Günaydın kızlaaarr. .ben geldim ama çalışıyorum acil işim var. sohbete katılamıy
nasılsınız bugün bakalım
hayırlı cumaallarrrrrr opuyorumnanaktan
ohh nihayet bu haftada bitti.. yarın iş yok :dance:
günaydın millettttttttttttttttttttttttttttt a.s.
ay daha 2 hafta var
ben bu zaman makınası olayını taktım kafama
gırıp ıcıne 6 ay sonramı gormek ıstıyorum
eger o donemde hamıssem anın tadını cıkarmak ıstıyorum
mesela gıdıp kız erkek bılemedıgmden sarı tulum almak ıstıyorum
falan fılan
ay cıldırdım ben yıne
Sebincim 21 Ocak Perşembe Listesine Mugiş'i ve beni yaz şekerim :)) Umarım uğurlu perşembemiz olur.
ayyyyyyy evet ya tatil başlıyo 2 gün 2gündür bu hafta gezmeye gidiyorum adanaya :dance: :dance: :dance:
hayırlı cumaallarrrrrr opuyorumnanaktan
ohh nihayet bu haftada bitti.. yarın iş yok :dance:
benıde yazzz 21 ocak benımde adet gunum tabı o gune yetısebılırseeem
günaydın millettttttttttttttttttttttttttttt a.s.
kan testi yaptırmadım daha
dün adet günümdü olmadım..bu sabah yaptım ikinci çizgi silikti..gecen hamileligimdede böyle silikti
günaydın kızlaaaaarrr geçmişi okumaktan şimdi gelebildim ancak
edacım geçmiş olsun tatlım. öpüyorum kolundan acısı geçsin diye
bu arada bi rüya gördüm anlatacağım. bak iyiye yorun haaa
kızlar günaydın hayırlı cumalar..Bir hamile haberi verdi kuşlar gelip bi bakiyim dedim ulkufuk hamileymişşşşşşşş ya ben böle duyunca çok mutlu oluyorum zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler ulkufuk cum..Benimde bugün olma günüm normalde bu bi iki saat önce olmam lazım dı.2 saat geçikti diye hemen de ümitleniyom ben yaa tam da kendimi olmıycak diye alıştırmış ken :çok üzgünüm:
günaydıngünaydın millettttttttttttttttttttttttttttt a.s.
az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...şekerim haberler sende bebişin cinsiyeti belli oldu muuuu?
Kıslar ben cıkıyorum sımdılık yarın ıkı gunde olsa tatlıe gıtmeyı dusunuyoruz esımle ve arkadaslarla abantta bıyer arıycam ınternettn
şekercim abanta bakarken bi de oraya yakın sünnet gölü varmış çok sakin ve güzel hem otel fiyatları da daha uygun bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?