Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benide al o makinenin içineee yerimseniben

kızlar gene bişey sorcam hep kendimi dinlemicem diyorum ama adetimin 13 günü uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu bugün 16 gün yine o akıntı var daha dün çalışma yaptık bu gün genemi yapçam ben bu kadar sık ilişki olunca adapte olamıyoruz artık birden kahkaha atmaya başlıyoruz sinirlerimiz bozuluyo napçam bilmiyorum dünkü ilişkinin bu güne etkisi olut heralde

günaydın kızlaaaaarrr geçmişi okumaktan şimdi gelebildim ancak
edacım geçmiş olsun tatlım. öpüyorum kolundan acısı geçsin diye
bu arada bi rüya gördüm anlatacağım. bak iyiye yorun haaa

Kıslar ben cıkıyorum sımdılık yarın ıkı gunde olsa tatlıe gıtmeyı dusunuyoruz esımle ve arkadaslarla abantta bıyer arıycam ınternettn

şekercim abanta bakarken bi de oraya yakın sünnet gölü varmış çok sakin ve güzel hem otel fiyatları da daha uygun bi araştır istersen

günaydın kızlaaaaarrr geçmişi okumaktan şimdi gelebildim ancak
edacım geçmiş olsun tatlım. öpüyorum kolundan acısı geçsin diye
bu arada bi rüya gördüm anlatacağım. bak iyiye yorun haaa

ay canım benim öpte geçsin annat bakim gündüz niyetine................

:
ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:

günaydın millettttttttttttttttttttttttttttt a.s.
günaydın

şekerim haberler sende bebişin cinsiyeti belli oldu muuuu?
az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...
ama cinsiyet bu haftada yanıltabilir dedi dr. testisler geç iniyormuş ...
18. haftada belli olur dedi.. 4 hafta sonraya randevum var. belki o zaman. birde 21. haftda ayrıntılı ultrason var.
bakalım bekliyoruz. 6. ayda bile göstermeyen bebekler varmış

bakarsın ben öğrenmeden sizinki yetişir tatlım benim...

Kıslar ben cıkıyorum sımdılık yarın ıkı gunde olsa tatlıe gıtmeyı dusunuyoruz esımle ve arkadaslarla abantta bıyer arıycam ınternettn

iyi tatiller.. bu zor zamanda bile duruşun öyle güzelki Allahım en yakın zamanda bebek nasip etsin kollarına inşallah...

rüyamda kucağımda bir bebek erkek benim oğlummuş. bi sınava giricem ama sınava oğlumu da götürüyorum arkadaşlarım görsün diye çocuk kucağımda olduğu için sınav giriş kartını elimden düşürüp bulamıyorum. sonra boşver diyorum oğlumdan daha önemli değil ya girmeyecem sınava diyorum

şekercim abanta bakarken bi de oraya yakın sünnet gölü varmış çok sakin ve güzel hem otel fiyatları da daha uygun bi araştır istersen

ben gittim abantada sünnet gölünede... ikiside güzel.. abant pahalı biraz.. biz turla gittik.. bolu merkezde kaldık günübirlik abanta gidip geldik... harika dinlendirici oluyor.. sünnet gölüde sakin... güzel

---http://www.sunnetgolu.com/anasayfa.html---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…