Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

spermler 72 saat canlı kalabiliyo vücutta.. yani dün yaptıysan birde yarın yapmak gerek... ama bugün yapsanda olur... sadece sık ilişki önerilmiyor.. 12 saat gibi... kalite düştüğü için..

Ne bileyim canım ya.geçen öyle bir sıkıldım.pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama kalp atışını bir duysam Allah nasip ederse biraz daha rahatlıcam.Ben diyabetim biraz da ondan korkuyorum.benimki riskli gebeliğe giriyor.gerçi sürekli ölçüyorum şekerimi. maşallah çok iyi gidiyor şimdilik.

hayır olsun.tam olarak yorumlayamam ama erkek bebeği iyi derler.

yorum yapıyorum: eee bebıs yolda gelıyorrrrrrrrrrr

canım benim yaaa.. minijiikkk ayacıklayı vayyy... kuzucukk... allah sizlere bağışlasın.. hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallaahhhh..
41 kere maşallahh miniğe

ULKUFUK'un rüyası çıktı bak.gümüş tepsi görmüştü demek hayra alametmiş.Tebrik ederim ULKUFUKcum

sebinim inşallah güzel şeyler olacak az kaldı duyacaksın bebişinin kalp atışlarını. şimdi kalp atışları için endişelen sonra ikili test üçlü test için sonra doğum için sonra bi kırkı çıksaydı ooooo arkadaşım ne mutlu sana hamile kalabiliyorsun ve şuan bunu yaşıyorsun bırak kendini zamana anının tadını çıkar

yaa kıslar son sayafaya gelemıyooom bı ıonebı arakaya anca gelıyom sızdede bu sorun varmı bıde ben yazdıklarımı goremıyom noluyo benım mesajlarımaaa bırınız cvp yazsııın sıznde bole bozukluk varmıu ben hepınıze cvp yazıyom ama goremıyooom yaaaaaaaa

sen yine olumlu ol hep.. anneciğinin karnında o şimdi enerji topluyor.. sonra gösterecek kendini ben burdayım diyyeee
allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin senin içinn

hay maşallah yutkunan dilini, eneyen çenesini yesin teyzesi.demek baya belli oluyor artık.uyyyy kıaymama ben ona:1hug:

inşallah mugim yaaa. bu arada arkadaşlarımın hepsi de bebeklerini getiriyordu belki onlar da sizlersinizdir hep beraber hamiş olurmuşuz ne güzel olurdu

spermler 72 saat canlı kalabiliyo vücutta.. yani dün yaptıysan birde yarın yapmak gerek... ama bugün yapsanda olur... sadece sık ilişki önerilmiyor.. 12 saat gibi... kalite düştüğü için..

bende senin gibi düşünüyorum canım yarın yapçaz bakalım hayırlısı

hayır olsun inşaallaahhh...
rüyası bile insanı mutlu ediyor değil mi ? =))) inşallah gerçek olduğu zamanşarıda göreceğiz tez zamanda :Saruboceq:
çok güzel bir rüyaa boshayallersmile

aman canım maşallah nazar degdirme kendine kalbinide temiz tut olur mu dualarımız seninle bizim bunuda araşır biz hep beraber

tatlım pozitif düşün. bir problem olsa şekerle ilgili zaten bebiş gelmezdi. stres yapma sakın. göbüşünü sev çalış... :CüvCüv:

bıtancım nıyıe umutsuzlanıyosun en beklemedıgın analarda dogar umutlar ıns hamıssındır

ayy arkadaşım sağoll ağzın bal yesin zemuszemus inşallah öyleyimdir 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı erken mi yapmıştım acaba eyvahedigeldismile

öyle mutlu uyandım ki bu sene ales e girmek istiyordum hemen yorum yaptım acaba hamile kalıp vaz mı geçicem sınava girmekten diye zaten öyle olursa sınava falan girmem kii

Claritaaa
bugunde calısın bence

eşimi kandırabilsem olcakta zannetmiyorum heralde yarın çalışırız zaten o umursamıyo olup olmadığını kendi haline bırak diyo nede olsa bitane var diyo 2 çocuk fikrine zor ikna ettim o istemiyodu belkide ondan olmuyo bilememki

Oyyy minik kuzucuk yaaaa... kıyamam ben onaaa.. Henüz testisler inmediyse şu an için Kız gibi gözüküyor demektir... Ayyy Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah.
mafoldumben duygulandıııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…