Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebinim sekerkıza üzüldük bebişini düşürmüş dün aleynayı biliyosun oda dün düşük yapmıştı bide test sorumuşsun ben yaptım amma negatif benimki pek önemli değil zaten

şekerkız67 mi? ayyyy canım benim yaaa.offfff üzüldüm şimdi.ya bazen düşünüyorum acaba sevinmek ve herkese söylemek için çok mu acele ediyoruz.mesela bizim arkadaşlar ve yakın akrabalar öğrendi.halbuki daha dr.a da gitmedik.amaaaan çok canım sıkıldı şimdi.geçmiş olsun

sebincim çok sağol inan sen böyle anlatınca çoook rahatladım. mutlaka ayran içerim.
mugim ya ben haksızlık etmeyeyim rüyalarıma adetten bi kaç gün önce uyarıyor rüyalarım beni hazırlıklı ol adet olacaksın diyor. hiç şaşamaz 2 gün yada 1 gün önce görürüm..

sebin ;
supreme hamiş
şekerkız67 ve aleyna 34 bebişlerini kaybetti maalesef

Biliyordum supremenin hamile olacağını biliyordum.walla biz bu kızla hep aynı şeyleri yaşıyoruz.aaayyyy kendimi çok kötü hissediyorum 2 arkadaşım bebeğini kaybetti.supremem hamile ağlamak istiyorum

teşekkür edrim canım ne yapalım kısmet değilmiş allahım herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin.AMİN

aleynacım geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

Bız kocısımle anlastık valla
3 ay kımseye soylemıyces
belkı esımın aılesıne 4 ay
ınsan anne ve babasınında uzulmesıne dayanamıyor
en azından bırsey olursa kocamla oturup yas tutarız dıye dusunuyorum yanlızca
olmamıs bebıse hıkaye uydurdum
en azından sımdılık boyle dusunuyorum ne bıleyım

sebin işte bende çok mu acele ediyorum deidmden dr gittim de küğçüçük mercimeği görünce rahatladım.ama napalım kolaymı bebiş bekliyosun ve söylemeyip gizlicen dayanamıyor insan iştee

sorma canım ya hiçbişi yok arkadaş yok bunaldım çok

huzur çok güzel bişi rabbim herkese nasio etsin

inşallah canım herkes doğursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: bizde sevinelimm dimiialkisalkisalkis
aminnnnnnnn

aaa ne guzel
hıc duymamıstım boyle bırsey
cok guzelmıs
keske banada olsa

sebinim neden sıkıyorsun canının insan umutla beklediği haberi alınca başkalarıyla paylaşmak istemesi ne kadar doğal birşey. nerdeyse hrepimiz senin yaptığını yaparız. böyle bişey olsa ben saniye beklemem toplu mesaj gönderirim telefonumdaki bütün kişilere:))

cnm inşallah hayırlısıyla doğurursun ama bugün biraz içinden sevinsen diyorum arkadaşlarımız hassas olabilir

ama şeker kötü niyetle öyle yazmadımki amacım kimseyi üzmekte değildi ama sabahtan bıuyana ben karabasan olayı ve artı iki arkadaşımzıın düşük ahberindne dolayı moralim çok bozuldu ve ben çok üzüntü yapınca tansiyonum düşüyor az kafamı başka yöne çekmek istedim:kedi:

mugicim ben artık bunu görmekten bııktım bide hamile olduğumu göreyim de gerçekten hamile kalayım.
benim 6. hissim çok kuvvetlidir etrafımdaki herkesin güzel haberlerini onların bile haberi yokken alıyorum bazen

aleynacım geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

sağol canım ben hamile olduğumu kimseye söylamamiştim eşim sizler ve kardeşim biliyordu.daha en yakın arkadaşlarım bile bilmiyor sonuçun gelişmesini beklemiştim ama olmadı ginede söylamadim

Canım benim rabbim hem sana hem bizlere en hayırlısını nasip etsin... Herşey bir süreç halinde işliyor.Rabbim önce eşine ısındırmış seni zamanı gelince de bebeğini verecektir. Ama bu arada kendine de dikkat et.

Yaa kızlar alemsiniz yaaa.... mugişcim çok güldüm yaaa... bu nasıl rüyalar böyle. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahahahah koptum yaaa

ınsallah bu sefer ruyan gelmez...hamıle oldugunu gorursunde teste bıle gerek kalmaz.6.hıs olayı enteresan
benım annemde onceden bazı seylerı hıssedıyor
bende yeteneklı olmak ısterdım
pekı burada su hamıle olacak dıye ıcıne bır hıs gelıyormu?
belkı guzel seyler hıssetmıssındır de sevınırız

kızlar bende rüyamda adet olduğumu gördüm hemde iki kere ne demek acaba.böyle bir rüya gören varmı aranızda.

cnm biliyorum kötü niyetle yazmadığını ama bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var acıları çok taze kafanı dağıtmak yada tansiyonun düşmesini istemiyosan bugün başka topikleri dolaş şahsen ben çok üzüldüm aynı şekilde ben bebeğimi bugün kaybetsem ve bu topikte bi arkadaşta çıkıp ben ağustosta doğurucam diyip oynarsa bir daha buraya girmem kendi sağlığını mutluluğunu düşündüğün kadar arkadaşlarıda düşün derim

benimle ilgili bişi gördün müüüüü?????

Kızlar yaa bu arada facebookta olmayanlar artık katılsalar diyorum.... hem benim arkadaşlarım arasına hemde KK KARDEŞLİĞİ grubumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…