- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım benim benim utrasyonda ne kese nede bebek görünmedi. sadece kan değerlerime göre baktı kanda dişiş oluça dedi kanaman hemen başlayabilir diye birde progestan vermişti bana onu bırakmamı söyledi dr. çıkışında kanamam başladı o yüzden hemen dr gitmeyecem biraz baklayecem geçensenede ocak ayında düşük yaptım ama kürtajla 2 gün hastanede kaldım artık korkuyorum allahım kimseye yaşatmasın
canım sagol da ben almayım ya sana yakışıyo bunlar opuyorumnanaktan
canım ya sorma evlenmeden önce bende nerdeyse her gece olurdu hatta uyandıgımda bile kutulamazdım etkisinden evlendikten sonra sadece bikaç kere oldu hemen felak nas okumaya çalışıyorum anca uyanıyorum
ama bu defa bebek yüzlüydü çok canım yandı çokk halen ağırıyor her tarafım kızlarsenağlama yani dedim ya ancak yaşayan anlar beni
canım rabbim yine nasip edecektir hem benimki tepsi tepsi baklava sizin içinde yoruyorum rüyalarımı opuyorumnanaktan
allahım bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza biran önce bu duurmu atlatma ve yerine tekrar bebişler ver yarabbim bebiş bekleyen arkadaşlarımızında bebişlerini koru yarrabbim tutunsunlar bizlere ve isteyen arkadaşlarımada biran önce hayırlı bebişler ver amin...
tatlım ılkkezoluyo dun butun testklerden gectım ama enfeksıyon falanda cıkmadı cok sukur benım bebegım sevmedı yerını oyuzden boyle yaptı ama daha saglıklı gelcem annecım dıyo
allahım bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza biran önce bu duurmu atlatma ve yerine tekrar bebişler ver yarabbim bebiş bekleyen arkadaşlarımızında bebişlerini koru yarrabbim tutunsunlar bizlere ve isteyen arkadaşlarımada biran önce hayırlı bebişler ver amin...
bişey soracağım kızlar ben kaç aydır doktora gidicem her ay acaba hamilemiyim röntgen çekerler mi diye endişelenip gidemiyorum. benim bu dün bugün ve yarın muhtemel yumurtlama günlerim p. tesi doktora gideceğim ve büyük ihtimalle rontgen çekilecek. bugünlerde eğer hamile kalırsam bunun bebeğe zararı olur mu?
sağol canım allahım önce sana sonra bana versin ben sıramı savdımyayerimseniben
canım bu üzüntüleri unutturacak o güzel haberi tez zaman da alırsın inşallah canım benim
bişey soracağım kızlar ben kaç aydır doktora gidicem her ay acaba hamilemiyim röntgen çekerler mi diye endişelenip gidemiyorum. benim bu dün bugün ve yarın muhtemel yumurtlama günlerim p. tesi doktora gideceğim ve büyük ihtimalle rontgen çekilecek. bugünlerde eğer hamile kalırsam bunun bebeğe zararı olur mu?
bugün güne biraz üzüntülü başladık ama rabbim daha büyük üzüntülerden korusun
kaydirigubbakcemilebende evvelkı gece bır ruya gordum
anlatıyım bıraz gulun barı
bır arkadasım hamıle
onu ve onun esını gordum
araba kullanıyorlar
bızde araba ıle yanlarından gecıyoruz
bır hızla gıdıyorum
en sag serıtten
sonra yavas yavas sesleri, yanımızdakı emnıyet serıdınden patates kızartması gecıyor dıkkat et oda hızlı dıye ses duyuyorum
2-3 sanıye sonra, tabagın ıcerısınde patates kızartması gecıyor yanımızdan, bızı sollayıp hızla kayboluyor
benım ruyalarımda benım gıbı cılgın
patates kızartması ıle araba yarısı hamılelıge yorulurmu acep?
-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?