- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar sormayın sabah sabah başıma geleni ışıklarda arabalar durmuş bende karşıdan karşıya geçiyodum bi bisikletli arabaların arasından durmadan çıkmış görmedim bana çarptı düşmedim ama kolum çok acıyo kırık çıkık değilde eti ezildi sanırım şişmeye başladı içim doldu doldu sırf ağlamak için annemi aradım bi posta ağladım.......
kızlar sormayın sabah sabah başıma geleni ışıklarda arabalar durmuş bende karşıdan karşıya geçiyodum bi bisikletli arabaların arasından durmadan çıkmış görmedim bana çarptı düşmedim ama kolum çok acıyo kırık çıkık değilde eti ezildi sanırım şişmeye başladı içim doldu doldu sırf ağlamak için annemi aradım bi posta ağladım.......
gecmış olsun tatlım.
eda çok geçniş olsun canım benim aman dikkat etmek lazım kız belkim hamişsindir:)))
ay cok gecmısolsun canım benım
orada cok motosıklet mobılet olur bılırım
delı gıbıde kullanırflar
buz ıle pansuman yap
daha fazla sısmesını alır
barays+, EKAKAL, emineu, gyshnky+, lapaci, mugmug1
KISLARRR SES VERIN SESSSS NASILSINIZZZZbayanssulusmile olumunekankayizsmile :lepi:
sekerkız;
günaydın canım süpersin walla:)
evet dirençli dirayetli olmak lazım.
yaa bazen ikinci çocuk planı yapıyorum ama içimden kendi kendime diyorum ki birinciyi becerde 2,si yap diyorum :)))
ıstersen bılgılerını bana ver
ben yapım dırek web adresını sana vereyım sen de yapıstırırsın
kan testi yaptırmadım daha
dün adet günümdü olmadım..bu sabah yaptım ikinci çizgi silikti..gecen hamileligimdede böyle silikti
süpersin canım yyaaaaa... çoookk saaaoollll
son adet 29.11.2009
bende şu an görünen paptya ve üstündeki kelebekten olursa ticker ım çookk mutlu olurruumm.... kaydirigubbakcemile3
yeni adet tarihimi bekliyorum ya onun için cetvel koymak istiyorum.. kaç gündür adet olmadığımı hemen görebilmek için
sekerkız;
günaydın canım süpersin walla:)
evet dirençli dirayetli olmak lazım.
yaa bazen ikinci çocuk planı yapıyorum ama içimden kendi kendime diyorum ki birinciyi becerde 2,si yap diyorum :)))
çok sağol canım iyiyim hihoyyytbugün çok pozitifim buradaki güzel haberleride görünce daha bi neşelendim :teytey:sen nasılsın keyifler iyidir umarımopuyorumnanaktan
Gaye sen ne zaman test yapıcan
20 mı ugurlu 21 mı?
Yaa kızlar ben bu ay da olmamış gibi hissediyorumdün akşam eşim zaten sinirimi bozdu. Yatağa yattık sohbet ediyorduk. "İnşallah bu ay olur valla şey yapmaktan bıktım.resmen sevişmekten soğudum" dedi. Ayy o öyle diyince canım çok sıkıldı.sinirim bozuldu ağladım.
Sabah dedim ki eğer bu ay olmazsa ilaç milaç içmiicem bırakıcam herşeyi olmasın çocuk mocuk dedim. O da bırak oluruna geleceği zaman gelir dedi. Bende gelmez çünkü yumurta olmuyo dedim.
Üfff o da bıktı bende bıktım artık bu negatif sonuçlardan. :umursamaz:
Canım 21'i perşembeye denk geliyomuş. sanırım Perşembe yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?