Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yemegımı de yedım ohh kaydirigubbakcemile2 nası uyku bastırdı ama bı cok ısım var aksama yemek yok sabah erken cıktım platesımı yapmadım onu yapıcam
evı supurcem h sonu esım evdeyken ıs yapmak ıstemıyorum cunku oohooo
kalksam ıyı olcak sankı aklinialirimsmile

emineu dün sormuştum tarihi ama cevabını göremedim

canım dün görmemişim sorduğunu.beklenen adet tarihim 11 ocak ama bugün benden pembe renk akıntı geldi daha sonrasında açık kahverengi geldi şimdi gelen giden yok bu ne demek acaba daha önce böyle bişey olmamıştı.

benımde bu ay oyle oldu ertesı gun regl olsum ama ınsallah senın kı yerlesme kanamasıdır bı de oyle bırsey var bılıyorsun o yuzden ne olur ne olmaz dıkkat et kendıne a.s

tamam..çok saol lorkee.. bende nasıl içicem öğlen diye düşünüyordum.. sabah akşam içeyim aç karınla...
ççookk tşk..
a.s.

benımde bu ay oyle oldu ertesı gun regl olsum ama ınsallah senın kı yerlesme kanamasıdır bı de oyle bırsey var bılıyorsun o yuzden ne olur ne olmaz dıkkat et kendıne a.s

seninki tam olarak nasıldı canım.bende daha önce böyle bişey olamıştı o yüzden merak ettim.gerçi bu ay hiç umudum yok adet olursam hiç şaşırman.

herkese merhaba ben eski üyelerdenin ben hamiş olduğumu dün öğrendim

aayy bugün yoruldum halay çekmekteennn :lepi:
aman çoookkkk haber alalım sürekli halay çekeliimm :teytey:

allah tamamına erdirsin inşallahh.. çok sevindim... :hooray:
:teytey: :dance:

kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

çok sevindim allah isteyince bak nasıl nasip ediyo inşallah seni terketmiycek artık sımsıkı tutunucak 2010 uğurlu geldi allahın izniyle eylül gibi kucağında inşallah senin için dua edicez ama sende artık eskisinden daha çok kendine dikkat et olurmu canım

ben telefondaydım yeni geldim... ayy şimdi de wc ye koşucam... çok sıkışıyorum bu aralar

Kızlar akşam için yemek önerisinde bulunur musunuz banaaaa???

ben karnıyarık yapıcam bıde dun pırınc pılavı yeık o yuzden ya bulgur yada erıste yapıcam yanına...

tamam..çok saol lorkee.. bende nasıl içicem öğlen diye düşünüyordum.. sabah akşam içeyim aç karınla...
ççookk tşk..
a.s.
bısey degıl canımm yarasın ınsalllah kaydirigubbakcemile3

seninki tam olarak nasıldı canım.bende daha önce böyle bişey olamıştı o yüzden merak ettim.gerçi bu ay hiç umudum yok adet olursam hiç şaşırman.

benım cars sabah azıcık pembemsı leke oldu...ogleden sonra kahve geldı acık kahve sonra bısey gelmedı ...sonrada pers sabah regl oldum

lorkee çok sağol arkadaşım opuyorumnanaktantamam o zaman benimde adet başlar bugün yarın zaten 2- 3 gün içinde olmam lazımdı.

lorkee çok sağol arkadaşım opuyorumnanaktantamam o zaman benimde adet başlar bugün yarın zaten 2- 3 gün içinde olmam lazımdı.

adet olana kadar umut kesmek yokk zemuszemus
ben bazen adet olduğum halde acaba üstüne görüyo olabilirmiyim demişliğim bile var yanii zemuszemus :kedi: :roflol:

dur bakalım dedıgım gıbı bazısının yerlesme kanaması oluyomus bu sekılde ş...
hayırlsıı olsun bekle bakalım opuyorumnanaktan

Bugün ne güzel bi gün böyle yaa 3 tane hamiş haberi var kızlar hepiniz adına çok sevindim.Allah tamamını erdirsin.boshayallersmile Benim de bugün beklediğim adet günüm aslında dün akşam bekliyodum ama bu sabah da dedim gelebilir ama ne gelen var ne giden kırmızılar kışş kışş zemuszemus

canım ben haber vermeyi unuttum tam günümde adet oldum 24 aralıkta yeni adet tarihim 20 ocak listeye ekleyebilirmisin

SÜPER 2 NBEİŞ DAHA GELİYOOO YAHEYYAAAA:lepi:

bafo bugun mu gıdecektın sen doktora ne oldu son durum

ınsallah gelmez canım da hayırlısı ıle bugunu 4 lerız...
test falan ne zaman yapmayı dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…