canım 21'i perşembeye denk geliyomuş. Sanırım perşembe yapıcam :)
kızlar sormayın sabah sabah başıma geleni ışıklarda arabalar durmuş bende karşıdan karşıya geçiyodum bi bisikletli arabaların arasından durmadan çıkmış görmedim bana çarptı düşmedim ama kolum çok acıyo kırık çıkık değilde eti ezildi sanırım şişmeye başladı içim doldu doldu sırf ağlamak için annemi aradım bi posta ağladım.......
çok geçmiş olsunn canım yaaa......
allah korumuş seni...
aynı şekilde bir arabanın arkasından çıkan bir motosiklet bana çarpmıştı =(((((
kac gunde bır oluyorsun
son adetını sayıyoruz degılmı?
BEN BOMBA GIBI GELDIM BUGUN CNM COK IYIYIM COK SUKUR KANAMAM DEVAM EDIYO AMA BITICEK SONUC TA DOKTOR IZIN VEIRSE DURMK YOK YOLA DEVAM:)))bayanssulusmile
lapaci+, neyı sayacagız yawrum
evlendıgınden ıtıbarenmı
gelecek adetınımı
canım bu tıckerda bır gunu saymak gerekıyor
beklenen tarıh ne
yada gecmıs adetının uzerınden su kadar sure gecmıs dıyemı sayacagız
bılgılerını verırsen hemen yapayım
30 diyelim.. çok net olmamakla beraber... çok değişken çünkü =((
son adetim 29.11.. bir önceki 29.10 idi..
son adetten berı kac gun gectıgını mı saymak ıstıyorsun
yoksa
gelecek adetı saptayıp kac gun kaldıgınımı?
vallahi şekerkız..seni çok takdir ediyorum... çok bilinçli ve iradeli bir insansın... :lepi: vereliniortak
geçmiş adetimden şu kadar sğre geçmiş diye yapmak istiyorum ben....
bayanlar... aranızda şu bitkisel kürlerden yapan varmı????
düzenli adet olmak ve yumurtlamayı sağlamak için soğan kürü diyorlar.. birde bal+tarçın+çörekotu... aranızda bunları yapan varmı? bende adet olabilirsem eğer başlayayım diyorum kafamçokkarıştı
OKEY OLDU
ADRES http://tickers.TickerFactory.com/ez...n+Kirmizilardan+Bu+Yana/dt/7/k/26a2/event.png
BU adresı kullanıcı panelındekı profıl duzenleden gırıp cızelge kısmına yapıstıracaksın
tesekkur ederım cnm hayat devam edıyo bırgun aglarım ıkı gun aglarım sureklı aglarsamhayatı kendıme zından ederrım. hayat felsefem anını yaşa kendını yaşa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?