Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

araştırdığım kadarıyla 2 kaşık bal+1 kaşık tarçın+1 kaçık çörektu (çekilmiş) robotta çekebilirsin demişler...
adetin 3. ile 12. günü arası sabah akşam birer kaşık yenir diye okudum ben.. bu forumda topic açılmıştı ordan gördüm...
birde soğan kürü var.. adet olabilmek ve dzenli yumurtlamak için... zarar gelmez bir deneyeceğim bende..

tesekkur ederım cnm hayat devam edıyo bırgun aglarım ıkı gun aglarım sureklı aglarsamhayatı kendıme zından ederrım. hayat felsefem anını yaşa kendını yaşa!!!

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
kesinlikle çok bilinçlisin... tebrik ediyorum seni...
rabbim hepimize güzel yazılar yazsın.. dileklerimizi dualarımızı kabul etsin... kimseyi gözü yaşlı bırakmasın :Saruboceq:

olmadı galiba.. üstüne tıkladığımda birşey açılmıyor... profilime kopyaladım uygun formatta değil diyor

--------http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/13;53;95/st/20091129/e/Son+Kirmizilardan+Bu+Yana/dt/7/k/26a2/event.png------

ADRES bu
bAstakı ve sondakı cızgılerı cıkarıp bu sekılde cızelge kısmına bır daha yapıstırmayı dene ıstersen

bunlar tatlı kasıgı degılmı
bende bır sonrakı adetıme yapıcam bunu zorla artık
corekotunu salata ustune falan koysam ıs gormezmı???

yaptım ama bişi çıkmadı yaaa...
neyse canım boşver.. senide uğraştırdım bir sürü.... çok teşekkürlerrrr yardımın için...
hele bi adet olayım daha sonra yeni adetim için gün sayarım =)))

bunlar tatlı kasıgı degılmı
bende bır sonrakı adetıme yapıcam bunu zorla artık
corekotunu salata ustune falan koysam ıs gormezmı???

sadece kaşık demişler... bilmiyorumki tatlımı yemek kaşığımı...
çörekotu ezilmediğinde etki etmez demişler... ezmek gerekiyomuş.. bilemiyorum salatada iş görürmü.. belki bal ve tarçınla etkileşime girip o şekilde etki ediyodur.. bilmiyorum kii

amin tatlımamiiin

Sebincim 21 Ocak Perşembe Listesine Mugiş'i ve beni yaz şekerim :)) Umarım uğurlu perşembemiz olur.

Günaydın kızlaaarr. .ben geldim ama çalışıyorum acil işim var. sohbete katılamıy
nasılsınız bugün bakalım

kızlar günaydın hayırlı cumalar..Bir hamile haberi verdi kuşlar gelip bi bakiyim dedim ulkufuk hamileymişşşşşşşş ya ben böle duyunca çok mutlu oluyorum zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler ulkufuk cum..Benimde bugün olma günüm normalde bu bi iki saat önce olmam lazım dı.2 saat geçikti diye hemen de ümitleniyom ben yaa tam da kendimi olmıycak diye alıştırmış ken :çok üzgünüm:

Sebincim 21 Ocak Perşembe Listesine Mugiş'i ve beni yaz şekerim :)) Umarım uğurlu perşembemiz olur.

ay daha 2 hafta var
ben bu zaman makınası olayını taktım kafama
gırıp ıcıne 6 ay sonramı gormek ıstıyorum
eger o donemde hamıssem anın tadını cıkarmak ıstıyorum
mesela gıdıp kız erkek bılemedıgmden sarı tulum almak ıstıyorum
falan fılan
ay cıldırdım ben yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…