öpüldünüz kızlar by. clarita seni iki kere öpüyüm de kendine gel. ay bugün benim öpücük günüm herkesi öpesim var...
yaa eğer hamile kaldıysam ki bu ay pek çalışamadık hamile kalmam düşük bir ihtimal, röntgen çekildi nasıl bir zararı olur bilen varmımafoldumben
yaa eğer hamile kaldıysam ki bu ay pek çalışamadık hamile kalmam düşük bir ihtimal, röntgen çekildi nasıl bir zararı olur bilen varmımafoldumben
üzülme canım ya adetin gecikene kadar yapılan şeyler zarar vermez diye okumuştum
canım zaten doktorun gerekli kontrolü yapmıştır. Ayrıca hamileliğin ilk günlerinde çekilen röntgenin pek zarar vermediğini duymuştum...
Bu arada herkese şunu söyleyeyim kızlar korunmadığınız dönem boyunca testlerde negatif çıkmış olsa dahi hastaneye gittiğinizde korunmadığınızı ve gebelik şüphenizin olabileceğini mutlaka belirtin.Bazen hastanelerde gebelik kontrolü yapmıyorlar ama siz söyleyince yapılır.
şekercim abanta bakarken bi de oraya yakın sünnet gölü varmış çok sakin ve güzel hem otel fiyatları da daha uygun bi araştır istersen
iyi tatiller.. bu zor zamanda bile duruşun öyle güzelki Allahım en yakın zamanda bebek nasip etsin kollarına inşallah...
kıslar canlarım allahım mübarek cuma yüzü suyu hürmetine tez vakitte bebişlerinizi göbüşlerinize yerleştirir inşallah....
bugün 4.30 da doktor randevumuz var. allah nasip ederse pıtğıtları göreceğiz inşallah. dualarınız eksik etmeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan
H.sonu diye herkes dağıldı bir yerlere yine az kaldık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?