Mervam
adet ikizim....hosgeldın
sağol canım ben hamile olduğumu kimseye söylamamiştim eşim sizler ve kardeşim biliyordu.daha en yakın arkadaşlarım bile bilmiyor sonuçun gelişmesini beklemiştim ama olmadı ginede söylamadim
ınsallah bu sefer ruyan gelmez...hamıle oldugunu gorursunde teste bıle gerek kalmaz.6.hıs olayı enteresan
benım annemde onceden bazı seylerı hıssedıyor
bende yeteneklı olmak ısterdım
pekı burada su hamıle olacak dıye ıcıne bır hıs gelıyormu?
belkı guzel seyler hıssetmıssındır de sevınırız
kızlar bende rüyamda adet olduğumu gördüm hemde iki kere ne demek acaba.böyle bir rüya gören varmı aranızda.
benimle ilgili bişi gördün müüüüü?????
Kızlar yaa bu arada facebookta olmayanlar artık katılsalar diyorum.... hem benim arkadaşlarım arasına hemde KK KARDEŞLİĞİ grubumuza
cnm biliyorum kötü niyetle yazmadığını ama bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var acıları çok taze kafanı dağıtmak yada tansiyonun düşmesini istemiyosan bugün başka topikleri dolaş şahsen ben çok üzüldüm aynı şekilde ben bebeğimi bugün kaybetsem ve bu topikte bi arkadaşta çıkıp ben ağustosta doğurucam diyip oynarsa bir daha buraya girmem kendi sağlığını mutluluğunu düşündüğün kadar arkadaşlarıda düşün derim
hosbulduk canım bu sabah esımle bırlıkte olduk onemumuzdekı bı kac gun fınfın ıstemıyorumyaaaa adamda azgınlastımı ne gıttıkce ben ıstemıyınce bak yumurtlama gunun deyıp ustume atlıyooo ama ben gercekten ıstedıgım zaman bırlıkte olmak ıstıyorummm artık aslında kıslar oyle olmak lazım bebek için bırlıkte olmamak lazııııım valla bu gıdısleee hepımızı delı dıye tımarhaneye atacaklar :dance::dance::dance::dance:
mugicim bilinçli bi bilme değil nasıl diyeyim bi kaç gün o insanı kafamdan atamıyorum aklıma hep o insanın ismi geliyo ve acaba ne yapıyo diye düşünüp duruyorumartık o kişi düşünmek öyle bunaltıyor ki istemeden kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyor sonrsa kafamdan atmak için düşündüğüm kişiyi arıyorum iyi olup olmadığını öğrenmek için ve ya aradığımda yada aradığımdan bi kaç gün sonra mutlaka haberlerini alıyorum
bence sölememekle iyi etmişsin şimdi bide onlara laf anlatcam diye uğraşırdın biz varız tatlım senin yanında üzme canını opuyorumnanaktan
canım benim benim utrasyonda ne kese nede bebek görünmedi. Sadece kan değerlerime göre baktı kanda dişiş oluça dedi kanaman hemen başlayabilir diye birde progestan vermişti bana onu bırakmamı söyledi dr. çıkışında kanamam başladı o yüzden hemen dr gitmeyecem biraz baklayecem geçensenede ocak ayında düşük yaptım ama kürtajla 2 gün hastanede kaldım artık korkuyorum allahım kimseye yaşatmasın
evet canım iyiki varsınızolumunekankayizsmile
inş canım en kısa zamanda kalırsın canım dualarım seninle.acaba ben bu olayı kürtajsız atlatabilirmiyimki
kız kendimi günahkar hissettim. be buna yormak yerine adet olacağıma yoruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?