Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağol canım
gel gör mutfağı dün akşam uyuyakalmışım mutfak öylece kalmış
zor ama idare ediyorum ne yapalım

sağol canım
gel gör mutfağı dün akşam uyuyakalmışım mutfak öylece kalmış
zor ama idare ediyorum ne yapalım

kadın olmak zor.. çalışan kadın olmak zor... çalışan titiz kadın olmak herşeyden zor... çalışan titiz kadın olup cteside işe gitmek daha zor..
allah yardımcın olsun :1hug:

çok saol cnm inşallah hayatımda ilk defa böyle bir mucizeye tanıklık edeceğim. allahım herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguları.

amiinn.. ne güzel dua.... allah kabul etsinn :Saruboceq:

ne güsell... hayırlısı olsun senin ve bebişin için.... allah yardımcın olsun.. sağlıcakla bebişini kollarınada alırsın inş.

amin tatlım amin. cümlemiz inşallah...

kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

tebrik ederim canım. inşallah sağ sağlim kucağına alırsın tatlım.:teytey::teytey:

dikkat et kendine.fırsatın var bol bol dinlen.ben yapamıyorum bari sen yap vanilyam opuyorumnanaktan özlemiştik kız seni.artık bir yere kıpırdamak yok söz mü?kaydirigubbakcemile5

şu tehlike zamanım geçsin, beni burdan ayırabilene aşkolsun :)
öpüyorum sizi kızlar yatayım ben muckkkk
by byyy opuyorumnanaktan

bayankarasu nerelerde..göreniniz varmı? epeydir girmiyo oda... yumurtlama günleri geçti sanırım...sonu bekleme aşamasında olması gerekiyor

kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: tuğba inanırmısın bilmem ama bugün aklıma geldin bu tuğba naptı ki günüde yakın dedim benimle yakın zamnadaydı dedim çok sevindim canım ya inşallah bizlerde alırız bu güzel haberi inşallah bebişinde seni bırakmaz sımsıkı tutunur annesine :Saruboceq: ........

çok heyecanlanıyorum bayanlar yaa...
bu ay ne çok hamile haberi aldık
allah sayımızı arttırsınn opuyorumnanaktan
güzel haberleri gördükçe umudum ve sevincim daha da artıyorr.. :enbuyukkk:
allah bizlerede nasip itsin bu mutluluğu a.s
ahh bide şu pcos olmasa.. ama onuda alt edicem elbet a.s.

ooo tickerın hayırlı olsun canım yapmışın ama evlilik yapmışsın güzel olmuş

canım çok ir bilgim yok ama pcos olam bebek sahibi olmaya engel değil sadece biraz zorlaştıran bir durum diye biliyorum.hiiiiç kafana takma.ben de diyabetim mesela ki pcosdan da bilirsin vücuttaki insülin direnci de çok önemli gebelik için.Hiç bir zaman umutsuz olma.gerçekten ben bu ay hiiiç kafama takmadım.annenim hastalığı falan derken iyice unutmuştum ki çok şükür ki bu seferoldu.eminim buradaki herkes müjdeyle gelecek.

kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi cıktı fakat cok silikti..belirtileride yaşıyorum sanırım hamileyim yarın testi tekrarlıcam emin olmak için

bı halay ulkuufuk ıcın bı halay tubılosh ıcın :teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah yardımcınız oılsun ...ınsaallah kucagınızda gormeyı nasıb etsın...
gune yıne guzel baslamısız ...valla her hafta 2 hamılemız olsa 2 ayda forum temızlenır bebelerle dolar ınsallah :Saruboceq:

gayecım bu ay hepımız senden cok guzel haberler bklıyoruz o yuzden lutfen kotu dusunmemeye calıs..hem bak sen bu topık ıcın onemlı ınsanlardan bırısın bence pozıtıflıgın herkese yansıyo ok yerimseniben oan gore yanı hihoyyyt

eda gecmıs olsun ya ne durumda suan kolun...
bu arada bende ulkuufukgun ruyasını dusununce kendım regl oluncxa hemen sen geldın aklıma ınsallah hayırlı haberı verırsın bıze salı gunu :lepi:

