Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

varya ancak yaşayan bilir canındna can çıkıyor ya allahım yarabbim inş. birdaha yaşamam inş.:gitme:

canım gecmıs olsun bende ara sıra yasarım sankı 50 kısıden dayak yemıs gıbı bı agırlık oluyo ınsanın ustundeee anca dualarla acılısyosssun senı okuyunca yasar gıbıu oldum buyuk gecmıs olsun canım yaaaa

sebinim sağol çok açık anlatmışsın çok yardımcı oldu gönül rahatlığıyla gidebilirim artıkk

sanada geçmiş olsun ama sonuçta eşine aşık olmuşsun bunuda yenersin peşinede bebiş gelir her şey bir anda değişebilir.benim kuzenimde gümüşhanede görev nedeniyle orayı hiç beğenmiyorlar sende beğenmiyorsun biliyorum

ya bende de boyle acaıb seyler bence bu ruya furyası ya abımın deyımıyle bı tarafımız acıkta kalıyor delikafadulden yada ıyıce psıko olduk eyvahedigeldismile

Allah yardımcın olsun ınsallah dusundugun seyler olmaz hatta oyle kotu dusunme ne guzel ıste Rabbım esınle arandakı muhabbetı arttırmıs sen kafanı topla kotuye yorma durumunu opuyorumnanaktan

canım en canımı yakanda bebk suretinde görmem di çok canım yandı:sinifsinif:

mug mug yav bitek ben saçma rüya görüyorum zannediyordum benim gibi olanlar varmış. durun bi de ben rüyamı anlatayım. ben (çizgi film arakteri var ya) bugs buny hani tavşan olan ben aslında oymuşum böyle ortalıkta saf saf geziniyorum aa bi de bakıyorum karşıma kleopatranın ruhu beni takip ediyor yakalamaya çalışıyor. ben de toprağın altına kaçıyorum ondan kurtulmak için.

samsakcım valla bende sacma sapan ruyalar goruyorum
bızde hamılelık yok bu ay soylıyım ben
ınsan test mest gorur
hak getıre lülülülülülü

yani tam yumurtlama günün oluyor.Allah nasip edecekse ve döllenme olacaksa zaten dölennene kadar sen röntgeni çektirmiş olursun.bak röntgen çektirdikten sonra ayran içmek gerekiyor diye duymuştum zararlı ışınları vücuttan çabuk atmak içinmiş.

günaydın kızlar muhabbet baya ilerlemiş üzücü bi haberle başlamışsınız güne ama moral bozmak yok hadi bakalım bitte gayecim sevindirin bizi

inşallah canım herkes doğursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: bizde sevinelimm dimiialkisalkisalkis

emineu;
canım kendinden bahset tatlım

ben 27 yaşında 5 yıllık evliyim evliliğimin ilk 2 senesinde çocuk düşünmedik öğrenciydim çevremdeki insanlar hep şöyle diyodu sen şimdi korunmayı bırak zaten hemen olmaz ancak okulun bitene kadar olur dediler. neyse ikinci sınıfın son döneminde artık olsun diye korunmayı bıraktım 2 veya 3 defa korunmasız ilişkim oldu sonra dedimki ya hemen olursa okulum yarım kalır diye tekrar korundum ama hamile kalmışım fakat düşükle sonuçlandı.düşükten sonra 6 ay kadar korundum tekrar karar verdiğimizde olmadı ne eşimde ne de bende sorun yok önce ilaç tedavisi gördüm olmadı daha sonra1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım oda olmadı.işte hikayem bu canım şimdi sabırla bekliyorum meleğimin gelmesini Rabbim banada tüm isteyenlerede versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…