Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin cnm allah razı olsun. inşallah sende tez vakitte duyarsın pıtpıtlarını bebişinin. biz daha önce 2 hafta çnce gittik canım. o zaman duyamadık tabi. doktor 2 hafta sonra gel dedi.6+3 olursanız rahat duyarsınız canım inşallah. allahım sağlık versin sana da bebişine de..

inan sanki kendim dr.a gidecekmişim gibi heyecanlandım.hayatında duyacağın en anlamlı pıt pıt pıt sesi olacak.kulaklarını dört aç.delikafadulden Allah nasip ederse sağlıkla kucağına aldığın günün haberini de alıcaz inş.

kızlar selaaammm
sabahtan berı dısarıda ısım vardı kosturdumm ...sımdı bı gecmısı okuyuo geleyım...meraklıyım ne yapayım :dance: gecmısı okumadan olmuyo

amiinn.. ne güzel dua.... allah kabul etsinn :Saruboceq:

ne güsell... hayırlısı olsun senin ve bebişin için.... allah yardımcın olsun.. sağlıcakla bebişini kollarınada alırsın inş.

kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

kızlar selaaammm
sabahtan berı dısarıda ısım vardı kosturdumm ...sımdı bı gecmısı okuyuo geleyım...meraklıyım ne yapayım :dance: gecmısı okumadan olmuyo

hoşgeldiiiiin bende diyom bu kız nerde biri girmedimi korkuorum bişe oldu diye artık şekerkızın kötü haberinden sonra

evet canım yaaa c.tesileri çalışmak çok sıkıcı geliyor bana
hele sabah eşim uyurken, yataktan kalkıp işe gelmek daha zor oluyor

allah sana kolaylık versin... vallahi çok zor... ben ctesi pazar evde olduğum halde zaman yetmiyo.. yemek, temizlik, ev işi, gezmek falan derken geçiveriyo h.sonu... bilmiyorumkismile
gerçekten işin çok zorr.. kolaylıklar dilerim allahtan yerimseniben

kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

Çok şükür yeğenimin sayesinde aramıza döneceksin sonunda.Tebrik ederim tatlım.çok sevindim.:sm_cool:

Kanda da 40.80 çıktı. Daha 13-14 günlük felan. Dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

canım tebrik ederim tatlımmm
çok güzel bir haber çok sevindim canım inş. Güzel sorunsuz bir hamilelik geçirip bebişini kucağına almak nasip olur inş.

Süper habeeeerrrrr kız tubiş bıraktın bizi gittin sonra hamiş haberinle döndün...
Çok sevindim canım... artık hiç hareket etme bir süre... dinlen yat baktır kendine. naz yap :)
Rabbim seni de mercimeğini de korusun inşallah.

halayını çekiyorum canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

hey maşallaahhh
2010a ne iyi başladık yaaa... allah nazardan saklasın
gözün aydın tubiloshh.. inaşllahh sağlıklı olur, sana tutunur, güzel güzel hamileleiğini yaşarsınn... :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :dance: :hooray:

canlarım çok teşekkür ederim :)
artık bana bol bol yatmak düşüyor. yine çok giremem ama sağ salim şu bikaç ayı atlatırsam kovsanızda gitmem

dikkat et kendine.fırsatın var bol bol dinlen.ben yapamıyorum bari sen yap vanilyam opuyorumnanaktan özlemiştik kız seni.artık bir yere kıpırdamak yok söz mü?kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…