Bugün ne güzel bi gün böyle yaa 3 tane hamiş haberi var kızlar hepiniz adına çok sevindim.Allah tamamını erdirsin.boshayallersmile Benim de bugün beklediğim adet günüm aslında dün akşam bekliyodum ama bu sabah da dedim gelebilir ama ne gelen var ne giden kırmızılar kışş kışş zemuszemus
SÜPER 2 NBEİŞ DAHA GELİYOOO YAHEYYAAAA:lepi:
bafo bugun mu gıdecektın sen doktora ne oldu son durum
ınsallah gelmez canım da hayırlısı ıle bugunu 4 lerız...
test falan ne zaman yapmayı dusunuyorsun
dur bakalım dedıgım gıbı bazısının yerlesme kanaması oluyomus bu sekılde ş...
hayırlsıı olsun bekle bakalım opuyorumnanaktan
kızlar aranızda tedaviyle hamile kalmak isteyen varmı
kızlar aranızda tedaviyle hamile kalmak isteyen varmı
Canım pek tedavi değil ama klomen desteği aldım ben bu ay. klomen + pregnyl çatlatma iğnesi... beklemedeyim.
2 gün önce sabah yaptım çıkmamıştı( O yüzden yarın akşama kadar bekliycem kendimi hep oyalıycam (yani inşallah) :)) gelmezse eğer pazar sabahı düşünüyorum test yapmayı eyvahedigeldismile
tedavi derken?? ilaç tedavisimi yoksa aşılama falan mı?
ben 8 aydır ilaç tedavisi ve yumurta takibi oldum ama hamile kalamadım.. şimdi doktor aşılamaya geçelim diyor ama ben bekliyorum... yani soruna cevap ne desem bilmedim =)
canım arkadaşım geldimi gelecekmi diye düşünme inanki böyle yapınca olacağı varsada olmuyo.bak bende bekliyorum ve üstelik testte yapmadım rahat ol ki bebişin gelsininş. gelmiştir:Saruboceq: sen içini ferah tut gerisi gelir.Allah büyük onun herşeye gücü yeter sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.
canım hepsi için sordum yani bazıları henüz çocuk için çalışmalara yeni başlamış oluyor bunun için dr. lar en az 6 ay bekledikten sonra kontrollere ve tedaviye başlıyorlar o yüzden sordum belki aranızda bebişe yeni karar verenler vardır diye yani. ben 2 defa aşılama yaptırdım ilki çok amatörceydi ikincisi iyi koşullarda yapıldı ama olmadı 2 aydırda beklemedeyiz. sizdeki sorun neydi
Sağol arkadaşım iyi dileklerin için dediğin gibi yapıcam inşallah senin kaç günün var beklenen adet gününe
anladım canım yumurtlama problemimi vardı
bende pcos var.... yumurtlama problemi ve adet düzensizliğine neden oluyo... 2 ay klomen+çatlatma iğnesi, 3 ay kendi kendime deneme, 3 ay sadece klomen denedim ama olmadı....
artık aşılama zamanın geldi dedi doktorum... çarşamba günü söyledi bunu.. ayrıca hala adet olmadım.. bugün 41. günüm.. adet olamyı bekliyorum.. olduktan sonra belki 1-2 sefer daha deneyeceğim kendim.. bu arada soğan kürü yapacağım... olmazsa artık aşılama için merkez aramaya başlayacağım =(
sende sorun nedir?
allah hepimizin yüzüünü güldürsün... gönlümüze göre versin imşallah.. hepimiz hayırlı evlatlara sahip olalım :Saruboceq:
evet canım yumurtam oluyordu fakat gelişip çatlamıyordu.. 12-13 cm de kalıyordu ve yok oluyordu çatlamadan. Bu ilk klomen denemem. 5 Ocakta da çatlatma iğnemi vuruldum. şimdi beklemedeyim... sanırım 21 Ocak gibi kanda baktırıcam.
amin canım inşallah valla gecemiz gündüzümüz bununla geçiyor. canım hayıt otu iyi geliyor diye duymuştum pcos için bi araştır istersen
evet canım yumurtam oluyordu fakat gelişip çatlamıyordu.. 12-13 cm de kalıyordu ve yok oluyordu çatlamadan. Bu ilk klomen denemem. 5 ocakta da çatlatma iğnemi vuruldum. şimdi beklemedeyim... Sanırım 21 ocak gibi kanda baktırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?