Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neyseki burdayız no problem yerimseniben napıyım aynı.bugün işler çok yoğun pek giremedim bir sabah girdim bir de ancak son 1 saattir burdayım.senden naber?değerin kaç çıktı?ne kadarlık?

sebincim handeniin değeri uçmuş 65.000 lerde... nerdeyse doğurcak hatun kaydirigubbakcemile3

Mugişcim ben senin fikrine uydum gittim tavuk göğüs aldım tavuk shinitzel yapcam .))

Bafo canım inşallah o ptırcıklarından bir yada ikisi bebişe dönüşür canım benim
walla çok istiyorum hamil olmanı canım benim

ayyy canım çok sevindim yaaa
annesi içinde baya büyümüş bebişin süper yaaa
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sen benden geç öğrendin ama bizden önde gidiyorsunuz.acaba haftaya ben de duyabilir miyim?:uhm:

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada alamayı nasip eder inşallah:ecrin_bebek:

nasıl oluyor o kurutmalık
hıc duymadım ben :sinifsinif:

Mevsiminde biber ,kabak ,patlıcan vs. gibi şeyleri yazın balkonda güneşte iyice kuruyana kadar bekletiyorsun.Sonra kışın yıkayıp sıcak suda haşlayıp istediğin gibi kullanıyorsun çok lezzetli oluyor tavsiye ederim hemde hormonsuz yemiş oluyorsun.Mesela dr lar domatesi bol bol kurutup kışın tüketin diyorlar biz hepsindende yaparız.Kışın mevsimi olmayan şeyleri yemeyiz.

Mugişcim ben senin fikrine uydum gittim tavuk göğüs aldım tavuk shinitzel yapcam .))

ay super
benımde canım cektıı yummmyyy

ay canım cok sevındımmmmmm
eee bıraz mıde bulantısı olacakk

ayyy canım çok sevindim yaaa
annesi içinde baya büyümüş bebişin süper yaaa
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

benim güzel arkadaşlarım sabah namazda hepinize dua ettim =)) adınızla aklıma geldikçe ve gelmeyenler içinde. Ya nedense cok umutluyum içim kıpır kıpır sanki cok az kaldı daha cok hamiş haberi alıcaz

eda naptı acaba haberinz var mı?

canım eda idrar testi yaptı negatif çıktı.. bugün zaten tatsız birgündü...
Sabah edanın sonuç negatif çıktı sekerkız67 nin düşük yaptığını öğrendik aleyna34 de düşük yaptı yani hep tatsız haberler vardı

hmmm anladım
kuru patlıcan dolması ben cok severım
hıc yapmadım daha
yenı evlıyıs yaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…