Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

keşke fark edebilsek canım ama malesef.elimdeki test sonuçlarından ve göğüslerimdeki acıdan başka bir şey yok benimde elimde.kasıklarımdaki ağrı da azaldı gibi.keşke döllendiğinde anlayabilseydik di mi?

olmadım hala canım aman nazar değmesin ama dün test negatif çıktı bu da işin kötü yanı :uhm:

41 kere bazılarının adet 7 gün geçtikten sonra pozitif çizgisi gözüküyomuş kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın bikaçgün bekle inş.o kırmızılar gelmez bebişin gelir canım

kan testi yaptırsana

canım benim normal adet döngüme göre 1 yıldır takip ettiğim kadarıyla salı yada çarşamba adet günümdü yani 26-27.günler ama geçen ay 32.günde adet oldum ve ilk defa kan testi yaptırmıştım okadar geçince ama negatif görmek beni çok üzdü o yüzden pzrtesi 32.günüm o günüde atlatırsam salı yada çarşamba yaptıracam testi

ben de senin gibi diyordum.uyusam uyansam sonucu öğrensem olumlu ya da olumsuz derdim.aslında çabuk geçiyor zaman ama insan o an anlayamıyor.

büyük bir ihtimal senin yumurtan çatladı ve döllenme oldu o arıların nedeni bu daha öncede yazdım sana 3 gün ağrı oluyomuş bende olmadı ve gebelikte gerçekleşmedi nerde okuduysam ağrıları olan herkes şimdi hamiş inş. sende hamişsindir ama çok stres yapıyosun gevşe biraz

Taşacak Allah'ın izniyle.Rabbim bu kadar duayı geri çevirmicek biliyorum.

amin canım gece uykumdan kalkıyorum hepimiz için dua ediyorum evi süpürüyorum yemek yapıyorum hep dua ediyorum rabbim en güzel zamanı bilir çok bekletmesin bizleri

neden kimse yazmıyo kendi kendime konuşuyom bi saattir küstünüzmü bana

bende umut vermiş olmayım diye yazmadım ama daha önce demiştim. dr a gitmemi gerketirecek kadar batma ve agrı olmustu adetten 1 hafta 10 gün önce.. adeti bekleyip idrar yollarına baktırayım diye düşünmüştüm. bebiş geldi..
inşallah bebiş gelir sanada gayecim. ama gelmezsede bil az kaldı.. bunlar güzel ve herşeyin iyi gittiğinin göstergesi olumunekankayizsmile

ayy beklemek beni çok geriyor şekerim yaaa... burada biraz stres atıyorum... Umarım dediğin gibi olmuştur canım... Umarım yumurta çatlamış ve döllenmiştir. Çok istiyorum pozitif sonucu almayı.

kızlar ben de çıkayım öölee yemeği malum. bu hafta sonu da paso temizlik p. tesi doktora gidicem kolum yüzünden şimdi sargıya falan alır kımıldatamam bari ev kokmasın

ayy beklemek beni çok geriyor şekerim yaaa... burada biraz stres atıyorum... Umarım dediğin gibi olmuştur canım... Umarım yumurta çatlamış ve döllenmiştir. Çok istiyorum pozitif sonucu almayı.

hadi bakalım.. inşallah güzel haberlerini alırız...
rabbim hepimizin gönlüne göre versin

gerilme tatlım. bebiş diyecek napayım be nbu gergin anneyi gelmicek... bilmiyorumkismile

sen yaptıgın ballı börekleri çörekleri anlat ,canı ister hemen gelir valla.... :icecream:

hatta rüşvet ver sana dondurmalar alıcam diyee :dance:

Amin canım inşallah bebiş geliyordur. bebiş geliyor bebiş yalele yalele hihoyyyt

inşallah o güzel haberi alcaksın canım 15 güncük sabret zor ama beklicez napalım

öpüldünüz kızlar by. clarita seni iki kere öpüyüm de kendine gel. ay bugün benim öpücük günüm herkesi öpesim var...

hahahahah ayyy Pınarcım sen bebişinle eşinle çok yaşa emi ! kaydirigubbakcemile3 bu iyi fikir biraz blöf yapiim belki inanır.

kızlar yemek saati geliyo çıkıyorum ben öğlenden sonrada güne gitçem hadi öpüldünüz akşama görüşürüz edacım sende inş. hamişsindir haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…