nereye kaçıyon kız daha akşam menünü söylemedin.tembel seniiii yoksa yemeğin yok mu? (diyene de bak evde yemek yok.tencere dibin kara seninki benden kara :roflol:)
naber mugmug.. nasılsın?
hadtanın son günü...cummaaaa :dance:
keyfim yerinde benim
Iyıyım canım bende
haftasonu geldı yıne
zaman gectıkce mutlu olur olduk valla
bende adet gunumu beklıyorum ya
bugunde cok ısım var
esıme yıne hedıye bakmaya gıdıcem
bu sefer dogumgunu
cok bereketlı oldu bu ay
keske hamıle kalsaydım da test cubugunu hedıye dıye verseydm
belkı sevgılılıler gunune kısmet
herkes birşeyleri bekliyor umut ediyor işte... bende adet olabilmeyi bekliyorum =))) 41. günüm.. hala tık yok... progestan başladım dr öyle dedi.. inşallah olucam bakalım beklemedeyim... kendimi menepoza girmiş gibi hissediyorum eyvahedigeldismile
29 aralık 2. evlilik yıldönümümzdü.. adetimde geçince çok umutlandım.. tam da o gün kan testi yaptırdım sürpriz yapıcaktım eşime... ama olmadı yine...
hayırlısı..elbet vakti zamanı gelecek....
eşine nice mutlu yıllar dilerim..sağlıklı..huzurlu.. çoluk çocuklu yerimseniben
kan testi yaptırmadım daha
dün adet günümdü olmadım..bu sabah yaptım ikinci çizgi silikti..gecen hamileligimdede böyle silikti
valla bazen dusunuyorum belkıyoruz ama omrumuzden gdıyor dıye
yanı su anlarda bır daha gelmeyecek bılıyorum ama umutlarımıda kontrol edemıyorum
tesekkurler canım...esıme ıletırım..sagl dıleklerın ıcın
neyse sende sevgılıler gunune yetısırsın ınsallah
saol canım...ben 8 aydır evliyim..3.ayımda hamileydim kimyasal gebelik gecirdim..ara verdim..aralık ayında adet günüm biter bitmez 2 gün arayla denemelere devam ettik..belirtilerim :gögüslerim şişti..etrafında beyaz bezeler cıkmaya başladı..gaz sancısı,kabızlık,adet günü yaklaşmaya başlayıncada adet olucakmısım gibi karın ve bel agrısı vardı..
al bendende o kadar.. ömür geçip gidiyo.. ben oldum 29.. eşim 37... çocuk olacak... büyüyecek.. inşaallaahhhhhh... ama bizler yaşlı olacağız onun gençliğinde...
çok geç kalmış hissediyorum kendimi...
bi de böyle uğraşınca iyice salıyorum bazen kendmi :sinifsinif:
hayırlısını diliyorum rabbimden hep... inşallah anne baba olma mutluluğunu bizde tadacağız.. inanaıyorum ve sabırla bekliyorum
amin canım Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin topicte hamile olmayan kalmasın inşALLAH
valla bızde oyle
29-32
bır an olsada artık
yanı 2.yı de dusunuyoruz bız daha 1 olmadan
ya mugmug sen şu ticker ını nasıl yaptın.. ben bi link yolladılar ordan yaptım.. ama ne yazı yazabiliyosun nede tarihlerle oynayabiliyosun.. kaç kez baştan yaptım yok yani olmadı... sen nerden yaptın... ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?