ay super
benımde canım cektıı yummmyyy
ay canım cok sevındımmmmmm
eee bıraz mıde bulantısı olacakk
benim güzel arkadaşlarım sabah namazda hepinize dua ettim =)) adınızla aklıma geldikçe ve gelmeyenler içinde. Ya nedense cok umutluyum içim kıpır kıpır sanki cok az kaldı daha cok hamiş haberi alıcaz
ben çıkıyorum arkadaşlar mesai 6 da bitiyo altıdan sonra yokum sabah 09:00 da burdayım inş.hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
hmmm anladım
kuru patlıcan dolması ben cok severım
hıc yapmadım daha
yenı evlıyıs yaaa :lepi:
benim güzel arkadaşlarım sabah namazda hepinize dua ettim =)) adınızla aklıma geldikçe ve gelmeyenler içinde. Ya nedense cok umutluyum içim kıpır kıpır sanki cok az kaldı daha cok hamiş haberi alıcaz
kız seversen eve giderken pizza al:)
ben çok severim:)
bende patlıcan kurusunun dolmasına bayılırımmmBen kurutmalık biber ve kurutmalık salatalık dolması yaptım.Birazdan pişercokacimcoookYanına da ayran yapıcam
al al keyfıne bak mugmugun dedıgı gıbı bız bıle ev hanımı olmaya ragmen kolaya kacıoz bazen alıstırmamak lazım her zaman mukellef sofralara laelaelaelaelaeBende eve giderken kızarmış tavuk alayım bari
çok basite kaçtım di mi
bir salata bir makarna bir çorba hazırından:)
Lorkee Lorkee Lorkeeee Hanımel LORKEEEEEEEE
hosgeldın taze ama onden gıden anne :CüvCüv:canlarım ben gelebildim sonunda
duuuuuuurrrr gitme yasakkelime
cok cok guzel Allah kucagında gormeyı d nasıb etsın ınsallahcanlarım gittim sabah doktora miniş 6+6 olmuş kalp atışlarını duyduk işte
hamdolsun normal herşey tahlil falan verdi onları yapıcam yarın bakalım =)) böyle işte
ama sabah doktorun yanına gider gitmez kustum ya cok kötüydü
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...
ben çıkıyorum arkadaşlar mesai 6 da bitiyo altıdan sonra yokum sabah 09:00 da burdayım inş.hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
allah razı olsun duaların kabul olsun inş.
canım olsun mide bulantısınada razıyız dimi zorluyo ama napalım, bulantı daha iyi asıl mide agrısı fena hemde geceleri uyutmuyo=)) olsun Rabbim nasip edicek bütün arkadaşlarımla bu bulantıları konusucazopuyorumnanaktan
Canım benim Allah razı olsun.Rabbim dualarını kabul etsin... Bakalım benim çalışmalar tutacak mı? boshayallersmile İğneyi vurulalı 55 saat oldu. Umarım bu aradaki çalışmalardan birinde tutmuştur ve hamişimdir.
ben beklemeye aldım kızlar
listede belki görmüşsünüzdür
hiçbir şey takip etmeden
olursa olur
bu aralar pek istemiyorum
ben beklemeye aldım kızlar
listede belki görmüşsünüzdür
hiçbir şey takip etmeden
olursa olur
bu aralar pek istemiyorum
ınsallaaaahhh :Saruboceq:Canım benim Allah razı olsun.Rabbim dualarını kabul etsin... Bakalım benim çalışmalar tutacak mı? boshayallersmile İğneyi vurulalı 55 saat oldu. Umarım bu aradaki çalışmalardan birinde tutmuştur ve hamişimdir.
kızın sacı mıde bulantısı yapıo gıbı bı dusunce vardır ama sacsız kız veya saclı erkekte olabılır yanı kaydirigubbakcemile3benım mıdem cok hassastı
evlendıkten sonra cok duzeldı,
bakalım hamıs olunca ne olacak
kız erkekte mıde bulantısı degısıyormu
Lorkeee;
canım walla kararsızlık içindeyim
bakalım ya tavuk ya kahvaltılık
sabah eşime diyorum ki çok uykum eve gelir gelmez yatacam yemekleri sen gelirken getirirsin dedim
o hemen hazır zaten
tamam ben getiririm aşkım sen iste yeter ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?