rüyamda kucağımda bir bebek erkek benim oğlummuş. bi sınava giricem ama sınava oğlumu da götürüyorum arkadaşlarım görsün diye çocuk kucağımda olduğu için sınav giriş kartını elimden düşürüp bulamıyorum. sonra boşver diyorum oğlumdan daha önemli değil ya girmeyecem sınava diyorum
ULKUFUK'un rüyası çıktı bak.gümüş tepsi görmüştü demek hayra alametmiş.Tebrik ederim ULKUFUKcum
boşuna meraklanma erkek o erkek baksana esniyomuş rahatına düşkün demek erkek işte opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:
ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:
günaydın
az önce doktordan geldim tatlım. bebiş esniyor yutkunuyor ,ayacıkları falan pek bi datlıydı kuzum...
ama cinsiyet bu haftada yanıltabilir dedi dr. testisler geç iniyormuş ...
18. haftada belli olur dedi.. 4 hafta sonraya randevum var. belki o zaman. birde 21. haftda ayrıntılı ultrason var.
bakalım bekliyoruz. 6. ayda bile göstermeyen bebekler varmış
bakarsın ben öğrenmeden sizinki yetişir tatlım benim...
sebinim inşallah güzel şeyler olacak az kaldı duyacaksın bebişinin kalp atışlarını. şimdi kalp atışları için endişelen sonra ikili test üçlü test için sonra doğum için sonra bi kırkı çıksaydı ooooo arkadaşım ne mutlu sana hamile kalabiliyorsun ve şuan bunu yaşıyorsun bırak kendini zamana anının tadını çıkar
kımının adet gecıkmeden cıkmıyomuss bugun ıns gelmezzz sabah erkenden test yaparsın genehihoyyythihoyyytayy arkadaşım sağoll ağzın bal yesin zemuszemus inşallah öyleyimdir 2 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı erken mi yapmıştım acaba eyvahedigeldismile
sebinim bende onu diyorum 2tepsi çıkt 3.tepsi duruyo bide sadece ben kaldım listeden diyorum daha oda bana olsun nolur allahım diyorum.........
yaa kıslar son sayafaya gelemıyooom bı ıonebı arakaya anca gelıyom sızdede bu sorun varmı bıde ben yazdıklarımı goremıyom noluyo benım mesajlarımaaa bırınız cvp yazsııın sıznde bole bozukluk varmıu ben hepınıze cvp yazıyom ama goremıyooom yaaaaaaaa
inşallah topiğimiz bebeklerle dolup taşar.
İnş. canım ya.7 ocakçılardan bir sen kaldın hakikaten.sen daha regl olmadın di mi?
canım benim yaaa.. minijiikkk ayacıklayı vayyy... kuzucukk... allah sizlere bağışlasın.. hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallaahhhh..
41 kere maşallahh miniğe
sebinim inşallah güzel şeyler olacak az kaldı duyacaksın bebişinin kalp atışlarını. şimdi kalp atışları için endişelen sonra ikili test üçlü test için sonra doğum için sonra bi kırkı çıksaydı ooooo arkadaşım ne mutlu sana hamile kalabiliyorsun ve şuan bunu yaşıyorsun bırak kendini zamana anının tadını çıkar
hay maşallahyutkunan dilini, eneyen çenesini yesin teyzesi.demek baya belli oluyor artık.uyyyy kıaymama ben ona:1hug:
öyle mutlu uyandım ki bu sene ales e girmek istiyordum hemen yorum yaptım acaba hamile kalıp vaz mı geçicem sınava girmekten diye zaten öyle olursa sınava falan girmem kii
sizxin kuzucukları beklyiruz merakla gayecim.. darısı basınıza.Oyyy minik kuzucuk yaaaa... kıyamam ben onaaa.. Henüz testisler inmediyse şu an için Kız gibi gözüküyor demektir... Ayyy Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah.
mafoldumben duygulandıııımmm
erkek olursa dayısına çekecek. hem rahattır hemde cook gezer. gezerken hiç rahatsız olmuyorum . eve dönüş yolunda ve evdeyken rahatsız oluyorum.. gamyoncuiremsuboşuna meraklanma erkek o erkek baksana esniyomuş rahatına düşkün demek erkek işte opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çok doğru söylüyosun.ben de hep başkalarına derdim.idrarda çıktı ama kanda baktırmadım derlerdi idrarda çıktığına göre kesin hamilesin takma kafana derdim.meğer öyle olmuyormuş.dediğin çok doğru kafaya takacak çok şey var bitmez düşün düşün.Allah'ım tez zamanda sizlere de nasip eder inş.
olmadım hala canım aman nazar değmesinama dün test negatif çıktı bu da işin kötü yanı :uhm:
kımının adet gecıkmeden cıkmıyomuss bugun ıns gelmezzz sabah erkenden test yaparsın genehihoyyythihoyyyt
kızlar ben alıntı yapamıyorum o zaman bilgisayar 10 dk kendine gelemiyor o yüzden isim isim cevap yazıyorum. kusura bakmayın olur muuu,
sebinim haklısın insan yaşamayınca bilmiyor ama senin bu güzel duyguları tadına vara vara yaşaman gerekiyor çünkü her bebek bi mucize ömrümüzde ya bi kere ya iki kere hamile kalıcaz öyle annelerimiz gibi çok doğurmayacağız ya o yüzden bu zamanı çok iyi değerlendirmeni istiyorum nacizane bir arkadaşın olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?