekerkız çok üzüldüm canım benim yaa
hayırlısı olur inş. Canım
üzülmemek elde değil ama kendini yıpratma canım
dualarımız birbirimiz için yeniden hamiş kalıp sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur inş...
gayecim sağol idare ediyoruz işte çalışmalara devam... sen nasılsın
inşallah yüce rabbim şekerkızımıza bu sefer ikiz bebek versin.:saruboceq:
haklsıın tatlım allahtan ınancım yerındede sıtem bıle etmıyorum rabbıme o verdı o aldı ondan otesı yok yıne verır yeterkı hayırlı bı evlat olsun
şekercim geçmiş olsun. Rabbim hayırlı en kısa zamanda yerini doldursun sağlıklı bir bebek versin inşallah.
Sizlere de günaydın kızlar
ayselcim günaydın tatlım.
inanmıyorum bebişinimi kaybetti şekerkızz çok üzüldüm yaaaa
tesekkur ederım hayatım amin tum ısteyenlere nasıp etsın ınsalalh azda olsa ona sahıpolmak guseldı
teşekkür edrim canım ne yapalım kısmet değilmiş allahım herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin.AMİNaaaa kıslar ne oluyo böle yaaaa aleyna sanada geçmiş olsun canımmmmmmmmm
vallaaa çok sevinmiştim ii haberlerinize şimdide sabah sabah moralim çok bozuldu yaaaaaaaaa
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?