Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla saracoglu taze ıcmenız lazım dıo zaten ac karnına ıceceksın ya 5 dk kaynıcak 10 dk ılınıyo sen 30 dk erken kalkmaya gayret edıver bı sure deger bence
valla sokuluyom resmen suan kafamçokkarıştı

Kızlar yaaa iki annem de ameliyat olacaklar biliyorsunuz annemde miyom vardı rahminde ondan dolayı ameliyat olacak.Bugün de eşim kayınvalidemi götürdü doktora minüsküsü yırtılmış dizinin.Ameliyat olacak.
Ayy bunca ameliyatlık olayların arasında inşallah mucizemi,tesellimi gönderir Rabbim.

bi dakikaa..sabah içilebilir mi??? benim gördüğüm öğlen ve akşam yemekten önce diyordu? yanlışmı okudum acaba?
sabahsa sorun değil zaten erken kalkıyorum hazırlarım içerim..
bir de bana tam tarif verirmisin? ne zaman başladın? kaç gün içtin? ne kadar ara sonra ne zaman tekrar ve hangi öğünlerde içilmeli?

valla bne daha da umutlandım sımdı ..Rabbım ınsallah guzel mujdenle senın de annenlerın sıkıntılarını da gıderecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım yaaa... allah şifa versin ikisine de... sanada bebişşşi versiinn :jeyyar:

geçmiş olsun anım canım nedir bu başınıza gelenler sen sakin olacaksın ve muizen hepinize teselli olarak gelecek inşallah............

Canım sen hamişsin çok süper yaaaa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. canım benim

aayy ben bunu atlamışııımmmmmm kaydirigubbakcemile3
haydi gözün ayddıınnnn..allah tamamına erdirsinn...sağlıklı sıhaatli ultrasonlarda göstersin kendini inşallaahhh
:teytey:
:dance:

hayırlısı olsun canım darısı bütün topiğin başına

ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:

teşekkür ederim kızlar hepinize..ben bikez kimyasal gebelik gecirmiştim hevesim kursagımda kalmıstı..o yuzden fazla sevinmek istemiyorum..kalp atıslarını da duymadan inanamıcam..hamile olan arkadaşlarım bebişlerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin...bebek bekleyen arkadaşlarımın da en yakın zamanda bebeişleri göbüşlerinde tekme atsınlar inşALLAH hihoyyytH

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

saaçoğlunun sitesinde böyle yazıyor...

benım sıtesınden okudum sabah ve aksm veya sabah ve oglen ac karnına ıcılecek seklınde...
adetının bıttıgı gun baslıosun 15 gun ıcıosun sonra zaten yenı adetıne de 1 hafta kalmıs oluo ve bırakıosun ...adet duzenlıo ve pko ya ıı gelıyo yazıo o yuzden ben sadece adetım sokulsun dıye bu ay ıctım tekrar etmeyı dusunmedıgım ıcın tekrr eden surec nasıldı bılmıom ...ama saracoglunun kendı sıtesıne gır sogan kuru yaz arama kutusuna cıkıo ayrıntılı bılgısı

ikisinede geçmiş olsun.Allah şifa versin canım..mucizen yoldadır inş

gunde ıkı ogun olması orda kastedılen sanırım cunku sabah da ıcılebılrı dıe prog da solemıstı burda da okudum ben o sekılde uygulayan arkadasları

herkese merhaba ben eski üyelerdenin ben hamiş olduğumu dün öğrendim

Allah hayurlısı ıle kucagında gormeyı nasıb etsın :lepi:

valla bne daha da umutlandım sımdı ..Rabbım ınsallah guzel mujdenle senın de annenlerın sıkıntılarını da gıderecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım yaaa... allah şifa versin ikisine de... sanada bebişşşi versiinn :jeyyar:

geçmiş olsun anım canım nedir bu başınıza gelenler sen sakin olacaksın ve muizen hepinize teselli olarak gelecek inşallah............

Sağolun canım arkadaşlarım... Rabbim çaresi olmayan dert vermesin yeter ki.hepsi geçer gider. İnşallah bu dönemde bebişimin haberiyle hepimiz mutlu oluruz.

lorke:bı halay ulkuufuk ıcın bı halay tubılosh ıcın
Allah yardımcınız oılsun ...ınsaallah kucagınızda gormeyı nasıb etsın...
gune yıne guzel baslamısız ...valla her hafta 2 hamılemız olsa 2 ayda forum temızlenır bebelerle dolar ınsallah

amin canım teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…