Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya mugmug sen şu ticker ını nasıl yaptın.. ben bi link yolladılar ordan yaptım.. ama ne yazı yazabiliyosun nede tarihlerle oynayabiliyosun.. kaç kez baştan yaptım yok yani olmadı... sen nerden yaptın... ??

ıstersen bılgılerını bana ver
ben yapım dırek web adresını sana vereyım sen de yapıstırırsın

kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için

Yuppiiiii aayy sabahın ilk haberi ne güzel bir haber....

Biz şimdiden başlayalım canım halayını çekmeye :teytey::teytey::teytey:

mugişcim lapaci ve diğer arkadaşlarım Günaydııııınnnnn.... hayırlı Cuma'lar. Bugünü güzel haberle açtık aynen devam eder inşallah.

Yaa kızlar ben bu ay da olmamış gibi hissediyorum dün akşam eşim zaten sinirimi bozdu. Yatağa yattık sohbet ediyorduk. "ınşallah bu ay olur valla şey yapmaktan bıktım.resmen sevişmekten soğudum" dedi. Ayy o öyle diyince canım çok sıkıldı.sinirim bozuldu ağladım.
Sabah dedim ki eğer bu ay olmazsa ilaç milaç içmiicem bırakıcam herşeyi olmasın çocuk mocuk dedim. O da bırak oluruna geleceği zaman gelir dedi. Bende gelmez çünkü yumurta olmuyo dedim.

Üfff o da bıktı bende bıktım artık bu negatif sonuçlardan. :umursamaz:

benim eşimin doğum günü bu ayın 19.
Tanışma yıldönümüz 27.sinde

ve en güzel 14 şubatta ankarada olacakmışız:))))

günaydın kızlar ulkufuk için bi halayda benden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ulkufuk rüyasında 3 gümüş tepsi görmüştü hatırlarsanız ve ulkufuk ben sebin lorke aynı dönemdeydik bakalım 3 hamile kim olacak dediydik 1. sebin 2.ulkufuk oldu sanırım lorke ne yazıkki adet oldu kaldı geriye 1 tepsi ve ben hala adet olmadım testler negatif ama olsun belki o tepside benimdir inşallah allahım dua edin kızlar salıyı bi bulayım inşallah....

kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için

Canım sen hamişsin çok süper yaaaa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. canım benim

Günaydın kızlarrrrrr
kim hamiş yakalayamadım:)

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

ya yawrum neden boyle yapıyorsun
bu ay ıcın bence umıt ıcınde olman lazım
guzel bır ayın bu ay
kendını demorılıze etme lutfen
moral bozuklugu hormonları alt ust edıyor sende bılıyorsun

Kızlarr gunaydın bomba gıbı gerı dondum ulku cok mutlu oldum hadıhayırlısı.ama nazardegmesın herkese soyleme cevrende ben ılk heves soyledım belkı nazara geldı ama neyse bıttı gectı rabbım hayırlısını versın saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın kollarına

günaydın kızlar.ne güzel bir gün bugün süper haberler varhihoyyytulkufuk canım şimdiden hayırlı olsun bebişin test silikte olsa hamilelik var demektirdelikafaduldencanlarım ya buradan daha çoooook hamiş haberleri çıkar çookkk:sm_cool:

[ı]tatlım uzmeyın bırbırınızı .nıye boyle yapıyosunuz.boyle oluyodu bızdede gercekten sınırler yıpranıo oyle olunca.tatalım bı taraf alttan alsın kafanın rahat olması cok onemlı cnm benım o gulen yuzunuze huzun hıc yakışmıyo toprla kendı ara kocanı onu cok sevdıgını hersyın daha gusel olucagını soyle bakıım hemen[/ı]

barays+, EKAKAL, emineu, gyshnky+, lapaci, mugmug1

KISLARRR SES VERIN SESSSS NASILSINIZZZZbayanssulusmile olumunekankayizsmile :lepi:

kızlar sormayın sabah sabah başıma geleni ışıklarda arabalar durmuş bende karşıdan karşıya geçiyodum bi bisikletli arabaların arasından durmadan çıkmış görmedim bana çarptı düşmedim ama kolum çok acıyo kırık çıkık değilde eti ezildi sanırım şişmeye başladı içim doldu doldu sırf ağlamak için annemi aradım bi posta ağladım.......

canım benim yaaa
ben diyorum bu ay tuttu pıtırcığının biri bebişe döndü tatlım içimden kaç gündür öyle düşünüyorum.
Hem olmazsa da dediğiniz gibi 1-2 ay düşünmezsiniz zaten 2 aydan sonra tekrar düşünme aşamaları başlar daha hevesli olarak çalışırsınız.
Herşey Allah'ın takdiri canım hayırlı zamanda gelecek bu bebişler biliyorum sadece asi gençlik bunlar gelmeden asiliğe başladılar:)))

gecmış olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…