Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şekercim geçmiş olsun cnm hep hayırlısını sağlıklısını istiyoruz hayırlıysa beri hayırsızsa geri diyoruz üzülmemek elde değil çok zor ama atlatıcaksın inşallah cnm rabbim sağlıklı hayırlı yavrular versin hepimizee inşallah en kısa tekrar hamile kalırsın rabbim sana uzun ömürler versin önce senin sağlığın önemli olan

kızlar bende sabah namaza kalktım sonra eşimi uynadırdım sabah erken görüşmesi vardı ben tekrar yattım.eşimde yanağıma buse kondurup çıktı.uyuyaklamışım. ve o kabussss dolusu karabasan olayını yaşadım.ve bu defa bebek suretinde gördüm allahım öyle korktum ki bildim duaları okuyorum yok birtürlü gitmiyorrr.birde bebk görünüyor bende.bu arada evlenmeden öncede arada yaşardım .ama kızlar varya canımdan can çıktı sonra dualarımla ayılabildim ama halen her tarafım ağrıyor o kadar yorgunum ki anlatamam ya ben şimdi nedne böyle bişi yaşadım yarabbim sen koru bebişimi bilmiyorumkismile

tesekkur edeım tatlım.oylekıst falan ağzınla yazma bakıım sen herseyın hayırlısı saglıklısın yok kıst falan havalardan geıkmıştır

meraba kızlar benide listenize eklermisiniz bende ocak ayında hamiş kalmak istiyorum.benide aranıza alınkaydirigubbakcemile5

canım tatlı görmek güzel haberler alacağına işarettir. bende rüyamda paket paket şeker görmüştüm önce iyi haber aldım sevindim.sonu malumm.benim sonuma yorma rüyanı başına yor

şekerkız geçmiş olsun canım bende senin durumundayım ama benim adet kanaması gibi kanamam var kürtaj olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum

gecmış olsun tatlım doktora bı gıta ama baksın doktor zaten bebegımkuçuk oldugu ıcın gerek duymadı kurtaja benım doktorum kendı kendıne atıyomuş vucud bebegı bır hafta sonra kontrolum var bakalım

Ayy bende bu gece garip rüyalar gördüm... Babaannemle tatile gitmişiz bir oteldeyiz (bu arada babaannem hayatta değil 2007 de vefat etti).. Ben bekarmışım ama hamileymişim. O gün annem gelecekmiş. Kuzenim geliyo otele diyorum ki koş hemen gidelim test alalım ben hamileyim galiba diyorum. O da yok yaa değilsindir falan diyo .gidip test alıyoruz otele giriyoruz wc de testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor.bak diyorum kuzenime gösteriyorum.O anda annem odaya giriyo kızlaar diye sesleniyor bize ben testi kotumun cebine koyuyorum ama bi yandan da telaş ediyorum annem görür mü acaba falan diye. Fakat sonra ben kendim söylüyorum anneme ve babaanneme ben hamileyim diye.

böyle garip bir rüyaydı dün akşam gördüğüm.:bbo:

meraba canım bu karabasan olayını bende çok yaşardım çok şükür artık yaşamıyorum.ben genelde stresli ve üzgün olduğum zamankarda olurdu çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum sırt üstü yatmamaya dikkat et bide hamileysen korkmaya daha meyilli olursun felak ve nas sürelerini oku öyle uyu canım bide yastığının altına küçük bir bıçak koy faydasını görürsün.

tatlım ılkkezoluyo dun butun testklerden gectım ama enfeksıyon falanda cıkmadı cok sukur benım bebegım sevmedı yerını oyuzden boyle yaptı ama daha saglıklı gelcem annecım dıyo

varya ancak yaşayan bilir canındna can çıkıyor ya allahım yarabbim inş. birdaha yaşamam inş.:gitme:

Kız kvrck bana rakip mi olacaksın hııııııııı
gel ortak olalım şeker:))))))
canım sagol da ben almayım ya sana yakışıyo bunlar opuyorumnanaktan

canım ya sorma evlenmeden önce bende nerdeyse her gece olurdu hatta uyandıgımda bile kutulamazdım etkisinden evlendikten sonra sadece bikaç kere oldu hemen felak nas okumaya çalışıyorum anca uyanıyorum

canım tatlı görmek güzel haberler alacağına işarettir. bende rüyamda paket paket şeker görmüştüm önce iyi haber aldım sevindim.sonu malumm.benim sonuma yorma rüyanı başına yor

canım rabbim yine nasip edecektir hem benimki tepsi tepsi baklava sizin içinde yoruyorum rüyalarımı opuyorumnanaktan

canım benim benim utrasyonda ne kese nede bebek görünmedi. sadece kan değerlerime göre baktı kanda dişiş oluça dedi kanaman hemen başlayabilir diye birde progestan vermişti bana onu bırakmamı söyledi dr. çıkışında kanamam başladı o yüzden hemen dr gitmeyecem biraz baklayecem geçensenede ocak ayında düşük yaptım ama kürtajla 2 gün hastanede kaldım artık korkuyorum allahım kimseye yaşatmasın

allahım bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza biran önce bu duurmu atlatma ve yerine tekrar bebişler ver yarabbim bebiş bekleyen arkadaşlarımızında bebişlerini koru yarrabbim tutunsunlar bizlere ve isteyen arkadaşlarımada biran önce hayırlı bebişler ver amin...

sağol canım allahım önce sana sonra bana versin ben sıramı savdımyayerimseniben

düşük yaşayan arkadaşlar sizleride çok iyi anlıyorum çok kötü bir duygu Allah birdaha yaşatmasın.günde bir tane bebek aspirini içmenizi tavsiye ederim bana doktorum söylemişti belkide kullanıyorsunuzdur ama ben yinede söylemek istedim.tabi ben hala hamiş kalamadım düşüğün üzerinden nerdeyse 3 yıl geçti sabırla bekliyorum Rabbim hayırlı vakitte verecektir.

günaydın canım nasılsın ?

iyiyim ayselcim... 36 saatim geçti. 48 saatim dolmak üzere iğne olalı. Çalışmaları sürdürdük. hatta tablo bile yaptım sabah mugiş sorunca kaydirigubbakcemile3
her ilişkide yastık koyup 1 saat kadar yattım hep fakat bu sabah yapamadım 5-10 dk yattım yatmadım.kapı çaldı aşağıdan. belediyeden gelmişler bizim araba kaldırımdaydı.çekin arabayı diyolar.Mecbur kalkmak zorunda kaldım.

AMİNNN.allahım sizlarin bebeklerinede uzun sağlıklı ömürler versin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…