sebinim sekerkıza üzüldük bebişini düşürmüş dün aleynayı biliyosun oda dün düşük yapmıştı bide test sorumuşsun ben yaptım amma negatif benimki pek önemli değil zaten
sebin ;
supreme hamiş
şekerkız67 ve aleyna 34 bebişlerini kaybetti maalesef
inş. ağustos sonu doğurcam inş...zemuszemus
teşekkür edrim canım ne yapalım kısmet değilmiş allahım herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin.AMİN
şekerkız67 mi? ayyyy canım benim yaaa.offfff üzüldüm şimdi.ya bazen düşünüyorum acaba sevinmek ve herkese söylemek için çok mu acele ediyoruz.mesela bizim arkadaşlar ve yakın akrabalar öğrendi.halbuki daha dr.a da gitmedik.amaaaan çok canım sıkıldı şimdi.geçmiş olsun
sorma canım ya hiçbişi yok arkadaş yok bunaldım çoksanada geçmiş olsun ama sonuçta eşine aşık olmuşsun bunuda yenersin peşinede bebiş gelir her şey bir anda değişebilir.benim kuzenimde gümüşhanede görev nedeniyle orayı hiç beğenmiyorlar sende beğenmiyorsun biliyorum
huzur çok güzel bişi rabbim herkese nasio etsinya bende de boyle acaıb seyler bence bu ruya furyası ya abımın deyımıyle bı tarafımız acıkta kalıyor delikafadulden yada ıyıce psıko olduk eyvahedigeldismile
Allah yardımcın olsun ınsallah dusundugun seyler olmaz hatta oyle kotu dusunme ne guzel ıste Rabbım esınle arandakı muhabbetı arttırmıs sen kafanı topla kotuye yorma durumunu opuyorumnanaktan
aminnnnnnnninşallah canım herkes doğursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: bizde sevinelimm dimiialkisalkisalkis
sebincim çok sağol inan sen böyle anlatınca çoook rahatladım. mutlaka ayran içerim.
mugim ya ben haksızlık etmeyeyim rüyalarıma adetten bi kaç gün önce uyarıyor rüyalarım beni hazırlıklı ol adet olacaksın diyor. hiç şaşamaz 2 gün yada 1 gün önce görürüm..
cnm inşallah hayırlısıyla doğurursun ama bugün biraz içinden sevinsen diyorum arkadaşlarımız hassas olabilir
aleynacım geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
canım bizim bu ay 4. denememiz olacak daha çok yeniyiz ve bebek için acele etmemem gerektigine karar verdim ben kalp hastasıydım uzun süre tedavi oldum doktor evlenmemi hele ki çocuk sahibi olmamı bile riskli bulmuştu ama yinede evlendim işte herşey iyidi ama kızlar ayıp olucak ama eşimi şurda tanıyalı 1 buçuk sene oldu ve zaten 1 senelik evliyiz ben hiç zevk almıyordum ilişkilerden ve eşimide hiç sevmiyordum
buraya geldigimizden beri çok düştüm eşimin üzerine resmen aşık oldum ona ve ilişkilerden zevk almaya başladım bunun la beraber kalp rahatsızlıgımda tekrardan ortaya çıktı şimdi korkuyorum ben saglıklı olmadan saglıklı bir gelecek veremem bebegime daha zamanım var benim öncelik sizlerin dualarım önce sizlerle
bende evvelkı gece bır ruya gordum
anlatıyım bıraz gulun barı
bır arkadasım hamıle
onu ve onun esını gordum
araba kullanıyorlar
bızde araba ıle yanlarından gecıyoruz
bır hızla gıdıyorum
en sag serıtten
sonra yavas yavas sesleri, yanımızdakı emnıyet serıdınden patates kızartması gecıyor dıkkat et oda hızlı dıye ses duyuyorum
2-3 sanıye sonra, tabagın ıcerısınde patates kızartması gecıyor yanımızdan, bızı sollayıp hızla kayboluyor
benım ruyalarımda benım gıbı cılgın
patates kızartması ıle araba yarısı hamılelıge yorulurmu acep?
-tatlicadiarzu-
mug mug yav bitek ben saçma rüya görüyorum zannediyordum benim gibi olanlar varmış. durun bi de ben rüyamı anlatayım. ben (çizgi film arakteri var ya) bugs buny hani tavşan olan ben aslında oymuşum böyle ortalıkta saf saf geziniyorum aa bi de bakıyorum karşıma kleopatranın ruhu beni takip ediyor yakalamaya çalışıyor. ben de toprağın altına kaçıyorum ondan kurtulmak için.
mugicim ben artık bunu görmekten bııktım bide hamile olduğumu göreyim de gerçekten hamile kalayım.
benim 6. hissim çok kuvvetlidir etrafımdaki herkesin güzel haberlerini onların bile haberi yokken alıyorum bazen
ama şeker kötü niyetle öyle yazmadımki amacım kimseyi üzmekte değildi ama sabahtan bıuyana ben karabasan olayı ve artı iki arkadaşımzıın düşük ahberindne dolayı moralim çok bozuldu ve ben çok üzüntü yapınca tansiyonum düşüyor az kafamı başka yöne çekmek istedim:kedi:
mugicim ben artık bunu görmekten bııktım bide hamile olduğumu göreyim de gerçekten hamile kalayım.
benim 6. hissim çok kuvvetlidir etrafımdaki herkesin güzel haberlerini onların bile haberi yokken alıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?