yanındayız canım benım
ıyıkı bak hep beraberız
ınsan yoksa bunalır kalır
sıkma canını
start noktasından yıne kosmaya devam
bızlerde kosuyoruz, hep beraber fınısh e kadar
naıl katılacaz benım facebokkum var ama bana arkadaslık teklıf et ben kabul edeeeeem
aaaay kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyor.Allah hepinize sağlıklı bebişler versin:gitme:
aaaay kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyor.Allah hepinize sağlıklı bebişler versin:gitme:
atlatırsın tatalım kendı kendıne akıyokı zaten yanı benımoyle suan
aysime yani nerdeyse ağlıcam günah keçisi ilan ettin nerdeyse beni
gaye sesin çıkmıyor
şekerkız ve aleyna34 çok üzüldüm( İkinize de geçmiş olsun.Ben de 5 ay önce boş gebelik geçirdim demek ki o zaman hayırlısı değilmiş.Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
boshayallersmile
şekerkız ve aleyna34 çok üzüldüm( ikinize de geçmiş olsun.ben de 5 ay önce boş gebelik geçirdim demek ki o zaman hayırlısı değilmiş.rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
boshayallersmile
inş benimde öyle olur hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan
gyshnky, aleyna34, aysima04, barays+, bitan, bitte+, ekakal+, emineu, kvrck+, lorkee, mervam, mugmug1, papatipapati, samsak, sekerkiz67+
woooowww 15 kişiyiz şu an kızlar.... 15 imizin de duaları birleşsin inşallah bebişiyle olan arkadaşlarımıza sağlık ve bebeklerine tutunma gücü,bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza sabır ve yeni bebişler, hala çalışmalara devam eden arkadaşlarımızın da hayırlısıyla hamile kalmaları nasip olsun inşallah...
sonunda beni gördünüzbilmiyorumkismilebebiş istemez olurmuyum tabiki istiyorum hemde çoooooooooooooooookk.
gyshnky, aleyna34, aysima04, barays+, bitan, bitte+, EKAKAL+, emineu, kvrck+, lorkee, mervam, mugmug1, papatipapati, samsak, sekerkiz67+
woooowww 15 kişiyiz şu an kızlar.... 15 imizin de duaları birleşsin inşallah bebişiyle olan arkadaşlarımıza sağlık ve bebeklerine tutunma gücü,bebişlerini kaybeden arkadaşlarımıza sabır ve yeni bebişler, hala çalışmalara devam eden arkadaşlarımızın da hayırlısıyla hamile kalmaları nasip olsun inşallah...
gyshnky, aleyna34, aysima04, barays+, bitan, bitte+, EKAKAL+, emineu, kvrck+, lorkee, mervam, mugmug1, papatipapati, samsak, sekerkiz67+
ne kadar oldu canım evleneli ne kadardır istiyosunuz bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?