Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benım mıdem cok hassastı
evlendıkten sonra cok duzeldı,
bakalım hamıs olunca ne olacak
kız erkekte mıde bulantısı degısıyormu

Hamileliğinde kız ya da erkek olsun belirtiler farklı oluyormuş.Mesela bir çocuğun var diyelim ona hamileyken bulantın çok varken 2. hamilelikte cinsiyeti aynı olsa bile bulantın olmayabilirmiş

kızlr ben çıkıyorum yoksa işleri yetiştiremicem.Bu arada BAFO sayesinde ikiz belki içiz teyzesi olabiliriz.maşallah pıtırcıklarına

ooo baya kaynatmışsınızz gene oku oku bitiremedim geçmişi
ne gündü yaa herkesin sinirleri bozuk 2 gündür sökülemeyen adetim öğlenleyin sinirden birden söküldü yaa

olsun hadı dıye beklıyodun aysıma sana yaramıs demkkı bugun ku ortam hihoyyyt
hadı bakalım yenı bır ay bızı beklıo senınle aynı devam ederız belkı..
benım de bugun geldı tam olarak ..kac gunde regl oluyosun pekı CADIARZU

28-29 günde oluyorum işte tahlil sonuçlarına göre bakıcaz bu ayda olmazsa artık erteliycem yani yumurtlama gününe falan bakmıcam artık sinirlerim bozuldu iyice

kızlr ben çıkıyorum yoksa işleri yetiştiremicem.Bu arada BAFO sayesinde ikiz belki içiz teyzesi olabiliriz.maşallah pıtırcıklarına
he valla hayırlısı olsun da bakabılene ve ısteyene nasıb etsın Allah kaydirigubbakcemile

hadı ben cıktım kızlar
opuldunuzzzzzzzz

gorusurz yarın sabah zemuszemus

gaye igne bi belirti gösterdimi farkettin mi?

Handecim canım yeni gördüm yazını... İğneyi olduğum gün saat 2-3 gibi adet olacakmışım gibi hafiften bir ağrı ve yumurtalıklarımda dolgunluk hissi oldu.Dün akşama kadar devam etti o his dün akşam kesildi.

Benim eşim şimdi işten geldi.Kendisi doğal gazda teknisyen burada sigorta hastanesinin orda bomba ihbarı varmış.Oraya çağırmışlar gazın geçtiği bölgeye bomba konulmuş sanmışlar neyseki birşey çıkmamış yani baya bir heyecan yaşamışlar. neyse ben çıkıyorum herkesi öptüm

canım hayırlısıyla tutmuştur inşallah sabah aklıma geldin hep valla =))

canım hayırlısıyla tutmuştur inşallah sabah aklıma geldin hep valla =))

Sabah Mugiş çalışmaları sordu 2 dk da tablo yaptım kızlar çok güldüler. :)

5 Ocak sabah 8:00 ilişki saat 11:00 iğne oldum
6 Ocak sabah 8:00 ilişki akşam 11:30 ilişki
7 Ocak sabah 8:30 ilişki

:) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…