Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sağol arkadaşım iyi dileklerin için dediğin gibi yapıcam inşallah senin kaç günün var beklenen adet gününe

sende sağol bitanem yeterki bebişin gelsin rahat ol.beklenen adet tarihim 11 ocak ama normalde 3 gün önce olur buna göre yarın olmam lazım ama bugün benden açık pembe akıntı geldi şimdide açık kahverengi geliyo bende bekliyorum.inş. bebeklerimiz gelmiştir:ecrin_bebek:

peki çatlatma iğnesiyele çatladımı baktımı doktorun

benim çatlıyordu.. progestan testi yaptırıyodum 21. günde.. çatlamış.. ama gebelik yok.. işe yaramadı iğneler klomenler =(( açıklayamadığımız rahimde bebek oluşumunu engelleyen birşeylere sebep oluyor pkos dedi doktor....
zaten işin içnden böyle çıkıyorlar hep..."açıklanamayan"

Canım benim yaaa bende her ay başlayacam diyorum ama bir türlü başlayamadım birşeye
çok uyuşukö oldum kızıyorum kendime

Kızlar ben dün gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm... hatta ben evliyim zaten nasıl evleniyorum falan diyordum içimden... şimdi baktım yoruma "Rüyada evlilik görmek ; mutluluktur, eğer evli iseniz bir bebeğin müjdesi olabilir, yok eğer bekar biri iseniz, çok sevineceğiniz bazı gelişmeler olacaktır" yazıyor. Ayy inşallah bu rüyalarım hayra alamettir.

Canım benim yaaa bende her ay başlayacam diyorum ama bir türlü başlayamadım birşeye

aşılama deyince doktor :bbo: akannehir gözlerim dört açıldı.. o yüzden denicem.. inşallah bıkmadan 15 gün yapabilirim.. bide bu şekilde 3-4 ay yapmak gerekiyomuş.. yeterki fayda etsin yaparım üşenmem hiç =((

bende gecen ay sogandan sonra bu ay b+t+ç ıcın hazırlık yaptım az once karısımımı koydum kaba...
hayırlsı bakalım ...
benım yumurtam oluyo aslında ama catlamıyo sanırım onun ıcınde havuc yerız yumurtlama donemınde bolbol ınsallah ...subattan umıtlıyım hadı hayırlıısı zemuszemus

hayır olsun inşallahh.. hayırlı haberlerin müjdecisi olsun rüyan boshayallersmile

peki çatlatma iğnesiyele çatladımı baktımı doktorun

Hayır çatlatmadan sonra çağırmadı... Güzel haberlerini bekliyorum dedi sadece... + ocakta gitmiştim 20cm ve 16 cm 2 tane yumurta gelişmişti. ertesi gün sabah 11 de vurulmam için 2 tane 5000mg lık pregnyl verdi. bende dediği saatte vuruldum kaçamdan. ve önerdiği günlerde çalışmalarımızı yaptık :) şimdi bekliyorum.

bu tabırı okumustum bende daha once ...ınsallah guzele yoralım guzel sonuclar getırsın sana...a.s.

canım içime doğuyor sen bu sefer hamiş kalacaksın canım.
birde şöyle bi durum bi tanıdığıım iğne olduğu ay hamiş kalamamıştı ama ertesi ay hamiş kalmıştı iğnenin hatırlayamıyorum bi tesiri varmış sanırım. Bu arada bende rüyanı bebeğe yoruyorum hemde ikiz bebeklere:)))))

canım sorma ya bizede her seferinde başka bi sebep gösteriyorlar şaştık kaldık bi eşimin sperm sayısının az olduğunu bi bende yumurtlama prob. olduğunu bi rahim duvarımın kalınlaştığını söylüyorlar ama hiç birininde biyük bi engel olmadığını kendiliğinden bile olabileceğini söyledi en son anlamadım doğru düzgün bi teşhis yok o kadar umut bağlıyoruz bir sürü para döküyoruz ama hala bi ilerleme yok. çiftlerin bu konudaki hasasiyetini biliyorlar uğraştırıyorlar hele bide ne gerekirse yapılsın dedin mi bitti. sakın yanlış anlaşılmaın her yer için söylemiyorum bunu genel konuşuyorum ama kabul edilsinki böyle yerlerde var.

bende temmuzdan bu yana gitmedim doktora biz gittiğimizde 8 ay dolsun demişti
aslında gidip bi görünmek lazım sağlık durumum uygun yumurtalıklar falan diye
ama adam 8 ay dedi yaa öylece 8 ayı bekliyoruz
şimdi düşünürken tuhafıma gitti de

ayy ne bileyim yaa aslında uygulamak lazım da ben neden böyle erteliyorum bilmiyorum?

bizim sadece bende sorun var... pcos... eşimin değerler çok iyi ama olmayınca olmuyo demekki..
allah yardımcınız olsun.. herkesin.. isteyen herkese rabbim hayırlı evlat versin....
elbette o tür yerlerde var.. ama hasta olarak biz dışarıdan neresi iyi neresi kötü anlayamayız ki.. olan bize oluyo işte bu durumda.. boşa geçen zamanın hiç bir karşılığı ve telafisi yok ne yazık ki :çok üzgünüm:

BİZDE 2 AY ÖNCE TESTLER YAPILDIĞINDA DOKTOR '''SEBEPSİZ İNFERTİLİTİTE Bİ PROBLEMİNİZ YOK VAKİT KAYBETMEYELİM İSTERSENİZ HEMEN AŞILAMAYA GEÇELİM OLMAZSA TÜP BEBEK'''' DEDİ BİZ DONDUK KALDIK EŞİMLE akannehir EŞİM ÇIKINCA NE TÜP BEBEĞİ YA NOLUYO YA DİYE KENDİNE GELMEYE ÇALIŞTI UZUN SÜRE BEN AŞILAMAYI SİNDİREMEMİŞTİM DAHA BUNUN ÜSTÜNE BİR SÜRE ARA VERELİM DEDİK 2.ADETİM OLACAK EĞER ADET OLURSAM İNŞALLAH OLMAMDA :Saruboceq: AMA ARTIK GİDECEZ BU AY AŞILAMAYA İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

rabbim yardımcın olsun ekakalpeki ya öncesi? yani kendiliğinden ne kadar süre olmadıda dr aşılama dedi?

gel birlikte başlayalım aysel.. ne dersin??? bu ay birlikte bitkinin gücünü sınayalım =)

canım benim regl bitti hatta yumurtlama zamanım yaklaşıyor nete göre 11-16 arası.
ne kürü uygulayabilirim bu döneme uygun olarak.
ben düşünmeye başlamıştım ki eşim çok istiyor yine düşünmeye başladım

edacığım duana katılıyorum.
inşallah edanın bebişi gelmiştir
inşallah edanın bebişi göbüşündedir

rabbim yardımcın olsun ekakalpeki ya öncesi? yani kendiliğinden ne kadar süre olmadıda dr aşılama dedi?

canım biz aslında şubattan beri korunmuyoruz ama ilk 4 ay eşim şehir dışında çalışıyodu ayda 5-6 gün anca geliyodu eve oda farklı zamanlarda toplam 5-6 gün yani yumurtlamayı tutturabildikmi bilmiyorum hazirandan beri düzenli çalışıyoruz ama olmadı ekimde klomen+çatlatma iğnesi oldum tutmadı kasımda tüm tetkikler yapıldı ve aşılama dendi doktorlar tanıdıktı oyüzden vakit kaybetmeyelim dedi ama biz cesaret edemedik hemne yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…