Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya ben kaçtım burdayken iş yapamıyorum... adım çıkacak tembele... öptüm hepinizi.. aksam girerim artık

kızlar nette sorun sürekli düşüyorum
gayeciğim neden umutsuzluğa kapılıyorsun canımm
herşey gayet düzgün yolunda gidiyor canımmbenim lütfen olumlu güzeli düşün
belki de pıtırcığın bebişe döndü :)

aaaa herkes gitti benimde işlerim vardı pek yazamadım.ama hep buralardayım.ya kızlar kasık ağrısından söz etmişsiniz bak şimdi korktum benimde adetime 1 hafta 10 gün varken kasığıma bir sancı girdi önce adet sancısı gibiydi resmen sonra kasık ağrısı ve batmaya dönüştü resmen nefesimi kesti akşamına doktora acile gitmek zorunda kaldım tansiyonum düştü çünkü enfeksiyondan şüphelendi doktor tahlil yapıldı bişey çıkmadı bide röntgen çekildi ondada bişey yok.yoksa bu döllenme belirtisimiydi eğer öyleyse ben röntgen çektirdim nolacak şimdieyvahedigeldismilebilmiyorumkismileadetiminde bugünlerde olması lazım Allahım sen koru yarabbim :Saruboceq:

yaa eğer hamile kaldıysam ki bu ay pek çalışamadık hamile kalmam düşük bir ihtimal, röntgen çekildi nasıl bir zararı olur bilen varmımafoldumben

üzülme canım ya adetin gecikene kadar yapılan şeyler zarar vermez diye okumuştum

çok sağol canım benim, biraz içimi rahatlattın bu ay hiç umudum yok ama yinede kızların yazdıklarını okuyunca acaba mı dedim çünkü bende aynı şeyleri yaşadım tedirgin oldum röntgenden dolayı.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiiiinnnn.

yaa eğer hamile kaldıysam ki bu ay pek çalışamadık hamile kalmam düşük bir ihtimal, röntgen çekildi nasıl bir zararı olur bilen varmımafoldumben

canım zaten doktorun gerekli kontrolü yapmıştır. Ayrıca hamileliğin ilk günlerinde çekilen röntgenin pek zarar vermediğini duymuştum...

Bu arada herkese şunu söyleyeyim kızlar korunmadığınız dönem boyunca testlerde negatif çıkmış olsa dahi hastaneye gittiğinizde korunmadığınızı ve gebelik şüphenizin olabileceğini mutlaka belirtin.Bazen hastanelerde gebelik kontrolü yapmıyorlar ama siz söyleyince yapılır.

yok canım bende gebelik kontrolü yapılmadı o an hiç aklıma gelmedi o yüzden bu kadar korktum zatenbilmiyorumkismile

benim doktorum demişti ki adet gecikene kadar alınan ilaçlar ve radyasyon bebeği etkilemez.... çünkü daha cenin bile değil...
o yüzden bence rahat ol... birşey olmamıştır..

kıslar canlarım allahım mübarek cuma yüzü suyu hürmetine tez vakitte bebişlerinizi göbüşlerinize yerleştirir inşallah....

bugün 4.30 da doktor randevumuz var. allah nasip ederse pıtğıtları göreceğiz inşallah. dualarınız eksik etmeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan

İnş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız canım.bundan önce kaç haftalıkken gittiniz?ben bu hafta gidecektim ama haftaya gitmeye karar verdik sonra.gittiğimizde 6+3 olacak.acaba biz de duyabilir miyiz?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…