Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysime yani nerdeyse ağlıcam günah keçisi ilan ettin nerdeyse beni

cnm ne alakası var ben sadece üzüldüm eminim (allah korusun) aynı şey senin başına gelse ve karşındada ben ağustosta doğurcam diye sevinen bi arkadaşın olsa aynı tepkiyi sende verirsin ve bunuda benim üzülünce tansiyonum düşüyo diyerekten savunuyosun kafamı dağıtıyorum diyosun neyseki arkadaşlarımız gerçekten çok anlayışlı
sen üzme kendini cnm tansiyonun düşmesin öpüyorum seni

sonunda beni gördünüzbilmiyorumkismilebebiş istemez olurmuyum tabiki istiyorum hemde çoooooooooooooooookk.

amin tatlım kımseye yasatmasın azda olsa onunla beraber olmak guseldı

amin tatlım amin

ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsin AMİN

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:canım güzel dileklerin ve duan için sağol rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allahtan başka sığınacak isteyecek kimsemiz yok yanlız ondan isteriz.Allahım sen bizlere yardım et buradaki bütün kızlarada banada hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver amiiiiiiiiiiiiiiin.

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah bi ara girdim iki kötü haber sonra tekrar uyudum tabi bide güzel haber vardı
rüyalardan bahstmişsiniz bende anlatayım ama çok saçma
ben bebşim olursa kesinlikle sezeryan yapıcam doğumu allah izin verirse
rüyamda hamileymişim erken doğum yapmışım tabi normal kontrole gidiyorum güya normal doğumda ağızdan mide doğru uzunca bi sargı bezi sokuyolarmış onu çıkaracaklarmış nasıl korktum nasıl
ama acı hissetmedim galia
sonrada kendimi hastane bahçesinde şu baba kucağımı deniyor bebişi içine koyup asılıyor hani onunla bebişimi gördüm taksiye binicez ama ben hangisine binsem bilemiyorum öyl yandım
ne saçma demi
anlamı ne bilmem ama artık asla normal doğum yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…