Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar sabah evdeki son ekmeği eşime sandviç yaptım şimdi ben acıktım kendime krep yapıp geliyorum hemen.çok ilerlemeyin sakın :)

çok geçmiş olsunn canım yaaa......
allah korumuş seni...
aynı şekilde bir arabanın arkasından çıkan bir motosiklet bana çarpmıştı =(((((

çok geçmiş olsunn canım yaaa......
allah korumuş seni...
aynı şekilde bir arabanın arkasından çıkan bir motosiklet bana çarpmıştı =(((((

canım bu tıckerda bır gunu saymak gerekıyor
beklenen tarıh ne
yada gecmıs adetının uzerınden su kadar sure gecmıs dıyemı sayacagız
bılgılerını verırsen hemen yapayım

bayanlar... aranızda şu bitkisel kürlerden yapan varmı????
düzenli adet olmak ve yumurtlamayı sağlamak için soğan kürü diyorlar.. birde bal+tarçın+çörekotu... aranızda bunları yapan varmı? bende adet olabilirsem eğer başlayayım diyorum kafamçokkarıştı

son adetten berı kac gun gectıgını mı saymak ıstıyorsun
yoksa
gelecek adetı saptayıp kac gun kaldıgınımı?

son adetten kaç gün geçtiğini.. 41 güdnür adet olmadım ya onu görmek istiyorum cetvelde.. yarın 42 olsun =)
gelecek adeti bilmiyorum henüz....

vallahi şekerkız..seni çok takdir ediyorum... çok bilinçli ve iradeli bir insansın... :lepi: vereliniortak

tesekkur ederım cnm hayat devam edıyo bırgun aglarım ıkı gun aglarım sureklı aglarsamhayatı kendıme zından ederrım. hayat felsefem anını yaşa kendını yaşa!!!

canım ben soğan kürü yapmıyorum daha doğrusu denedim içemedim.hayıt içmeye başladım 10 gündür içiyorum adet olmayı bekliyorum adet olunca 2.günü bal, tarçın, çörekotu yemeyi düşünüyorum bunları yapıpta faydasını görenler var.benim adetlerim düzenli ama hayıt bütün hormonları düzenliyip hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş o yüzden içiyorum.zaten bu bal, tarçın, çörekotu için mucize diyolar.denemeye değer bence.

tesekkur ederım cnm hayat devam edıyo bırgun aglarım ıkı gun aglarım sureklı aglarsamhayatı kendıme zından ederrım. hayat felsefem anını yaşa kendını yaşa!!!

Aferin tatlım sana.metanetinden dolayı kutlarım seni.nasıl da güzel söylemişsin.Allah başka acı vermesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…