neyseki burdayız no problem yerimseniben napıyım aynı.bugün işler çok yoğun pek giremedim bir sabah girdim bir de ancak son 1 saattir burdayım.senden naber?değerin kaç çıktı?ne kadarlık?
neyseki burdayız no problem yerimseniben napıyım aynı.bugün işler çok yoğun pek giremedim bir sabah girdim bir de ancak son 1 saattir burdayım.senden naber?değerin kaç çıktı?ne kadarlık?
canlarım gittim sabah doktora miniş 6+6 olmuş kalp atışlarını duyduk işte
hamdolsun normal herşey tahlil falan verdi onları yapıcam yarın bakalım =)) böyle işte
ama sabah doktorun yanına gider gitmez kustum ya cok kötüydü
hamdolsun normal herşey tahlil falan verdi onları yapıcam yarın bakalım =)) böyle işte
hmmm aysellim den kopya cekeyım
makarnaaaaaaaaaa
HMMM aysellim den kopya cekeyım
MAKARNAAAAAAAAAA
nasıl oluyor o kurutmalık
hıc duymadım ben :sinifsinif:
Mugişcim ben senin fikrine uydum gittim tavuk göğüs aldım tavuk shinitzel yapcam .))
sebincim handeniin değeri uçmuş 65.000 lerde... nerdeyse doğurcak hatun kaydirigubbakcemile3
ayyy canım çok sevindim yaaa
annesi içinde baya büyümüş bebişin süper yaaa
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...
eda naptı acaba haberinz var mı?
makarna cazip gelmedi bana pek hiç de bir şey yiyesim yok heee. Ben düşünmeye devam edeyim :uhm:
Mevsiminde biber ,kabak ,patlıcan vs. gibi şeyleri yazın balkonda güneşte iyice kuruyana kadar bekletiyorsun.Sonra kışın yıkayıp sıcak suda haşlayıp istediğin gibi kullanıyorsun çok lezzetli oluyor tavsiye ederim hemde hormonsuz yemiş oluyorsun.Mesela dr lar domatesi bol bol kurutup kışın tüketin diyorlar biz hepsindende yaparız.Kışın mevsimi olmayan şeyleri yemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?