Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar geçmişi okumama gerek varmı 2 den beri öenmli bi haber aldınız mı

cnm ya bn sana bi türlü ulaşamıorum özel msj yazıorum gitmio nasıl oldu anlamadım en iisi bide buraya yazıım bu bnm klomende 3.ayım aralığın 26sında 3.kutu bitti 1ay daha kullancam eğer yine hamiş olamazsam rahim filmi isticek bide eşimden tekrar spermiogram isticek adetin 21.günde duphastan kullanıorum işte öle neolcak bilmiorum beklemedeyim bide buay soğan suyu içtim ama düzenli değil neyse artık hayırlısı ee sn naptın anlat klomene başladın sanırım ilk ayın dr ne dedi yumurtalar ne alemde çatlatma iğnesimi oldun bna onuda vermedi geçen ay baktı23mmlik bi yumurtam vardı herşeyin gayet ii dedi şimdilik iğneye gerek yok dedi ama hala tık yok valla tüplerdende korkuyorum ya tıkalıysa ne yaparım bn:gitme:

kızlar biraz ayıp ama napim bilemedim bu gün saat 2 gibi çalışma yaptık eşimle ayaklarımı koltuğa dayadım 1 saat yattım 3tede soluma dönüp yaattım üstümde örtüktü ama ozamandan beri karnımda feci bir arı var banyo oldum ayaklarıma su torbası koydum dayanamıyorum artık eişimde yok gündüz evde diye bu akşam gececi neden bu kadar çok ağrıyo napayım yardım edin nefes alırken bile acı geliyo

Canım özel mesaj ve ziyaretçi mesajlarında bir sorun oluyor sanırım... benim klomen bitti.adetin 13. günü kontrole gittim biri 20 öteki 16 cm iki yumurta verdi ertesi gün vurulmak üzere 2 tane Pregnyl çatlatma iğnesi verdi. 5 Ocak sabah 11 de iğnelerimi oldum ve o günden beri çalışmaya devam ediyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.

Canım idrar yolu iltihabı olabilir mi acaba? (Allah korusun) tuvaletini yaparken falan yanma var mı rahim bölgende?
Dayanılmayacak gibiyse acile gitsen? yakınlarda hastane var mı ?

Hosgeldın canım nasılsın
ne yapıyor bebıs?
doktor randevunuz haftaya degılmı
sebın bu sefer senın gıbı yaptım ben
ılıskıden sonra soluma yattım. :lepi:
:sm_cool:
bende hem soluma yattım hem 3 ihlas bi fatiha okudum her yolu deniyoruz maşallah bu ay gün saymak ateş ölçmek haricinde herşeyi yaptım kaydirigubbakcemile3
aramızda hamişler var bebişleri için bakarız di mi lorkeeee
canım ben ekledim ama sen misin bilmiyorum facebooktan davet gelmiştir belki
Tebrikler canım:içelim:
hoşgeldin nilde bende 27 ocaktayım aynıyız umarım hayırlı haberleri alır beraber halay çekeriz canım :teytey: :teytey: :teytey:

canım geçen ay da benim aynısı oldu öldüm agrıdan hatta agladım bile bu 4 gün sürdü doktora gitmek zorunda kaldık yumoşlarım dökülüyomuş ve atıkları rahme diilde vücudun herhangi bir yerine atıyomuş yumoşum spermleri mikrop olarak algılıyo geri atıyomuş yeni korunmayı bırakanlarda olurmuş bu dedi falan işte bana agrı kesici verdi hemen geçirdi opuyorumnanaktan

Yaaa kızlar sanırım olmadı bu denemede... bi yere uzanırken yada bişi kaldırırken falan yumurtalıklarımda batma gibi bişi oluyo. sanki bi yorgan iğnesini dürtüyolar gibi.yada hani elinizde bi yara vardırda limona yada tuza dokununca bi cız eder onun gibi bi batma oluyo. :bbo: offfff bu bekleme işi çok zor yaaa..

eee herseyın fazlası zarar demıs buyuklerımız bebek dıye dıye saglıgınızdan olacanııızkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

eee herseyın fazlası zarar demıs buyuklerımız bebek dıye dıye saglıgınızdan olacanııızkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla eşimde aynı şeyleri söylüyo bebek yüzünden sakat kalcaksın diyo duyduğumu deniyorum

Canım idrar yolu iltihabı olabilir mi acaba? (Allah korusun) tuvaletini yaparken falan yanma var mı rahim bölgende?
Dayanılmayacak gibiyse acile gitsen? yakınlarda hastane var mı ?

yok canım ya şu mide tam göğüs altı varya ilişkiye girerken başladı bitmek bilmedi ağrısı hastane çok yakın ama hamile kaldıysam diye gitmiyorum

korunmayı bırakalı çok oldu bu ağrı tam midemde gibi nefes alamıyorum aldıkça batıyo anlamadım sırtıma bile vuruyo

çok stres yapıyosun canım hayırlısı neyse o olsun kendini dinleme bişeylerle uraş bende geçen ay iğne olmuştum hep değişik bişeyler hissettim ama bu gün dediğim gibi bana göre senin ağrılarının olması iyi bende hiç olmamıştı gebelik gerçekleşenlerin hep arısı olmuş

kizlarr nasilsinizz . sayfalar bayagi ilerlemis hepsini okuyamadimm ama bir uzucu haberle karsialstimm
sekerkizz buyuk gecmis olsun canimm ..-hayirlilsi buymus demek bendede olmustuu..insallah bidaki sfere simsiki tutunur bebisin guzelimmm..,
eee kizlarr yeni haber yomuu ..alsanaalsanasmile

slm kızlarr, burası bayağı kalabalıkmış. ben de ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim. 4 ocak adet günümdü ama hala adet olmadım. 6 sında test yaptım negatif çıktı. korkmaya başladım kist oldu diye. bu ay b-t-ç denemiştim. onun yan etkisi mi acabaa. bu arada fazlasıyla akıntı var çok rahatsız oluyorummm... dr. a gitmeliyim en yakın zamanda sanırım dua edin kist olmasın, daha önce 2 defa kist olayı başımdan geçti... :Saruboceq:

kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…