Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Gaye valla kocamda anlam veremıyor
hergun yataktan ruya gordum dıye kalkıyorum
kocısım yuzume bakıyor bır umıtle
ben sacma sapan yok patates kızartması yok degısık gıda maddelerı
bana sen televızyonda Baykal ın laflarından etkılendın dıyor
ya bu kadar tum gun burada test mest konusuyoruz
hıc gırmıyor be yaw benım ruyalarıma

alyenacığım inş. bundan sonra ki hamişliğin sağlıklı gelişir inşallah tatlımmm

hasretle beklediğimiz için çok düşünüyoruz aslında biraz oluruna bırakmamız lazım aslında ama yapamıyoruz

Mervam
adet ikizim....hosgeldın

hosbulduk canım bu sabah esımle bırlıkte olduk onemumuzdekı bı kac gun fınfın ıstemıyorumyaaaa adamda azgınlastımı ne gıttıkce ben ıstemıyınce bak yumurtlama gunun deyıp ustume atlıyooo ama ben gercekten ıstedıgım zaman bırlıkte olmak ıstıyorummm artık aslında kıslar oyle olmak lazım bebek için bırlıkte olmamak lazııııım valla bu gıdısleee hepımızı delı dıye tımarhaneye atacaklar :dance::dance::dance::dance:

baraysım benım gelıyo damla damla kırmızılar yenı tarıhımı yazabılırsın artık maalesef...
hep 28 gun sonrası 32 ye cıktı ben 32 yı baz alayım barı bekleme veya gecıktı telasına kapılmıyım bı daha kı ay ...
yenı tarıhım 7 subat :bbo:
yaa varya gec yumurtlarsam bu ay kı adetten dolayı subatıda unuturum heralde cunku tam o zamanlar evde olmıcaz :a015:

sağol canım ben hamile olduğumu kimseye söylamamiştim eşim sizler ve kardeşim biliyordu.daha en yakın arkadaşlarım bile bilmiyor sonuçun gelişmesini beklemiştim ama olmadı ginede söylamadim

bence sölememekle iyi etmişsin şimdi bide onlara laf anlatcam diye uğraşırdın biz varız tatlım senin yanında üzme canını opuyorumnanaktan

mugicim bilinçli bi bilme değil nasıl diyeyim bi kaç gün o insanı kafamdan atamıyorum aklıma hep o insanın ismi geliyo ve acaba ne yapıyo diye düşünüp duruyorumartık o kişi düşünmek öyle bunaltıyor ki istemeden kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyor sonrsa kafamdan atmak için düşündüğüm kişiyi arıyorum iyi olup olmadığını öğrenmek için ve ya aradığımda yada aradığımdan bi kaç gün sonra mutlaka haberlerini alıyorum

kızlar bende rüyamda adet olduğumu gördüm hemde iki kere ne demek acaba.böyle bir rüya gören varmı aranızda.

ıste ınternetten alıntı

Rüyada Adet görmek görmek
Bakınız; Hayız.Rüyasinda ay basi oldugunu görmek, dininin fesat olduguna isarettir. Karisinin hayiz oldugunu görmek, dünya islerinin zorlasacagina, eger karisi iyi ve dürüst bir kadin ise, dininin kuvvetine, bir kadinin hayiz oldugunu görmesi, onun bir mala sahip olacagina delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadin hayiz oldugunu ve gusül edip elbisesini giydigini görmesi, dünyada ve ahirette istegine kavusacagina isarettir. Ebu Said El-Vaize göre; bir kadin hayiz oldugunu görse, eger kisir ise çocugu olur. Bazi yorumcular, hayiz görmek yalana delalet eder, diyorlar. Es Salimiye göre ; ihtiyar bir kadinin kendisini kirlenmis görmesi ecelinin yaklastigina, küçük kizin bu rüyayi görmesi bikrinin (kizliginin) izalesine, bir rivayete göre ihtiyar kadin ile küçük kizin hayiz görmesi ölüme, diger bir rivayete göre de, küçük kizin bu rüyayi görmesi evlenecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hayiz oldugunu gören kimse mahremine yakinlikta bulunur. Kadin kendisinin hayiz oldugunu görse, günah sayilan bir ise bulasir. Yikansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider. Bir kadin kendisinde hayiz kani olmayan bir kan oldugunu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istedigi halde kurtulmasi kolay olmayan bir suç ve kabahatta bulunur. Bir kadin rüyada hayiz oldugu halde kocasinin kendisiyle cinsi münasebette bulundugunu görse, kocasi ile beraber bulunduklari sehirden göç ederler. Bazi tabirciler, erkegin kendisini hayiz olarak görmesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar. Baska bir rivayete görede ; Erkegin rüyada hayiz oldugunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadinla cinsi münasebette bulunmasina isaret eder. Haniminin hayiz oldugunu gören kimsenin is ve mesleginde durgunluk olur.Haniminin hayiz oldugunu gören kimse, arzu ve istekleri yasaklanir, arzusu na kavusmadan mahrum olur. Hayiz, dinde oruç ve namazda noksanliktir. Hayizin hastalikla tabir edildigi de söylenmistir. Gebe kadinin hayiz oldugunu görmesi erkek çocuk dogurmasina isaret eder.

benimle ilgili bişi gördün müüüüü?????

Kızlar yaa bu arada facebookta olmayanlar artık katılsalar diyorum.... hem benim arkadaşlarım arasına hemde KK KARDEŞLİĞİ grubumuza

naıl katılacaz benım facebokkum var ama bana arkadaslık teklıf et ben kabul edeeeeem

canım arkadaşımız rahatca fikirlerini söyleyebilir benim için bir mahsuru yok onun adına sevinirim ne yapalım kısmet olamdı dün çok üzgündüm ama bu gün biraz daha rahatım ama bizleri düşündüğün içinde teşekkür ederimopuyorumnanaktan

cıdden oyle
bızde bu aksam calısmalara son verırız artık
artık adetımızı beklerız

enteresan cıdden
sana sıkıntı yapması bıraz yorucu ama ınsallah hep ıyı haberlerle sonuclanır hıslerın
olumunekankayizsmile

amin tatlım rabbımkımseye yasatmasın

şekerkız ve aleyna34 çok üzüldüm ( ıkinize de geçmiş olsun.Ben de 5 ay önce boş gebelik geçirdim demek ki o zaman hayırlısı değilmiş.Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
boshayallersmile

aaaay kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyor.Allah hepinize sağlıklı bebişler versin:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…