Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

erkek çocuk iyidir bebiş geliyodur belkimde hadi inşallah bakalım............

ULKUFUK'un rüyası çıktı bak.gümüş tepsi görmüştü demek hayra alametmiş.Tebrik ederim ULKUFUKcum

sebinim bende onu diyorum 2tepsi çıkt 3.tepsi duruyo bide sadece ben kaldım listeden diyorum daha oda bana olsun nolur allahım diyorum.........

boşuna meraklanma erkek o erkek baksana esniyomuş rahatına düşkün demek erkek işte opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok doğru söylüyosun.ben de hep başkalarına derdim.idrarda çıktı ama kanda baktırmadım derlerdi idrarda çıktığına göre kesin hamilesin takma kafana derdim.meğer öyle olmuyormuş.dediğin çok doğru kafaya takacak çok şey var bitmez düşün düşün.Allah'ım tez zamanda sizlere de nasip eder inş.

ayy arkadaşım sağoll ağzın bal yesin zemuszemus inşallah öyleyimdir 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı erken mi yapmıştım acaba eyvahedigeldismile
kımının adet gecıkmeden cıkmıyomuss bugun ıns gelmezzz sabah erkenden test yaparsın genehihoyyythihoyyyt

canım aynı sorun bizdede vardı 20 gün sonra felan bilgisayar çöktü format attık öyle düzeldi kullanıcı panelinden son gönderilen mesajlardan girebilirsin

kızlar ben alıntı yapamıyorum o zaman bilgisayar 10 dk kendine gelemiyor o yüzden isim isim cevap yazıyorum. kusura bakmayın olur muuu,
sebinim haklısın insan yaşamayınca bilmiyor ama senin bu güzel duyguları tadına vara vara yaşaman gerekiyor çünkü her bebek bi mucize ömrümüzde ya bi kere ya iki kere hamile kalıcaz öyle annelerimiz gibi çok doğurmayacağız ya o yüzden bu zamanı çok iyi değerlendirmeni istiyorum nacizane bir arkadaşın olarak

kızlar dün kasıklarımda bi yere uzanırken yada yerden bişey kaldırırken batmalar oluyordu.hatta dün akşam buraya da yazdım.böyle yorgan iğnesini dürter gibi yada ufak yaranın üstüne limon veya tuz gibi bişey deyince cızz ederya onun gibi oluyordu fakat bugün yok. alt karnımdaki dolgunluk hissi de iyice yok oldu hatta bitti.
ınsan hamile kalıp kalmadığını neden fark edemiyor yaaaa

canım benim yaaa.. minijiikkk ayacıklayı vayyy... kuzucukk... allah sizlere bağışlasın.. hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallaahhhh..
41 kere maşallahh miniğe

hay maşallah yutkunan dilini, eneyen çenesini yesin teyzesi.demek baya belli oluyor artık.uyyyy kıaymama ben ona:1hug:

sağolun teyzeleri.. bebişim arkadaşlarını bekliyor..

öyle mutlu uyandım ki bu sene ales e girmek istiyordum hemen yorum yaptım acaba hamile kalıp vaz mı geçicem sınava girmekten diye zaten öyle olursa sınava falan girmem kii

ben bu sene girdim alese. hemde 83 aldım vereliniortak
belki dısarıdan ders verme durumum var bir okulda.. bebişi biraz büyütüp baslayabilirim inşallah...
dün bi okula yardım etmiştim bi çizim için plaket aldım.. ilk defa oluyor bu 15 yıllık çalışma hayatımda. ço k sevindim.
hiç birşeyi engelleme sakın bırak vardıgı yere gitsin.. sınava da gir bence.

sizxin kuzucukları beklyiruz merakla gayecim.. darısı basınıza.

boşuna meraklanma erkek o erkek baksana esniyomuş rahatına düşkün demek erkek işte opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
erkek olursa dayısına çekecek. hem rahattır hemde cook gezer. gezerken hiç rahatsız olmuyorum . eve dönüş yolunda ve evdeyken rahatsız oluyorum.. gamyoncuiremsu

değer normaldi hayatım. dert etme.. yoksa sonu gelmiyor.. hep takacak birşey var çünkü :)

kızlar şöyle ayın 20sine kadar uyusam vakit çabucak geçse gözlerimi açsam çift çizgiyi görsem ne güzel olur vakit geçmiyo ayın 20 diyorum ama emin değilim belkide 26 sı doğum günüm belki en güzel hediyeyi o gün alırım kırmızı renk olmasında

kımının adet gecıkmeden cıkmıyomuss bugun ıns gelmezzz sabah erkenden test yaparsın genehihoyyythihoyyyt

inşallah gelmezz eyvahedigeldismile gelmezse bikaç gün bekliycem test yapmak için tabi bekliyebilirsem kaydirigubbakcemile3

prayfor haklısın ertelememek lazım böyle şeyleri ama ben çok istekli olduğum için değil nasıl olsa çocuğum da olmuyor kendime oyalanacak bişeyler bulayım diye giricem sınava

saol canım arkadaşım benim.stres yapmamam lazım zaten onu da biliyorum.sizlerin sayesinda daha bir rahatlıyorum.iyi ki varsınız.:1hug:

kızlar kırmızılara kış kış diyoruz gelmiyorlar 9 ay rahat bıraksınlar bizi... (ama tek neden hamilelik olsun başka bişi olmasın da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…