Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Amin Allahım sevdiğin kulların hatrına bizim de dualarımızı kabul et bilmiyorumkismile

aysima04, barays+, bitan, bitte, clarita, EKAKAL, emineu, gyshnky+, kvrck+, mervam, papatipapati, samsak

SUAN BURDA OLAN VEYA OLMAYAN BUTUN ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM YANIMDA OLDUGUNUZ ICIN RABBIM HEPIMIZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NBASIP ETSIN

canım sanırım bu 3 yıl içinde tedaviler de olmuşsun?? yanlış mı hatırlıyorum? sonuçlarında doktor ne dedi?

evet canım bu 3 yıl içinde tedavi gördüm hemde çok ama olmadı doktorlar hiçbir sorun yok olur diyolar.birazda psikolojik olduğunu söylüyolar.

sağoll canım sana da en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim...:Saruboceq:

:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bende bende burdayım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq:

A&S, aysima04, barays+, bitan, clarita, EKAKAL, emineu, kvrck, lorkee, papatipapati, samsak, sekerkiz67
yaw belırtı yasamıycam dıyorum basıma bırsey gelıyor
bugun benım 16.gunum
az once tuvalete gırdım
acık kahve bır akıntı gelmıs
bu ne demek sımdı
ılk defa basıma geldı
belkı yasayan vardır
bır akıl versenıze lutfen bana

hangı gun yumurtladın pekı

canım ben yaşadım dr sordum yumurtan çatladı sanırım
inş bebiş olur o yumurtacıkbayanssulusmile

evet canım bu 3 yıl içinde tedavi gördüm hemde çok ama olmadı doktorlar hiçbir sorun yok olur diyolar.birazda psikolojik olduğunu söylüyolar.

3 yıl ciddi bir süre ve de tedavi de görmüşsün... Rabbim bu bekleyişinin mükafatını verir inşallah. Zaten doktorlar için en zor olan sebepsiz infertilite. Çünkü kadında yada erkekte yada her ikisinde sorun olunca çözümü belli oluyor en azından ve onun üzerine gidiliyor. Ama sebepsiz infertilide ancak denemelerle sonuç alınmaya çalışılıyor.

daha önce başıma gelmedi ama 2 sebebi olduğunu biliyorum 1 gebelik başlangıcında yerleşme kanamasıveya lekelenmesi oluyomuş 2 cisi bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyormuş doktorum o yüzden adetin 8 gününden 18 güne kadar ilişki olsun dedi sen çok yorucu işler yapma bugünüde değerlendirin

canım benim heray yumurtlama dönemimde gelir o akıntı bence daha erken bu ayçalışmaları bırakmayın kızım biz 26.güne kadar çalıştık çünkü 21.güne kadar akıntım devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…