ya mugmug sen şu ticker ını nasıl yaptın.. ben bi link yolladılar ordan yaptım.. ama ne yazı yazabiliyosun nede tarihlerle oynayabiliyosun.. kaç kez baştan yaptım yok yani olmadı... sen nerden yaptın... ??
kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için
bende öyle.. ilki olacak sonra bide 2. var =) hayırlısı olsun ne diyelim.. rabbim bilir herşeyin zamanını...
belki ikiz olur ikiside bir anda oluverir =))) malum pcoslularda bu risk yüksek =)
Yuppiiiii aayy sabahın ilk haberi ne güzel bir haber....
Biz şimdiden başlayalım canım halayını çekmeye :teytey::teytey::teytey:
Günaydın kızlarrrrrr
kim hamiş yakalayamadım:)
ıyıyım canım bende
haftasonu geldı yıne
zaman gectıkce mutlu olur olduk valla
bende adet gunumu beklıyorum ya
bugunde cok ısım var
esıme yıne hedıye bakmaya gıdıcem
bu sefer dogumgunu
cok bereketlı oldu bu ay
keske hamıle kalsaydım da test cubugunu hedıye dıye verseydm
belkı sevgılılıler gunune kısmet
kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için
Günaydın kızlarrrrrr
kim hamiş yakalayamadım:)
Yaa kızlar ben bu ay da olmamış gibi hissediyorumdün akşam eşim zaten sinirimi bozdu. Yatağa yattık sohbet ediyorduk. "İnşallah bu ay olur valla şey yapmaktan bıktım.resmen sevişmekten soğudum" dedi. Ayy o öyle diyince canım çok sıkıldı.sinirim bozuldu ağladım.
Sabah dedim ki eğer bu ay olmazsa ilaç milaç içmiicem bırakıcam herşeyi olmasın çocuk mocuk dedim. O da bırak oluruna geleceği zaman gelir dedi. Bende gelmez çünkü yumurta olmuyo dedim.
Üfff o da bıktı bende bıktım artık bu negatif sonuçlardan. :umursamaz:
benim eşimin doğum günü bu ayın 19.
Tanışma yıldönümüz 27.sinde
ve en güzel 14 şubatta ankarada olacakmışız:))))
yaa kızlar ben bu ay da olmamış gibi hissediyorumdün akşam eşim zaten sinirimi bozdu. Yatağa yattık sohbet ediyorduk. "inşallah bu ay olur valla şey yapmaktan bıktım.resmen sevişmekten soğudum" dedi. Ayy o öyle diyince canım çok sıkıldı.sinirim bozuldu ağladım.
Sabah dedim ki eğer bu ay olmazsa ilaç milaç içmiicem bırakıcam herşeyi olmasın çocuk mocuk dedim. O da bırak oluruna geleceği zaman gelir dedi. Bende gelmez çünkü yumurta olmuyo dedim.
üfff o da bıktı bende bıktım artık bu negatif sonuçlardan. :umursamaz:
Yaa kızlar ben bu ay da olmamış gibi hissediyorumdün akşam eşim zaten sinirimi bozdu. Yatağa yattık sohbet ediyorduk. "İnşallah bu ay olur valla şey yapmaktan bıktım.resmen sevişmekten soğudum" dedi. Ayy o öyle diyince canım çok sıkıldı.sinirim bozuldu ağladım.
Üfff o da bıktı bende bıktım artık bu negatif sonuçlardan. :umursamaz:
kızlar sormayın sabah sabah başıma geleni ışıklarda arabalar durmuş bende karşıdan karşıya geçiyodum bi bisikletli arabaların arasından durmadan çıkmış görmedim bana çarptı düşmedim ama kolum çok acıyo kırık çıkık değilde eti ezildi sanırım şişmeye başladı içim doldu doldu sırf ağlamak için annemi aradım bi posta ağladım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?