Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay cok gecmısolsun canım benım
orada cok motosıklet mobılet olur bılırım
delı gıbıde kullanırflar
buz ıle pansuman yap
daha fazla sısmesını alır

sekerkız;
günaydın canım süpersin walla:)
evet dirençli dirayetli olmak lazım.
yaa bazen ikinci çocuk planı yapıyorum ama içimden kendi kendime diyorum ki birinciyi becerde 2,si yap diyorum :)))

ahh kıyamam yaaa... ağzını burnunu kırsaydın bisikletlinin.ben olsam valla hiç kurtuluşu yoktu.evire çevire döverdim sinirimi alırdım :))kaydirigubbakcemile3klava:

gecmış olsun tatlım.

eda çok geçniş olsun canım benim aman dikkat etmek lazım kız belkim hamişsindir:)))

ay cok gecmısolsun canım benım
orada cok motosıklet mobılet olur bılırım
delı gıbıde kullanırflar
buz ıle pansuman yap
daha fazla sısmesını alır

teşekkür ederim kızlar ya ilk defa başıma böyle bişe geliyo şaştım kaldım allahım daha büyüğünden esirgesin hepimizi

barays+, EKAKAL, emineu, gyshnky+, lapaci, mugmug1

KISLARRR SES VERIN SESSSS NASILSINIZZZZbayanssulusmile olumunekankayizsmile :lepi:

çok sağol canım iyiyim hihoyyytbugün çok pozitifim buradaki güzel haberleride görünce daha bi neşelendim :teytey:sen nasılsın keyifler iyidir umarımopuyorumnanaktan

sekerkız;
yaa bazen ikinci çocuk planı yapıyorum ama içimden kendi kendime diyorum ki birinciyi becerde 2,si yap diyorum :)))

ılkını yapınca bıraz daha rahat kalınıyormus
ay hadı ınsallah
acalım su yolları artıkkkkkkkkkk

ıstersen bılgılerını bana ver
ben yapım dırek web adresını sana vereyım sen de yapıstırırsın

süpersin canım yyaaaaa... çoookk saaaoollll
son adet 29.11.2009
bende şu an görünen paptya ve üstündeki kelebekten olursa ticker ım çookk mutlu olurruumm.... kaydirigubbakcemile3
yeni adet tarihimi bekliyorum ya onun için cetvel koymak istiyorum.. kaç gündür adet olmadığımı hemen görebilmek için

yok ole bısey hanı ben ıkıncı yı denıyom yolum molum acık degıllll olmuyo olmuyoo hayırlısı bakalııım ya sızde sonrakı sayfaya gecerken zorlanıyomusunuz en son okunmamıs msj gelene kadar anam aglıyoooo

kan testi yaptırmadım daha

dün adet günümdü olmadım..bu sabah yaptım ikinci çizgi silikti..gecen hamileligimdede böyle silikti

aayy ben bunu atlamışııımmmmmm kaydirigubbakcemile3
haydi gözün ayddıınnnn..allah tamamına erdirsinn...sağlıklı sıhaatli ultrasonlarda göstersin kendini inşallaahhh
:teytey:
:dance:

kac gunde bır oluyorsun
son adetını sayıyoruz degılmı?

sekerkız;

HEHEH DOGRU TATLIM.BIRHAFATA SONRA KONTROLUM VAR DOKTOR IZINVERIRSE TAM GAZ CALIŞMALARA DEVAM AMA KENDIMI HIRPAMALADAN ZARAR VERMEDEN STRES YAPMADAN YENI AY YENI UMUT ANACIMbayanssulusmile

çok sağol canım iyiyim hihoyyytbugün çok pozitifim buradaki güzel haberleride görünce daha bi neşelendim :teytey:sen nasılsın keyifler iyidir umarımopuyorumnanaktan

BEN BOMBA GIBI GELDIM BUGUN CNM COK IYIYIM COK SUKUR KANAMAM DEVAM EDIYO AMA BITICEK SONUC TA DOKTOR IZIN VEIRSE DURMK YOK YOLA DEVAM:)))bayanssulusmile

sıkma canını lütfen.... o kadar çok duygu dalgalanması yaşıyoruz ki bu hassas konu yüzünden... emin ol bizlerde aynısını yaşadık ve yaşıyoruz...
bahsetmiştim bende bir kez çatlatma iğnesi sonrası sabah ilişkiye girmem gerekiyordu... hiç istemeden zorla birlikte olduk sabah sabah.. gerçeken çok zor ama ne yapalım.. her şeyi denemek zorundayız... bir umut işte.... ben 2 kez iğne oldum ikisindede olmadı.. ama herşey allahtan... sen çabala çare ara.. olmazsa yapacak birşey yok...
ama inşallah bu çabaların güzel sonuç getirir sana...
bende şu an bıraktım herşeyi artık doktorada gitmicem ilaçda içmicem dedim.. bugün 41. günüm hala adet yok =( gitmedende olmuyo.. gitsemde olmuyo.. ne yapacağımı şaşrıdım..
allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
bekleyen herkese hayırlısını versin.. bizlerede o mutluluğu yaşatsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…