benım mıdem cok hassastı
evlendıkten sonra cok duzeldı,
bakalım hamıs olunca ne olacak
kız erkekte mıde bulantısı degısıyormu
ooo baya kaynatmışsınızz gene oku oku bitiremedim geçmişi
ne gündü yaa herkesin sinirleri bozuk 2 gündür sökülemeyen adetim öğlenleyin sinirden birden söküldü yaa
hadi gözün aydın.yeni regl dönemi yeni bir umut demektir
ooo baya kaynatmışsınızz gene oku oku bitiremedim geçmişi
ne gündü yaa herkesin sinirleri bozuk 2 gündür sökülemeyen adetim öğlenleyin sinirden birden söküldü yaa
sağol cnm cumartesiye randevu aldım tahlil yapıcak sanırım inşallah bu ayda olmazsa bende erteliycem artık
olsun hadı dıye beklıyodun aysıma sana yaramıs demkkı bugun ku ortam hihoyyyt
hadı bakalım yenı bır ay bızı beklıo senınle aynı devam ederız belkı..
benım de bugun geldı tam olarak ..kac gunde regl oluyosun pekı CADIARZU
he valla hayırlısı olsun da bakabılene ve ısteyene nasıb etsın Allah kaydirigubbakcemilekızlr ben çıkıyorum yoksa işleri yetiştiremicem.Bu arada BAFO sayesinde ikiz belki içiz teyzesi olabiliriz.maşallah pıtırcıklarına
hadı ben cıktım kızlar
opuldunuzzzzzzzz
Ayşima canım inş. Son gördüğün kırmızılar olur inş.
bafocum ne oldu sen de bir gelime var galiba.kusura bakma geçmişte görmedim ne durumdasın tatlım?
EVET CNM BUGUN TUP BEBEK MERKEZINE GITTIK . BAKALIM UYGUNSAK BASLICAZ KISMETSE TEDAVIYE...BEKLE BEKLE NEREE KADAR ...
DAYAAMADIM GELDIMduuuuuuurrrr gitme yasakkelime
AH CANIM BENIM INALLAH AMA TEK EMRIYO TRANSFER EDILEBILIRMIS BANABafo canım inşallah o ptırcıklarından bir yada ikisi bebişe dönüşür canım benim
walla çok istiyorum hamil olmanı canım benim
HEHE BENDE AYNI MENU TEMBEL TENEKE OLDUGUM ICIN HEP OYLE ZATENcanım belki kahvaltılık tarzı yapabilirim eşim sever çay kahvaltılık türü şeyleri ama karar veremedim
KOCA HEM COCUK DOGURAMIYON HEM YEMEK YAPAMIYON ALSANA BI KUMA DERSE SASRIMAM YANI eyvahedigeldismile
HEHEHE BEKLEMEYE ALDIYSAN BU AY GARANTI BIRDE KOCAYLA KUS TAM OLUR :lepi:ben beklemeye aldım kızlar
listede belki görmüşsünüzdür
hiçbir şey takip etmeden
olursa olur
bu aralar pek istemiyorum
gaye igne bi belirti gösterdimi farkettin mi?
Handecim canım yeni gördüm yazını... İğneyi olduğum gün saat 2-3 gibi adet olacakmışım gibi hafiften bir ağrı ve yumurtalıklarımda dolgunluk hissi oldu.Dün akşama kadar devam etti o his dün akşam kesildi.
canım hayırlısıyla tutmuştur inşallah sabah aklıma geldin hep valla =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?