selam kıslar nasılsınız a.s.
şekerkız
canım çok üzüldüm yaaaaa rabbim hakkında hayırlısı versin vardır bundada bi hayır üzülme tatlım bak en azından hamiş kalabiliyosun bitanem :1hug:
Kıslar yarım saat sonra evden çıkıcam randevum 11 45 de bakalaım bizim kırmıızlar nie gecikmiş bu kadar inşlhh kist felan yoktur kıslarr dua edin banada
eşimin spermiyogram sonuçlarını göstercem bakalım ne dicek doktor herhalde aşılama dicek
inşlhhh ii haberlerle dönerim kıslar dua edin bana:saruboceq:
ya ben rüyamda yine tepsi tepsi baklava gördüm hayırdır inşallah
ya bide şimdi ben yeni bi forum hazırlıyomuşum ocak ayında çift çizgi görmek isteyenler2 diye sonra bu sayfadakileri kandırıp kendi sayfama çekiyorum ayselimde bana kızıyo nasıl yaparsın böyle bişi git istemiyoruz seni diyo bende diyorum ki ama sayfa açanlara ugurlu geliyomuş bende açıcam bende bebek istiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şekerkız geçmiş olsun canım bende senin durumundayım ama benim adet kanaması gibi kanamam var kürtaj olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum
ya ben rüyamda yine tepsi tepsi baklava gördüm hayırdır inşallah
ya bide şimdi ben yeni bi forum hazırlıyomuşum ocak ayında çift çizgi görmek isteyenler2 diye sonra bu sayfadakileri kandırıp kendi sayfama çekiyorum ayselimde bana kızıyo nasıl yaparsın böyle bişi git istemiyoruz seni diyo bende diyorum ki ama sayfa açanlara ugurlu geliyomuş bende açıcam bende bebek istiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum bebişinimi kaybetti şekerkızz çok üzüldüm yaaaa
kızlar bende sabah namaza kalktım sonra eşimi uynadırdım sabah erken görüşmesi vardı ben tekrar yattım.eşimde yanağıma buse kondurup çıktı.uyuyaklamışım. ve o kabussss dolusu karabasan olayını yaşadım.ve bu defa bebek suretinde gördüm allahım öyle korktum ki bildim duaları okuyorum yok birtürlü gitmiyorrr.birde bebk görünüyor bende.bu arada evlenmeden öncede arada yaşardım .ama kızlar varya canımdan can çıktı sonra dualarımla ayılabildim ama halen her tarafım ağrıyor o kadar yorgunum ki anlatamam ya ben şimdi nedne böyle bişi yaşadım yarabbim sen koru bebişimi bilmiyorumkismile
şekerkız daha öncede düşüğün olmuşmuydu.benim 3. Düşüğüm o yüzden artık genetiklere bakılacakmış tedavi göreceğim herhalde bir de enfeksiyondan bahsetti dr. Onuda araştıracağım aklında olsun canım
meraba canım bu karabasan olayını bende çok yaşardım çok şükür artık yaşamıyorum.ben genelde stresli ve üzgün olduğum zamankarda olurdu çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum sırt üstü yatmamaya dikkat et bide hamileysen korkmaya daha meyilli olursun felak ve nas sürelerini oku öyle uyu canım bide yastığının altına küçük bir bıçak koy faydasını görürsün.
canım sagol da ben almayım ya sana yakışıyo bunlar opuyorumnanaktanKız kvrck bana rakip mi olacaksın hııııııııı
gel ortak olalım şeker:))))))
canım ya sorma evlenmeden önce bende nerdeyse her gece olurdu hatta uyandıgımda bile kutulamazdım etkisinden evlendikten sonra sadece bikaç kere oldu hemen felak nas okumaya çalışıyorum anca uyanıyorumkızlar bende sabah namaza kalktım sonra eşimi uynadırdım sabah erken görüşmesi vardı ben tekrar yattım.eşimde yanağıma buse kondurup çıktı.uyuyaklamışım. ve o kabussss dolusu karabasan olayını yaşadım.ve bu defa bebek suretinde gördüm allahım öyle korktum ki bildim duaları okuyorum yok birtürlü gitmiyorrr.birde bebk görünüyor bende.bu arada evlenmeden öncede arada yaşardım .ama kızlar varya canımdan can çıktı sonra dualarımla ayılabildim ama halen her tarafım ağrıyor o kadar yorgunum ki anlatamam ya ben şimdi nedne böyle bişi yaşadım yarabbim sen koru bebişimi bilmiyorumkismile
canım tatlı görmek güzel haberler alacağına işarettir. bende rüyamda paket paket şeker görmüştüm önce iyi haber aldım sevindim.sonu malumm.benim sonuma yorma rüyanı başına yor
evettatlım bebegımı kaybettımhayırlısı herseyden veren de o alan o ne dıyebılırızkı hyaılrısı
gecmış olsun tatlım doktora bı gıta ama baksın doktor zaten bebegımkuçuk oldugu ıcın gerek duymadı kurtaja benım doktorum kendı kendıne atıyomuş vucud bebegı bır hafta sonra kontrolum var bakalım
canım sagol da ben almayım ya sana yakışıyo bunlar opuyorumnanaktan
canım ya sorma evlenmeden önce bende nerdeyse her gece olurdu hatta uyandıgımda bile kutulamazdım etkisinden evlendikten sonra sadece bikaç kere oldu hemen felak nas okumaya çalışıyorum anca uyanıyorum
canım rabbim yine nasip edecektir hem benimki tepsi tepsi baklava sizin içinde yoruyorum rüyalarımı opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın ?
allahım bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza biran önce bu duurmu atlatma ve yerine tekrar bebişler ver yarabbim bebiş bekleyen arkadaşlarımızında bebişlerini koru yarrabbim tutunsunlar bizlere ve isteyen arkadaşlarımada biran önce hayırlı bebişler ver amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?