Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben çıkıyorum arkadaşlar mesai 6 da bitiyo altıdan sonra yokum sabah 09:00 da burdayım inş.hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

ay super
benımde canım cektıı yummmyyy

ay canım cok sevındımmmmmm
eee bıraz mıde bulantısı olacakk

canım olsun mide bulantısınada razıyız dimi zorluyo ama napalım, bulantı daha iyi asıl mide agrısı fena hemde geceleri uyutmuyo=)) olsun Rabbim nasip edicek bütün arkadaşlarımla bu bulantıları konusucazopuyorumnanaktan

benim güzel arkadaşlarım sabah namazda hepinize dua ettim =)) adınızla aklıma geldikçe ve gelmeyenler içinde. Ya nedense cok umutluyum içim kıpır kıpır sanki cok az kaldı daha cok hamiş haberi alıcaz

Allah razı olsun duaların kabul olsun inş.

benim güzel arkadaşlarım sabah namazda hepinize dua ettim =)) adınızla aklıma geldikçe ve gelmeyenler içinde. Ya nedense cok umutluyum içim kıpır kıpır sanki cok az kaldı daha cok hamiş haberi alıcaz

Canım benim Allah razı olsun.Rabbim dualarını kabul etsin... Bakalım benim çalışmalar tutacak mı? boshayallersmile İğneyi vurulalı 55 saat oldu. Umarım bu aradaki çalışmalardan birinde tutmuştur ve hamişimdir.

Ben kurutmalık biber ve kurutmalık salatalık dolması yaptım.Birazdan pişercokacimcoookYanına da ayran yapıcam
bende patlıcan kurusunun dolmasına bayılırımmm
Bende eve giderken kızarmış tavuk alayım bari
çok basite kaçtım di mi
bir salata bir makarna bir çorba hazırından:)
al al keyfıne bak mugmugun dedıgı gıbı bız bıle ev hanımı olmaya ragmen kolaya kacıoz bazen alıstırmamak lazım her zaman mukellef sofralara laelaelaelaelae

Lorkee Lorkee Lorkeeee Hanımel LORKEEEEEEEE

he canım halay ceksım gelıo valla bole dıyınce... olsa da bı guzel haber halay ceksek
canlarım ben gelebildim sonunda
hosgeldın taze ama onden gıden anne :CüvCüv:

duuuuuuurrrr gitme yasakkelime

kız bafonun 7 bı tarafta 6 bı tarafta mı ne yumurtası olmus cok sukur ohaoldumsmile :lepi:

cok cok guzel Allah kucagında gormeyı d nasıb etsın ınsallah

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...

sana da canımmm

Allah razı olsun bende hep duaedıom herkes aklına geldıkce etsın buyuk bı cekım olusturalım opuyorumnanaktan

benım mıdem cok hassastı
evlendıkten sonra cok duzeldı,
bakalım hamıs olunca ne olacak
kız erkekte mıde bulantısı degısıyormu

İnş. tarçınım :Saruboceq:

Lorkeee;
canım walla kararsızlık içindeyim
bakalım ya tavuk ya kahvaltılık
sabah eşime diyorum ki çok uykum eve gelir gelmez yatacam yemekleri sen gelirken getirirsin dedim
o hemen hazır zaten
tamam ben getiririm aşkım sen iste yeter ki diyor

ooo baya kaynatmışsınızz gene oku oku bitiremedim geçmişi
ne gündü yaa herkesin sinirleri bozuk 2 gündür sökülemeyen adetim öğlenleyin sinirden birden söküldü yaa

Hande aslında bu hafta öyle böyle geçti bilemiyorum
isteksizim
ilk zamanlardaki gibi değilim maalesef
hayırlısı olsun diyelim

ınsallaaaahhh :Saruboceq:

benım mıdem cok hassastı
evlendıkten sonra cok duzeldı,
bakalım hamıs olunca ne olacak
kız erkekte mıde bulantısı degısıyormu
kızın sacı mıde bulantısı yapıo gıbı bı dusunce vardır ama sacsız kız veya saclı erkekte olabılır yanı kaydirigubbakcemile3

ohh ne guzel canım ıste esın madem hazır bole seylere arada degerlendır zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…