- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
İnş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız canım.bundan önce kaç haftalıkken gittiniz?ben bu hafta gidecektim ama haftaya gitmeye karar verdik sonra.gittiğimizde 6+3 olacak.acaba biz de duyabilir miyiz?:uhm:
amin cnm allah razı olsun. inşallah sende tez vakitte duyarsın pıtpıtlarını bebişinin. biz daha önce 2 hafta çnce gittik canım. o zaman duyamadık tabi. doktor 2 hafta sonra gel dedi.6+3 olursanız rahat duyarsınız canım inşallah. allahım sağlık versin sana da bebişine de..
kıslar canlarım allahım mübarek cuma yüzü suyu hürmetine tez vakitte bebişlerinizi göbüşlerinize yerleştirir inşallah....
bugün 4.30 da doktor randevumuz var. allah nasip ederse pıtğıtları göreceğiz inşallah. dualarınız eksik etmeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan
bir bize h.sonu gelemiyor cuma günleri di mi?:çok üzgünüm:
Gaye bugün yemekte ne var kız:)
kızlar selaaammm
sabahtan berı dısarıda ısım vardı kosturdumm ...sımdı bı gecmısı okuyuo geleyım...meraklıyım ne yapayım :dance: gecmısı okumadan olmuyo
kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
Papatipapati bugün gelmedi?
evet canım yaaa c.tesileri çalışmak çok sıkıcı geliyor bana
hele sabah eşim uyurken, yataktan kalkıp işe gelmek daha zor oluyor
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
Kanda da 40.80 çıktı. Daha 13-14 günlük felan. Dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?