kızlar gene bişey sorcam hep kendimi dinlemicem diyorum ama adetimin 13 günü uzayan yumurta akı kıvamında akıntım oldu bugün 16 gün yine o akıntı var daha dün çalışma yaptık bu gün genemi yapçam ben bu kadar sık ilişki olunca adapte olamıyoruz artık birden kahkaha atmaya başlıyoruz sinirlerimiz bozuluyo napçam bilmiyorum dünkü ilişkinin bu güne etkisi olut heralde
sebinim neden sıkıyorsun canının insan umutla beklediği haberi alınca başkalarıyla paylaşmak istemesi ne kadar doğal birşey. nerdeyse hrepimiz senin yaptığını yaparız. böyle bişey olsa ben saniye beklemem toplu mesaj gönderirim telefonumdaki bütün kişilere:))
rüyamda kucağımda bir bebek erkek benim oğlummuş. bi sınava giricem ama sınava oğlumu da götürüyorum arkadaşlarım görsün diye çocuk kucağımda olduğu için sınav giriş kartını elimden düşürüp bulamıyorum. sonra boşver diyorum oğlumdan daha önemli değil ya girmeyecem sınava diyorum
rüyamda kucağımda bir bebek erkek benim oğlummuş. bi sınava giricem ama sınava oğlumu da götürüyorum arkadaşlarım görsün diye çocuk kucağımda olduğu için sınav giriş kartını elimden düşürüp bulamıyorum. sonra boşver diyorum oğlumdan daha önemli değil ya girmeyecem sınava diyorum
:
ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:
günaydın
az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...
ama cinsiyet bu haftada yanıltabilir dedi dr. testisler geç iniyormuş ...
18. haftada belli olur dedi.. 4 hafta sonraya randevum var. belki o zaman. birde 21. haftda ayrıntılı ultrason var.
bakalım bekliyoruz. 6. ayda bile göstermeyen bebekler varmış
bakarsın ben öğrenmeden sizinki yetişir tatlım benim...
Ne bileyim canım ya.geçen öyle bir sıkıldım.pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama kalp atışını bir duysam Allah nasip ederse biraz daha rahatlıcam.Ben diyabetim biraz da ondan korkuyorum.benimki riskli gebeliğe giriyor.gerçi sürekli ölçüyorum şekerimi.maşallah çok iyi gidiyor şimdilik.
:
ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:
günaydın
az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...
18. haftada belli olur dedi.. 4 hafta sonraya randevum var. belki o zaman. birde 21. haftda ayrıntılı ultrason var.
spermler 72 saat canlı kalabiliyo vücutta.. yani dün yaptıysan birde yarın yapmak gerek... ama bugün yapsanda olur... sadece sık ilişki önerilmiyor.. 12 saat gibi... kalite düştüğü için..
aman canım maşallah nazar degdirme kendine kalbinide temiz tut olur mu dualarımız seninle bizim bunuda araşır biz hep beraberNe bileyim canım ya.geçen öyle bir sıkıldım.pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama kalp atışını bir duysam Allah nasip ederse biraz daha rahatlıcam.Ben diyabetim biraz da ondan korkuyorum.benimki riskli gebeliğe giriyor.gerçi sürekli ölçüyorum şekerimi.maşallah çok iyi gidiyor şimdilik.
Ne bileyim canım ya.geçen öyle bir sıkıldım.pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama kalp atışını bir duysam Allah nasip ederse biraz daha rahatlıcam.Ben diyabetim biraz da ondan korkuyorum.benimki riskli gebeliğe giriyor.gerçi sürekli ölçüyorum şekerimi.maşallah çok iyi gidiyor şimdilik.
bıtancım nıyıe umutsuzlanıyosun en beklemedıgın analarda dogar umutlar ıns hamıssındır
Claritaaa
bugunde calısın bence
:az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?