ben sordum soğanı lorke
ben bu kürü yapaya karar verdim ama soracağım şu.. çalıştığım için taze yapıp içemem öğlenleri... ne yapabilirim?? akşamdan yapsam burda mikrodalgada ısıtıp içsem fisfisfis
valla saracoglu taze ıcmenız lazım dıo zaten ac karnına ıceceksın ya 5 dk kaynıcak 10 dk ılınıyo sen 30 dk erken kalkmaya gayret edıver bı sure deger bence
valla sokuluyom resmen suan kafamçokkarıştı
valla bne daha da umutlandım sımdı ..Rabbım ınsallah guzel mujdenle senın de annenlerın sıkıntılarını da gıderecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kızlar yaaa iki annem de ameliyat olacaklarbiliyorsunuz annemde miyom vardı rahminde ondan dolayı ameliyat olacak.Bugün de eşim kayınvalidemi götürdü doktora minüsküsü yırtılmış dizinin.Ameliyat olacak.
Ayy bunca ameliyatlık olayların arasında inşallah mucizemi,tesellimi gönderir Rabbim.
Kızlar yaaa iki annem de ameliyat olacaklarbiliyorsunuz annemde miyom vardı rahminde ondan dolayı ameliyat olacak.Bugün de eşim kayınvalidemi götürdü doktora minüsküsü yırtılmış dizinin.Ameliyat olacak.
Ayy bunca ameliyatlık olayların arasında inşallah mucizemi,tesellimi gönderir Rabbim.
Kızlar yaaa iki annem de ameliyat olacaklarbiliyorsunuz annemde miyom vardı rahminde ondan dolayı ameliyat olacak.Bugün de eşim kayınvalidemi götürdü doktora minüsküsü yırtılmış dizinin.Ameliyat olacak.
günaydın kızlar ulkufuk için bi halayda benden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ulkufuk rüyasında 3 gümüş tepsi görmüştü hatırlarsanız ve ulkufuk ben sebin lorke aynı dönemdeydik bakalım 3 hamile kim olacak dediydik 1. sebin 2.ulkufuk oldu sanırım lorke ne yazıkki adet oldu kaldı geriye 1 tepsi ve ben hala adet olmadım testler negatif ama olsun belki o tepside benimdir inşallah allahım dua edin kızlar salıyı bi bulayım inşallah....
Canım sen hamişsin çok süper yaaaa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. canım benim
Kızlarr gunaydın bomba gıbı gerı dondum ulku cok mutlu oldum hadıhayırlısı.ama nazardegmesın herkese soyleme cevrende ben ılk heves soyledım belkı nazara geldı ama neyse bıttı gectı rabbım hayırlısını versın saglıklı sıhhatlı almayı nasıp etsın kollarına
günaydın kızlar.ne güzel bir gün bugün süper haberler varhihoyyytulkufuk canım şimdiden hayırlı olsun bebişin test silikte olsa hamilelik var demektirdelikafaduldencanlarım ya buradan daha çoooook hamiş haberleri çıkar çookkk:sm_cool:
aayy ben bunu atlamışııımmmmmm kaydirigubbakcemile3
haydi gözün ayddıınnnn..allah tamamına erdirsinn...sağlıklı sıhaatli ultrasonlarda göstersin kendini inşallaahhh
:teytey:
:dance:
kızlar günaydın hayırlı cumalar..Bir hamile haberi verdi kuşlar gelip bi bakiyim dedim ulkufuk hamileymişşşşşşşş ya ben böle duyunca çok mutlu oluyorum zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: Tebrikler ulkufuk cum..Benimde bugün olma günüm normalde bu bi iki saat önce olmam lazım dı.2 saat geçikti diye hemen de ümitleniyom ben yaa tam da kendimi olmıycak diye alıştırmış ken :çok üzgünüm:
hayırlısı olsun canım darısı bütün topiğin başına
ne güzel tebrikler ulkuufuk.... :teytey:
valla saracoglu taze ıcmenız lazım dıo zaten ac karnına ıceceksın ya 5 dk kaynıcak 10 dk ılınıyo sen 30 dk erken kalkmaya gayret edıver bı sure deger bence
valla sokuluyom resmen suan kafamçokkarıştı
bi dakikaa..sabah içilebilir mi??? benim gördüğüm öğlen ve akşam yemekten önce diyordu? yanlışmı okudum acaba?
sabahsa sorun değil zaten erken kalkıyorum hazırlarım içerim..
bir de bana tam tarif verirmisin? ne zaman başladın? kaç gün içtin? ne kadar ara sonra ne zaman tekrar ve hangi öğünlerde içilmeli?
herkese merhaba ben eski üyelerdenin ben hamiş olduğumu dün öğrendim
gunde ıkı ogun olması orda kastedılen sanırım cunku sabah da ıcılebılrı dıe prog da solemıstı burda da okudum ben o sekılde uygulayan arkadaslarıKür: Polykistik overe, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
saaçoğlunun sitesinde böyle yazıyor...
valla bne daha da umutlandım sımdı ..Rabbım ınsallah guzel mujdenle senın de annenlerın sıkıntılarını da gıderecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım yaaa... allah şifa versin ikisine de... sanada bebişşşi versiinn :jeyyar:
geçmiş olsun anım canım nedir bu başınıza gelenler sen sakin olacaksın ve muizen hepinize teselli olarak gelecek inşallah............
kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?