Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bu üzüntüleri unutturacak o güzel haberi tez zaman da alırsın inşallah canım benim

ooo baklava görmek rüyada güzeldir şekerlerrrr

bişey soracağım kızlar ben kaç aydır doktora gidicem her ay acaba hamilemiyim röntgen çekerler mi diye endişelenip gidemiyorum. benim bu dün bugün ve yarın muhtemel yumurtlama günlerim p. tesi doktora gideceğim ve büyük ihtimalle rontgen çekilecek. bugünlerde eğer hamile kalırsam bunun bebeğe zararı olur mu?

Amin.:Saruboceq:

bende 22 ocakta dr gitcem kontrolo valla şimdiden başladım heyecana yararbim bi aksilik çıkmaz inş. arkadaşlarımın haberleri çok zdü beni

bende garip bir rüya gördüm rüyamda''' testi yapıyorum bakıyorum tek çigi bırakıp gidiyorum arkamdan kardeşim abla çift olmuş hamilesin diyo bakıyoz ama anlıyamıyoz annem testi kapıp eczaneye gidiyor bi geliyoki ağlıya ağlıya pozitifmiş diyo hamilesin diyo seviniyoz hep beraber sonra annemle babamla kavga ediyoz gidiyoz ''' noluyosa...zaten doğru dürüst uykuda uyumadım her uyandığımda sabah 6 olmuştur diye uyanıyorum uyandığım saatlere bakın 1.45-2.47-.3 kırk bişe-4 .47 de kalktım testi yaptım en sonunda rahatladım negatifimi görüp........

tatlım ılkkezoluyo dun butun testklerden gectım ama enfeksıyon falanda cıkmadı cok sukur benım bebegım sevmedı yerını oyuzden boyle yaptı ama daha saglıklı gelcem annecım dıyo

inş canım en kısa zamanda kalırsın canım dualarım seninle.acaba ben bu olayı kürtajsız atlatabilirmiyimki

bu güzel duan için teşekkürler canım kocaman ve içten AMİNNNNNNNN

canım cenin oluştuysa eğer; röntgenin yaymış aldığı ışınların derecesine göre bebek zarar görür.bebekte gelişim geriliğine bile yol açabilir. ben böyle biliyorum ve bildiğimi paylaşmak istedim

sağol canım allahım önce sana sonra bana versin ben sıramı savdımyayerimseniben

canım bizim bu ay 4. denememiz olacak daha çok yeniyiz ve bebek için acele etmemem gerektigine karar verdim ben kalp hastasıydım uzun süre tedavi oldum doktor evlenmemi hele ki çocuk sahibi olmamı bile riskli bulmuştu ama yinede evlendim işte herşey iyidi ama kızlar ayıp olucak ama eşimi şurda tanıyalı 1 buçuk sene oldu ve zaten 1 senelik evliyiz ben hiç zevk almıyordum ilişkilerden ve eşimide hiç sevmiyordum
buraya geldigimizden beri çok düştüm eşimin üzerine resmen aşık oldum ona ve ilişkilerden zevk almaya başladım bunun la beraber kalp rahatsızlıgımda tekrardan ortaya çıktı şimdi korkuyorum ben saglıklı olmadan saglıklı bir gelecek veremem bebegime daha zamanım var benim öncelik sizlerin dualarım önce sizlerle

sağol papaticim inşallah bi sıkıntı olmaz 6 aydır erteliyorum ama artık kolumu oynatamayacak duruma geldim. gitmek zorundayım

canlarım ya burda yazılanları bebişler için çabaları duaları okudukça kolaylıkla anne olupta bebeğindne şikayet edenleri boğazım geliyorinanın öyle hiç şükürlerini bişlmiyorar etrafımdada çok var

bende evvelkı gece bır ruya gordum
anlatıyım bıraz gulun barı
bır arkadasım hamıle
onu ve onun esını gordum
araba kullanıyorlar
bızde araba ıle yanlarından gecıyoruz
bır hızla gıdıyorum
en sag serıtten
sonra yavas yavas sesleri, yanımızdakı emnıyet serıdınden patates kızartması gecıyor dıkkat et oda hızlı dıye ses duyuyorum
2-3 sanıye sonra, tabagın ıcerısınde patates kızartması gecıyor yanımızdan, bızı sollayıp hızla kayboluyor
benım ruyalarımda benım gıbı cılgın
patates kızartması ıle araba yarısı hamılelıge yorulurmu acep?
-tatlicadiarzu-

Öncelikle günaydın herkese
Canım benim uzman tv de bir dr. var Kaan Kocatepe sanırım ismi.O diyor ki gebeliğin ilk zamanlarında eğer bebek için zararlı bir ilaç vb. içtiysen ya da zararlı bir davranışta bulunduysan ve bebek bundan zarar gördüyse zaten düşük olur ama eğer düşük olmadıysa regl gecikmen olup gebe olduğunu öğrenen kadar yaptığın şeylerin bebeğe zararı olmamıştır demektir.Biraz karışık anlattım anlaşıldı mı bilmiyorum.Ama şunu söyleyebilirim.zaten reglin 1. gününden itibaren ilk 2 hafta gebelik oluşmadığı için sorun olmaz bence.gebeliği reglin ilk gününden hesaplamalarının amacı kimin ne zaman ilişkiye girdiğini bilmeyecekleri için dr.lar regl gününü baz alıyorlar

kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…