Lorkeee hoşgeldin canımmm

saolasın canımmm kaydirigubbakcemile2

:lepi::teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsuuunnnn

hoşgeldiiiiin bende diyom bu kız nerde biri girmedimi korkuorum bişe oldu diye artık şekerkızın kötü haberinden sonra

valla gezmege gıdıcez ay sonu onun ıcın ugrastım dısarda bıraz ıslerım vardı ama geldım sımdı de acıktım cokacimcoook

ooo tickerın hayırlı olsun canım yapmışın ama evlilik yapmışsın güzel olmuş

ehehehee.. şimdi yaptım.. biraz uğraşayım bakayım dedim... =)) olduuu.... tam bitirdim cetvelim nasıl ama diye yazacaktım ki sen yazmışsın bile =)))
teşekkürlerrrrr
inşallahhh hamileleik cetvellerimizide yaparız =)))

:teselli:
bendede var insülin direnci.. pcosun tek belirtisi o zaten bende.. birde adet düzensizliği tabi.. diğer şeyler hep normal...
hamile kalmak zoorrr..kalsanda bebeğin tutunması zzoorrr.. bakalım artık neler olacak... 8 aydır deniyorum olmuyo.. bazen sıkılıp koyveriyorum kendimi. bazen yıllarca bekleyenleri düşünüp ve burda hamilerli görüp umutlanıyorum...öylee işteee... inşşallahh ben ve tüm bekleyen herkes hayırlı evlatlara sahibi olur

soganı soran olmus bıde
ben 3 aydır tam gununde ama zor ve azıcık regl oluyodum 2 gun kahve gelıodu az az sonra 1 .5 gun falan suruyodu adam gıbı...
bu ay sogansuyu ıctım 11 gun ıcebıldım reglım 4 gun gec geldı ama sadece leke geldı oncesınde sonra kendısı masallah dırek gelmeye basladı ve guzelce temızlendıgımı dusunuyorum bu ay ınsallah Allah ın ıznıyle tabı soganın tesırını gordugumu dusunuyorum

HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:C üvCüv:
* prayforU
* azize1
* gokcek
* bilcan
* tek0633
* bmen
* baklava
* elay_34
* mercan76
* NPSL
* badegül
* eso11
* efsanur
* sudet
* dmtumt84
* sitare82
* ceydan
* papatipapati
* sebin
* supreme
* ulkuufuk
* tubiloshh

Bekleme Listesi
,
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
yvonna----------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
barays----------------(beklemeye aldı)

Kızlar Nerdesinnizzzzzzzzzzzzz
bade_34------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık kırmızıları gördü
tomtomm------------- 26,27 aralık
lapaci------------------- 29 aralık beklemedeyiz
ayşen_34---------------- 31 aralık

OCAK 2010 LİSTEMİZ

bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
parla84--------------------- 1 ocak
zposion---------------------3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak
ayşima04------------------5 ocak yeni tarihini verir misin?
naaz-------------------------5 ocak
faddim-----------------------5 ocak
ekakal----------------------5,10 ocak
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
A&S------------------------ 13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak
porttakal----------------- 15 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
nilde------------------------ 27 ocak
yvonna-------------------- 28 ocak
bebişkom88------------- 2 şubat
lorkee---------------------- 7 şubat

bitte-------------------------???????
alyena34-------------------???????
sekerkız67----------------???????
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir

:lepi:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:yaaa bu nasıl bir mutluluk bugün çok güzel bir gün canım benim hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

tubişim hiç kendini yorma tatlım
sürekli yat dinlen eşin sana istediğin filmleri alsın saatlerce film izle tatlım yeter ki dinlen
mutlu ol canım benim yaaa:)))))))

listede ben yokuuuuuuuuumbilmiyorumkismile

ben sordum soğanı lorke
ben bu kürü yapaya karar verdim ama soracağım şu.. çalıştığım için taze yapıp içemem öğlenleri... ne yapabilirim?? akşamdan yapsam burda mikrodalgada ısıtıp içsem fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…