tamam canım ben burdayım gitmiyorum bir yere sadece sordum görüşmek istermisin bunda sonra diye belki söylediklerimden dolayı kızmışsınızdır bana diye düşündüm.madem öyle ben gitmiyorumhihoyyytopuyorumnanaktan
Ben kurutmalık biber ve kurutmalık salatalık dolması yaptım.Birazdan pişercokacimcoookYanına da ayran yapıcam
Bende eve giderken kızarmış tavuk alayım bari
çok basite kaçtım di mi
bir salata bir makarna bir çorba hazırından:)
Bu arada okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm.Onları çok iyi anlıyorum bende 4.5 aylık hamileyken düşük yapmıştım haziranda
evet aşırı duygusallaştım bugün sabhatan buyana kaç defa ağladım ve halen ağlıyorum ama ben sulu göz oldumdan değil herşey etkiliyıor beni bilerek yapmıyorum ki tm bebeğim için kendimi toplıcam sizleride kırdımsa özürdilerim ama ne olur bidaha böbürlendi demeyin çok üzüldüm hayatta hiç sevmedim bişi opuyorumnanaktan
KIZLAR
SELAM DOKTORDAN GELDİM SOLDA 7 SAĞDA 6 YUMURTAM OLMUS YARIN TUP BEBEK UYGUNMU BAKICEZ
AY HEYECANLANDIM YA
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil benim diğer topiklerdede arkadaşlarım var bir çoğu hamile kaldı ama sürekli hamileliklerinden bahsetmiyorlar sanki hamile kalmamış gibi bizimle konuşmaya devam ediyolar biz sormazsak hamilelikleri ile ilgili bişey söylemiyolar çünkü onlarda bu yollardan geçti zorloğunu çekti bizleri üzmek istemiyolar.burada bu tarz konuşmalar görünce çok zoruma gitti düşük yapan arkadaşlar var hepimiz hamile kalmak için çaba sarfediyoruz.kusurama bakmayın çok doldummafoldumben:sinifsinif:
bende sizleri çok seviyorum sebin ama hamileliğinle böbürleniyorsun denmesi çok ağrıma gitti... namaz kılıp kendim için dua edince sizlere etmesem eksik görüyorum kendimi okadar benimsemişimki eşime bile anlatıyorum ne güzel bi siteymiş falan diyor ama bugün nedense hep bi yanlış anlaşılma var
ay gerçekten inş. gönülüne göre olur herşey:ecrin_bebek:
AHHH AMIN INSALLAH HEPİMİZEEEoooooooooooo ooooooooooo
Allah bın bereket versın
ıllakı bır tanesı bebıs olsun
GAYE BAKINCA ONAYLICAKTIR SEKER VALLAHI COK MERAK EDIYORUM SENI HEYECANLI SEY :)onu sanırım gaye yapıyo
bafocum maaşalllah yumurtların çok gelişmişRabbimide yardımı ile birtanesi yada iki tanesi bebiş olur inş.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
CANIM BENIM GALIBA BU SEFER TUTTURUCAM BIR HEYECAN GELDI bilmiyorumkismilebafo canımmm nereye kayboldun süper haberle gelmişsin canım benimmm
yaa o pıtırcıkların inşallah bebişe dönüşür canım benim
SEN OLAYLARI CO FAZLA YAŞAYARAK HEYECANLANIYORSUN BU KADAR HASSA OLMA .. BIZIM GIBI UZUN YILLARDRI BEKLEYEN ARKADASLARINDA PSIKOLOSINI ANLA BAK BIZ BURDA AYLARDIR KARDS OLDUK KIMSEYE ANLATAMADIKLARIMIZI ANLATTIK. SENDE SEVDIN BIZI. KK KARDESLIGI BIRBIRINE KIRILMAZ DARILMAZ. kaydirigubbakcemile5bende sizleri çok seviyorum sebin ama hamileliğinle böbürleniyorsun denmesi çok ağrıma gitti... namaz kılıp kendim için dua edince sizlere etmesem eksik görüyorum kendimi okadar benimsemişimki eşime bile anlatıyorum ne güzel bi siteymiş falan diyor ama bugün nedense hep bi yanlış anlaşılma var
ÇOK UZULDUM ÇOKK GERCEK MI senağlamakızlar geçmişe de bakamadım ama şekerkız bebeğini düşürdü bilginiz var dimi çok üzüldüm...
canlarım ben gelebildim sonunda
canlarım ben gelebildim sonunda
Bafocum süper bir haber bu.bugünün en güzel haberlerinden... Umarım yakın zamanda müjdeli haberini de alacağız.
AMİN CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GAYEM BENIM YAAA NE GUZEL YAZMISSIN AY COK SEVIYORUM SIZI opuyorumnanaktan
sebinim ayselim aldım mesajlarınızı daha onlaea cevap bile yazamadan kendimi buraya attım. napıyosunuz sebinn napıyosun bakimm
Bafocum süper bir haber bu.bugünün en güzel haberlerinden... Umarım yakın zamanda müjdeli haberini de alacağız.
AMİN CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GAYEM BENIM YAAA NE GUZEL YAZMISSIN AY COK SEVIYORUM SIZI opuyorumnanaktan
bafocum ne oldu sen de bir gelime var galiba.kusura bakma geçmişte görmedim ne durumdasın tatlım?
yaaa benim de yemeğim yok ben ne yapsam?eşimde geç gelecek maçı var.yalnızım yine yemekte offfffffffff ne yiyim?bit fikir verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?