Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sen bana ne dedin ki?bana bir şey demedin tatlım.herkes dursun durduğu yerde lüüütfen

anlaştık o zaman hihoyyyt sende rahatla artık bitti gitti bazen oluyo böyle şeyler hayat bir sınav canım her konuda her dakika sınıyo bizi rabbim.

KIZLAR
SELAM DOKTORDAN GELDİM SOLDA 7 SAĞDA 6 YUMURTAM OLMUS YARIN TUP BEBEK UYGUNMU BAKICEZ

AY HEYECANLANDIM YA

Bafocum süper bir haber bu.bugünün en güzel haberlerinden... Umarım yakın zamanda müjdeli haberini de alacağız.

Veeeeee gelelim sizlere kızlar... yaw 2 dk alışverişe gittim bi geldim herkes küsüşmüş tartışmış... Olmuyor böyle!! Bakın canım arkadaşlarım kardeşlerim; biz şu forumda eylülden ekimden beri çoğunuzla muhabbet ediyoruz.Yüz yüze görüşmesek bile paylaşımlarımızla kardeş gibi olduk artık.
Bugün hepimiz biraz tatsızız ve her zamankinden daha hassasız.Verdiğimiz çabaların içinde 2 kötü haber aldık.Bunlar da Rabbimin takdiridir. Bizler kardeşiz ve kardeşler arasında böyle tartışmalar,yanlış anlaşılmalar olabilir.
Çoğumuz çeşitli nedenlerle hamile kalamıyoruz ve çaba harcıyoruz bazılarımızda hamile kalıyorlar.hepsine birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz ve bundan sonra da böyle olacak. Bu zamana kadar hamile kalıp bizi bırakan arkadaşımız olmadı.Sohbet etmeye devam ediyoruz.Onların yaşadıkları da bize tecrübe oluyor.
Beni kızdırmayın ve oturun oturduğunuz yerde. Kimse bu topicten gidemez!!! klava:
Gerekirse yoklama alırım valla hergün !!!!
Hepinizi çok seviyorum ve kardeşlerim gibi görüyorum... Lütfen tatsızlıkları unutun ve yolumuza devam edelim.Bugün istisna bir gündü ve geçti gitti.Yarın herkesi burda görmek istiyorum yine.

sebinim ayselim aldım mesajlarınızı daha onlaea cevap bile yazamadan kendimi buraya attım. napıyosunuz sebinn napıyosun bakimm

ay gerçekten inş. gönülüne göre olur herşey:ecrin_bebek:

SAĞOL KUŞUM.

oooooooooooo ooooooooooo
Allah bın bereket versın
ıllakı bır tanesı bebıs olsun
AHHH AMIN INSALLAH HEPİMİZEEE

onu sanırım gaye yapıyo
GAYE BAKINCA ONAYLICAKTIR SEKER VALLAHI COK MERAK EDIYORUM SENI HEYECANLI SEY :)

bafocum maaşalllah yumurtların çok gelişmişRabbimide yardımı ile birtanesi yada iki tanesi bebiş olur inş.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

YA BEN NASIL ŞAŞIRDIM EKRANDA GORUNCE YINE BOŞ CIKMASINDA ( ARISUTUNE BASLADIM YA HEMEN ETKISINI MI GOSTERDI ACABA )

bafo canımmm nereye kayboldun süper haberle gelmişsin canım benimmm
yaa o pıtırcıkların inşallah bebişe dönüşür canım benim
CANIM BENIM GALIBA BU SEFER TUTTURUCAM BIR HEYECAN GELDI bilmiyorumkismile

SEN OLAYLARI CO FAZLA YAŞAYARAK HEYECANLANIYORSUN BU KADAR HASSA OLMA .. BIZIM GIBI UZUN YILLARDRI BEKLEYEN ARKADASLARINDA PSIKOLOSINI ANLA BAK BIZ BURDA AYLARDIR KARDS OLDUK KIMSEYE ANLATAMADIKLARIMIZI ANLATTIK. SENDE SEVDIN BIZI. KK KARDESLIGI BIRBIRINE KIRILMAZ DARILMAZ. kaydirigubbakcemile5

kızlar geçmişe de bakamadım ama şekerkız bebeğini düşürdü bilginiz var dimi çok üzüldüm...
ÇOK UZULDUM ÇOKK GERCEK MI senağlama

yaaa benim de yemeğim yok ben ne yapsam?eşimde geç gelecek maçı var.yalnızım yine yemekte offfffffffff ne yiyim?bit fikir verin kızlar

sebinim ayselim aldım mesajlarınızı daha onlaea cevap bile yazamadan kendimi buraya attım. napıyosunuz sebinn napıyosun bakimm

neyseki burdayız no problem yerimseniben napıyım aynı.bugün işler çok yoğun pek giremedim bir sabah girdim bir de ancak son 1 saattir burdayım.senden naber?değerin kaç çıktı?ne kadarlık?

canlarım gittim sabah doktora miniş 6+6 olmuş kalp atışlarını duyduk işte
hamdolsun normal herşey tahlil falan verdi onları yapıcam yarın bakalım =)) böyle işte
ama sabah doktorun yanına gider gitmez kustum ya cok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…