Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

KIŞ KIŞ KIŞ Çok üzgünüm çoook

HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
:C üvCüv:
* prayforU
* azize1
* gokcek
* bilcan
* tek0633
* bmen
* baklava
* elay_34
* mercan76
* NPSL
* badegül
* eso11
* efsanur
* sudet
* dmtumt84
* sitare82
* ceydan
* papatipapati
* sebin
* supreme
* ulkuufuk
* tubiloshh

Bekleme Listesi
,
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
yvonna----------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
barays----------------(beklemeye aldı)

Kızlar Nerdesinnizzzzzzzzzzzzz
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık kırmızıları gördü
tomtomm------------- 26,27 aralık
lapaci------------------- 29 aralık beklemedeyiz
ayşen_34---------------- 31 aralık

OCAK 2010 LİSTEMİZ

bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
parla84--------------------- 1 ocak
zposion---------------------3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak
ayşima04------------------5 ocak yeni tarihini verir misin?
naaz-------------------------5 ocak
faddim-----------------------5 ocak
ekakal----------------------5,10 ocak
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
emineu------------------ 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
A&S------------------------ 13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak
porttakal----------------- 15 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
nilde------------------------ 27 ocak
yvonna-------------------- 28 ocak
bebişkom88------------- 2 şubat
lorkee---------------------- 7 şubat

bitte-------------------------???????
alyena34-------------------???????
sekerkız67----------------???????
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir

bafo bugun mu gıdecektın sen doktora ne oldu son durum

ınsallah gelmez canım da hayırlısı ıle bugunu 4 lerız...
test falan ne zaman yapmayı dusunuyorsun

2 gün önce sabah yaptım çıkmamıştı ( O yüzden yarın akşama kadar bekliycem kendimi hep oyalıycam (yani inşallah) :)) gelmezse eğer pazar sabahı düşünüyorum test yapmayı eyvahedigeldismile

dur bakalım dedıgım gıbı bazısının yerlesme kanaması oluyomus bu sekılde ş...
hayırlsıı olsun bekle bakalım opuyorumnanaktan

tammam canım bekliyorum.bu ay beklentim olmadığı için bu bekleme süresi beni rahatsız etmeyecek bakalım mevlam neeyler neylerse güzel eyler vakti geldiyse olur zaten, vaktide gelmemişse Rabbim bilir.

kızlar aranızda tedaviyle hamile kalmak isteyen varmı

tedavi derken?? ilaç tedavisimi yoksa aşılama falan mı?
ben 8 aydır ilaç tedavisi ve yumurta takibi oldum ama hamile kalamadım.. şimdi doktor aşılamaya geçelim diyor ama ben bekliyorum... yani soruna cevap ne desem bilmedim =)

2 gün önce sabah yaptım çıkmamıştı ( O yüzden yarın akşama kadar bekliycem kendimi hep oyalıycam (yani inşallah) :)) gelmezse eğer pazar sabahı düşünüyorum test yapmayı eyvahedigeldismile

canım arkadaşım geldimi gelecekmi diye düşünme inanki böyle yapınca olacağı varsada olmuyo.bak bende bekliyorum ve üstelik testte yapmadım rahat ol ki bebişin gelsin inş. gelmiştir:Saruboceq: sen içini ferah tut gerisi gelir.Allah büyük onun herşeye gücü yeter sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.

canım hepsi için sordum yani bazıları henüz çocuk için çalışmalara yeni başlamış oluyor bunun için dr. lar en az 6 ay bekledikten sonra kontrollere ve tedaviye başlıyorlar o yüzden sordum belki aranızda bebişe yeni karar verenler vardır diye yani. ben 2 defa aşılama yaptırdım ilki çok amatörceydi ikincisi iyi koşullarda yapıldı ama olmadı 2 aydırda beklemedeyiz. sizdeki sorun neydi

Sağol arkadaşım iyi dileklerin için dediğin gibi yapıcam inşallah senin kaç günün var beklenen adet gününe

bende pcos var.... yumurtlama problemi ve adet düzensizliğine neden oluyo... 2 ay klomen+çatlatma iğnesi, 3 ay kendi kendime deneme, 3 ay sadece klomen denedim ama olmadı....
artık aşılama zamanın geldi dedi doktorum... çarşamba günü söyledi bunu.. ayrıca hala adet olmadım.. bugün 41. günüm.. adet olamyı bekliyorum.. olduktan sonra belki 1-2 sefer daha deneyeceğim kendim.. bu arada soğan kürü yapacağım... olmazsa artık aşılama için merkez aramaya başlayacağım =(
sende sorun nedir?
allah hepimizin yüzüünü güldürsün... gönlümüze göre versin imşallah.. hepimiz hayırlı evlatlara sahip olalım :Saruboceq:

Sağol arkadaşım iyi dileklerin için dediğin gibi yapıcam inşallah senin kaç günün var beklenen adet gününe

hakkında hayırlısı olsun bitan..
inşallah güzel haberi patlatırsın sende... bugün çok halay çektik bi de senin için çekeriz hep birlikte :teytey:

anladım canım yumurtlama problemimi vardı

evet canım yumurtam oluyordu fakat gelişip çatlamıyordu.. 12-13 cm de kalıyordu ve yok oluyordu çatlamadan. Bu ilk klomen denemem. 5 Ocakta da çatlatma iğnemi vuruldum. şimdi beklemedeyim... sanırım 21 Ocak gibi kanda baktırıcam.

amin canım inşallah valla gecemiz gündüzümüz bununla geçiyor. canım hayıt otu iyi geliyor diye duymuştum pcos için bi araştır istersen

peki çatlatma iğnesiyele çatladımı baktımı doktorun

amin canım inşallah valla gecemiz gündüzümüz bununla geçiyor. canım hayıt otu iyi geliyor diye duymuştum pcos için bi araştır istersen

bende yeni karar verdim bitkisel şeyleri denemeyi..
hayıt, soğan bi de bal+çörek otu+tarçın karışımı diyorlar en iyi gelen.. bakıcam...
hele bir adet olayımda hayırlısıyla =( progestan içiyorum o bile banamısın demedi adet olmak için

gayeciğim inş. Bebeğin göbüşüne yerleşmiştir canım benim.
Bu arada kayınvaliden içinde geçmiş olsun canım arkadaşım
allah yardımcıları olsun ameliyatta.
Canım güzel düşünelim ki güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…