Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

haklsıın tatlım allahtan ınancım yerındede sıtem bıle etmıyorum rabbıme o verdı o aldı ondan otesı yok yıne verır yeterkı hayırlı bı evlat olsun

kızlar markete gidicem sonra görüşürüz öptüm hepinizi

aaaa kıslar ne oluyo böle yaaaa aleyna sanada geçmiş olsun canımmmmmmmmm

vallaaa çok sevinmiştim ii haberlerinize şimdide sabah sabah moralim çok bozuldu yaaaaaaaaa

rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

tatlım herseyın hayırlısı artık uzulmuyorum yanı uzlmemeye calışıyorum

şekerkız daha öncede düşüğün olmuşmuydu.benim 3. düşüğüm o yüzden artık genetiklere bakılacakmış tedavi göreceğim herhalde bir de enfeksiyondan bahsetti dr. onuda araştıracağım aklında olsun canım

haklsıın tatlım allahtan ınancım yerındede sıtem bıle etmıyorum rabbıme o verdı o aldı ondan otesı yok yıne verır yeterkı hayırlı bı evlat olsun

canım ya ben güne çok kötü başladım bide şimdi senin haberni alınca kendiminkini unuttum nasıl oldu canım ya geçmişi çok okuyamadım midem ağzımda duruyorum masada

kızlar moral bozmak yok rabbim inşallah yerlerini boş bırakmaz. dua edelim hemen toparlansın kendine gelsin yeni çalışmalara başlayabilsin

şekercim geçmiş olsun. Rabbim hayırlı en kısa zamanda yerini doldursun sağlıklı bir bebek versin inşallah.
Sizlere de günaydın kızlar

tesekkur ederım hayatım amin tum ısteyenlere nasıp etsın ınsalalh azda olsa ona sahıpolmak guseldı

ya ben rüyamda yine tepsi tepsi baklava gördüm hayırdır inşallah
ya bide şimdi ben yeni bi forum hazırlıyomuşum ocak ayında çift çizgi görmek isteyenler2 diye sonra bu sayfadakileri kandırıp kendi sayfama çekiyorum ayselimde bana kızıyo nasıl yaparsın böyle bişi git istemiyoruz seni diyo bende diyorum ki ama sayfa açanlara ugurlu geliyomuş bende açıcam bende bebek istiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkür edrim canım ne yapalım kısmet değilmiş allahım herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…