varya ancak yaşayan bilir canındna can çıkıyor ya allahım yarabbim inş. birdaha yaşamam inş.:gitme:
noooldu ya neye üzüldük?
canım bizim bu ay 4. denememiz olacak daha çok yeniyiz ve bebek için acele etmemem gerektigine karar verdim ben kalp hastasıydım uzun süre tedavi oldum doktor evlenmemi hele ki çocuk sahibi olmamı bile riskli bulmuştu ama yinede evlendim işte herşey iyidi ama kızlar ayıp olucak ama eşimi şurda tanıyalı 1 buçuk sene oldu ve zaten 1 senelik evliyiz ben hiç zevk almıyordum ilişkilerden ve eşimide hiç sevmiyordum
buraya geldigimizden beri çok düştüm eşimin üzerine resmen aşık oldum ona ve ilişkilerden zevk almaya başladım bunun la beraber kalp rahatsızlıgımda tekrardan ortaya çıktı şimdi korkuyorum ben saglıklı olmadan saglıklı bir gelecek veremem bebegime daha zamanım var benim öncelik sizlerin dualarım önce sizlerle
ya bende de boyle acaıb seyler bence bu ruya furyası ya abımın deyımıyle bı tarafımız acıkta kalıyor delikafadulden yada ıyıce psıko olduk eyvahedigeldismileya ben rüyamda yine tepsi tepsi baklava gördüm hayırdır inşallah
ya bide şimdi ben yeni bi forum hazırlıyomuşum ocak ayında çift çizgi görmek isteyenler2 diye sonra bu sayfadakileri kandırıp kendi sayfama çekiyorum ayselimde bana kızıyo nasıl yaparsın böyle bişi git istemiyoruz seni diyo bende diyorum ki ama sayfa açanlara ugurlu geliyomuş bende açıcam bende bebek istiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bizim bu ay 4. denememiz olacak daha çok yeniyiz ve bebek için acele etmemem gerektigine karar verdim ben kalp hastasıydım uzun süre tedavi oldum doktor evlenmemi hele ki çocuk sahibi olmamı bile riskli bulmuştu ama yinede evlendim işte herşey iyidi ama kızlar ayıp olucak ama eşimi şurda tanıyalı 1 buçuk sene oldu ve zaten 1 senelik evliyiz ben hiç zevk almıyordum ilişkilerden ve eşimide hiç sevmiyordum
buraya geldigimizden beri çok düştüm eşimin üzerine resmen aşık oldum ona ve ilişkilerden zevk almaya başladım bunun la beraber kalp rahatsızlıgımda tekrardan ortaya çıktı şimdi korkuyorum ben saglıklı olmadan saglıklı bir gelecek veremem bebegime daha zamanım var benim öncelik sizlerin dualarım önce sizlerle
canım gecmıs olsun bende ara sıra yasarım sankı 50 kısıden dayak yemıs gıbı bı agırlık oluyo ınsanın ustundeee anca dualarla acılısyosssun senı okuyunca yasar gıbıu oldum buyuk gecmıs olsun canım yaaaa
sebinim sağol çok açık anlatmışsın çok yardımcı oldu gönül rahatlığıyla gidebilirim artıkk
2 arkadaşımız bebişini kaybetti .bende sabah karabasan olayı yaşadık halen balyoz yemiş gibiyim...
rica ederim tatlım.p.tesi 2. haftayı geçmiş oluyor mu?eğer öyle ise dr.una da danışabilirsin
mug mug yav bitek ben saçma rüya görüyorum zannediyordum benim gibi olanlar varmış. durun bi de ben rüyamı anlatayım. ben (çizgi film arakteri var ya) bugs buny hani tavşan olan ben aslında oymuşum böyle ortalıkta saf saf geziniyorum aa bi de bakıyorum karşıma kleopatranın ruhu beni takip ediyor yakalamaya çalışıyor. ben de toprağın altına kaçıyorum ondan kurtulmak için.
noooldu ya neye üzüldük?
tam 14. gün
aleyna34 ' dün öğrenmiştim başka kim?:çok üzgünüm:
günaydın kızlar muhabbet baya ilerlemiş üzücü bi haberle başlamışsınız güne ama moral bozmak yok hadi bakalım bitte gayecim sevindirin bizi
emineu;
canım kendinden bahset tatlım
inşallah canım herkes doğursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: bizde sevinelimm dimiialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?