günaydın kıslarrrr
tesekkur ederım cnm hayat devam edıyo bırgun aglarım ıkı gun aglarım sureklı aglarsamhayatı kendıme zından ederrım. hayat felsefem anını yaşa kendını yaşa!!!
olmadı galiba.. üstüne tıkladığımda birşey açılmıyor... profilime kopyaladım uygun formatta değil diyor
araştırdığım kadarıyla 2 kaşık bal+1 kaşık tarçın+1 kaçık çörektu (çekilmiş) robotta çekebilirsin demişler...
adetin 3. ile 12. günü arası sabah akşam birer kaşık yenir diye okudum ben.. bu forumda topic açılmıştı ordan gördüm...
birde soğan kürü var.. adet olabilmek ve dzenli yumurtlamak için... zarar gelmez bir deneyeceğim bende..
Aferin tatlım sana.metanetinden dolayı kutlarım seni.nasıl da güzel söylemişsin.Allah başka acı vermesin inş.
--------http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/13;53;95/st/20091129/e/Son+Kirmizilardan+Bu+Yana/dt/7/k/26a2/event.png------
ADRES bu
bAstakı ve sondakı cızgılerı cıkarıp bu sekılde cızelge kısmına bır daha yapıstırmayı dene ıstersen
Aferın saNa sekerkız
herkesın senın gıbı metanetlı olması sartttttt
bunlar tatlı kasıgı degılmı
bende bır sonrakı adetıme yapıcam bunu zorla artık
corekotunu salata ustune falan koysam ıs gormezmı???
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
kesinlikle çok bilinçlisin... tebrik ediyorum seni...
rabbim hepimize güzel yazılar yazsın.. dileklerimizi dualarımızı kabul etsin... kimseyi gözü yaşlı bırakmasın :Saruboceq:
yaptım ama bişi çıkmadı yaaa...
neyse canım boşver.. senide uğraştırdım bir sürü.... çok teşekkürlerrrr yardımın için...
hele bi adet olayım daha sonra yeni adetim için gün sayarım =)))
Sebincim 21 Ocak Perşembe Listesine Mugiş'i ve beni yaz şekerim :)) Umarım uğurlu perşembemiz olur.
Sebincim 21 Ocak Perşembe Listesine Mugiş'i ve beni yaz şekerim :)) Umarım uğurlu perşembemiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?