kızlar dün kasıklarımda bi yere uzanırken yada yerden bişey kaldırırken batmalar oluyordu.hatta dün akşam buraya da yazdım.böyle yorgan iğnesini dürter gibi yada ufak yaranın üstüne limon veya tuz gibi bişey deyince cızz ederya onun gibi oluyordu fakat bugün yok. alt karnımdaki dolgunluk hissi de iyice yok oldu hatta bitti.
İnsan hamile kalıp kalmadığını neden fark edemiyor yaaaa
olmadım hala canım aman nazar değmesinama dün test negatif çıktı bu da işin kötü yanı :uhm:
kan testi yaptırsana
kızlar şöyle ayın 20sine kadar uyusam vakit çabucak geçse gözlerimi açsam çift çizgiyi görsem ne güzel olur vakit geçmiyo ayın 20 diyorum ama emin değilim belkide 26 sı doğum günüm belki en güzel hediyeyi o gün alırım kırmızı renk olmasında
kızlar dün kasıklarımda bi yere uzanırken yada yerden bişey kaldırırken batmalar oluyordu.hatta dün akşam buraya da yazdım.böyle yorgan iğnesini dürter gibi yada ufak yaranın üstüne limon veya tuz gibi bişey deyince cızz ederya onun gibi oluyordu fakat bugün yok. alt karnımdaki dolgunluk hissi de iyice yok oldu hatta bitti.
İnsan hamile kalıp kalmadığını neden fark edemiyor yaaaa
hadı gorusuruz kızlar
byesss
aksamustu gelırım
Taşacak Allah'ın izniyle.Rabbim bu kadar duayı geri çevirmicek biliyorum.
büyük bir ihtimal senin yumurtan çatladı ve döllenme oldu o arıların nedeni bu daha öncede yazdım sana 3 gün ağrı oluyomuş bende olmadı ve gebelikte gerçekleşmedi nerde okuduysam ağrıları olan herkes şimdi hamiş inş. sende hamişsindir ama çok stres yapıyosun gevşe biraz
büyük bir ihtimal senin yumurtan çatladı ve döllenme oldu o arıların nedeni bu daha öncede yazdım sana 3 gün ağrı oluyomuş bende olmadı ve gebelikte gerçekleşmedi nerde okuduysam ağrıları olan herkes şimdi hamiş inş. sende hamişsindir ama çok stres yapıyosun gevşe biraz
ayy beklemek beni çok geriyor şekerim yaaa... burada biraz stres atıyorum... Umarım dediğin gibi olmuştur canım... Umarım yumurta çatlamış ve döllenmiştir. Çok istiyorum pozitif sonucu almayı.
ayy beklemek beni çok geriyor şekerim yaaa... burada biraz stres atıyorum... Umarım dediğin gibi olmuştur canım... Umarım yumurta çatlamış ve döllenmiştir. Çok istiyorum pozitif sonucu almayı.
bende umut vermiş olmayım diye yazmadım ama daha önce demiştim. dr a gitmemi gerketirecek kadar batma ve agrı olmustu adetten 1 hafta 10 gün önce.. adeti bekleyip idrar yollarına baktırayım diye düşünmüştüm. bebiş geldi..
inşallah bebiş gelir sanada gayecim. ama gelmezsede bil az kaldı.. bunlar güzel ve herşeyin iyi gittiğinin göstergesi olumunekankayizsmile
gerilme tatlım. bebiş diyecek napayım be nbu gergin anneyi gelmicek... bilmiyorumkismile
sen yaptıgın ballı börekleri çörekleri anlat ,canı ister hemen gelir valla.... :icecream:
hatta rüşvet ver sana dondurmalar alıcam diyee :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?