Sabah Mugiş çalışmaları sordu 2 dk da tablo yaptım kızlar çok güldüler. :)
5 Ocak sabah 8:00 ilişki saat 11:00 iğne oldum
6 Ocak sabah 8:00 ilişki akşam 11:30 ilişki
7 Ocak sabah 8:30 ilişki
:) kaydirigubbakcemile3
Handecim canım yeni gördüm yazını... İğneyi olduğum gün saat 2-3 gibi adet olacakmışım gibi hafiften bir ağrı ve yumurtalıklarımda dolgunluk hissi oldu.Dün akşama kadar devam etti o his dün akşam kesildi.
cnm ya bn sana bi türlü ulaşamıorum özel msj yazıorum gitmio nasıl oldu anlamadım en iisi bide buraya yazıım bu bnm klomende 3.ayım aralığın 26sında 3.kutu bitti 1ay daha kullancam eğer yine hamiş olamazsam rahim filmi isticek bide eşimden tekrar spermiogram isticek adetin 21.günde duphastan kullanıorum işte öle neolcak bilmiorum beklemedeyim bide buay soğan suyu içtim ama düzenli değil neyse artık hayırlısı ee sn naptın anlat klomene başladın sanırım ilk ayın dr ne dedi yumurtalar ne alemde çatlatma iğnesimi oldun bna onuda vermedi geçen ay baktı23mmlik bi yumurtam vardı herşeyin gayet ii dedi şimdilik iğneye gerek yok dedi ama hala tık yok valla tüplerdende korkuyorum ya tıkalıysa ne yaparım bn:gitme:
kızlar biraz ayıp ama napim bilemedim bu gün saat 2 gibi çalışma yaptık eşimle ayaklarımı koltuğa dayadım 1 saat yattım 3tede soluma dönüp yaattım üstümde örtüktü ama ozamandan beri karnımda feci bir arı var banyo oldum ayaklarıma su torbası koydum dayanamıyorum artık eişimde yok gündüz evde diye bu akşam gececi neden bu kadar çok ağrıyo napayım yardım edin nefes alırken bile acı geliyo
bende hem soluma yattım hem 3 ihlas bi fatiha okudum her yolu deniyoruz maşallah bu ay gün saymak ateş ölçmek haricinde herşeyi yaptım kaydirigubbakcemile3Hosgeldın canım nasılsın
ne yapıyor bebıs?
doktor randevunuz haftaya degılmı
sebın bu sefer senın gıbı yaptım ben
ılıskıden sonra soluma yattım. :lepi:
:sm_cool:
canım ben ekledim ama sen misin bilmiyorum facebooktan davet gelmiştir belkiaramızda hamişler var bebişleri için bakarız di mi lorkeeee
hoşgeldin nilde bende 27 ocaktayım aynıyız umarım hayırlı haberleri alır beraber halay çekeriz canım :teytey: :teytey: :teytey:Tebrikler canım:içelim:
kızlar biraz ayıp ama napim bilemedim bu gün saat 2 gibi çalışma yaptık eşimle ayaklarımı koltuğa dayadım 1 saat yattım 3tede soluma dönüp yaattım üstümde örtüktü ama ozamandan beri karnımda feci bir arı var banyo oldum ayaklarıma su torbası koydum dayanamıyorum artık eişimde yok gündüz evde diye bu akşam gececi neden bu kadar çok ağrıyo napayım yardım edin nefes alırken bile acı geliyo
eee herseyın fazlası zarar demıs buyuklerımız bebek dıye dıye saglıgınızdan olacanııızkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Canım idrar yolu iltihabı olabilir mi acaba? (Allah korusun) tuvaletini yaparken falan yanma var mı rahim bölgende?
Dayanılmayacak gibiyse acile gitsen? yakınlarda hastane var mı ?
korunmayı bırakalı çok oldu bu ağrı tam midemde gibi nefes alamıyorum aldıkça batıyo anlamadım sırtıma bile vuruyobende hem soluma yattım hem 3 ihlas bi fatiha okudum her yolu deniyoruz maşallah bu ay gün saymak ateş ölçmek haricinde herşeyi yaptım kaydirigubbakcemile3
canım ben ekledim ama sen misin bilmiyorum facebooktan davet gelmiştir belki
hoşgeldin nilde bende 27 ocaktayım aynıyız umarım hayırlı haberleri alır beraber halay çekeriz canım :teytey: :teytey: :teytey:
canım geçen ay da benim aynısı oldu öldüm agrıdan hatta agladım bile bu 4 gün sürdü doktora gitmek zorunda kaldık yumoşlarım dökülüyomuş ve atıkları rahme diilde vücudun herhangi bir yerine atıyomuş yumoşum spermleri mikrop olarak algılıyo geri atıyomuş yeni korunmayı bırakanlarda olurmuş bu dedi falan işte bana agrı kesici verdi hemen geçirdi opuyorumnanaktan
Yaaa kızlar sanırım olmadı bu denemede... bi yere uzanırken yada bişi kaldırırken falan yumurtalıklarımda batma gibi bişi oluyo. sanki bi yorgan iğnesini dürtüyolar gibi.yada hani elinizde bi yara vardırda limona yada tuza dokununca bi cız eder onun gibi bi batma oluyo. :bbo: offfff bu bekleme işi çok zor yaaa..
korunmayı bırakalı çok oldu bu ağrı tam midemde gibi nefes alamıyorum aldıkça batıyo anlamadım sırtıma bile vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?