Sağol arkadaşım iyi dileklerin için dediğin gibi yapıcam inşallah senin kaç günün var beklenen adet gününe
peki çatlatma iğnesiyele çatladımı baktımı doktorun
bende yeni karar verdim bitkisel şeyleri denemeyi..
hayıt, soğan bi de bal+çörek otu+tarçın karışımı diyorlar en iyi gelen.. bakıcam...
hele bir adet olayımda hayırlısıyla =( progestan içiyorum o bile banamısın demedi adet olmak için
Canım benim yaaa bende her ay başlayacam diyorum ama bir türlü başlayamadım birşeye
çok uyuşukö oldum kızıyorum kendime
Canım benim yaaa bende her ay başlayacam diyorum ama bir türlü başlayamadım birşeye
çok uyuşukö oldum kızıyorum kendime
Kızlar ben dün gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm... hatta ben evliyim zaten nasıl evleniyorum falan diyordum içimden... şimdi baktım yoruma "Rüyada evlilik görmek ; mutluluktur, eğer evli iseniz bir bebeğin müjdesi olabilir, yok eğer bekar biri iseniz, çok sevineceğiniz bazı gelişmeler olacaktır" yazıyor. Ayy inşallah bu rüyalarım hayra alamettir.
peki çatlatma iğnesiyele çatladımı baktımı doktorun
Kızlar ben dün gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm... hatta ben evliyim zaten nasıl evleniyorum falan diyordum içimden... şimdi baktım yoruma "Rüyada evlilik görmek ; mutluluktur, eğer evli iseniz bir bebeğin müjdesi olabilir, yok eğer bekar biri iseniz, çok sevineceğiniz bazı gelişmeler olacaktır" yazıyor. Ayy inşallah bu rüyalarım hayra alamettir.
benim çatlıyordu.. progestan testi yaptırıyodum 21. günde.. çatlamış.. ama gebelik yok.. işe yaramadı iğneler klomenler =(( açıklayamadığımız rahimde bebek oluşumunu engelleyen birşeylere sebep oluyor pkos dedi doktor....
zaten işin içnden böyle çıkıyorlar hep..."açıklanamayan"
aşılama deyince doktor :bbo: akannehir gözlerim dört açıldı.. o yüzden denicem.. inşallah bıkmadan 15 gün yapabilirim.. bide bu şekilde 3-4 ay yapmak gerekiyomuş.. yeterki fayda etsin yaparım üşenmem hiç =((
bende gecen ay sogandan sonra bu ay b+t+ç ıcın hazırlık yaptım az once karısımımı koydum kaba...
hayırlsı bakalım ...
benım yumurtam oluyo aslında ama catlamıyo sanırım onun ıcınde havuc yerız yumurtlama donemınde bolbol ınsallah ...subattan umıtlıyım hadı hayırlıısı zemuszemus
canım sorma ya bizede her seferinde başka bi sebep gösteriyorlar şaştık kaldık bi eşimin sperm sayısının az olduğunu bi bende yumurtlama prob. olduğunu bi rahim duvarımın kalınlaştığını söylüyorlar ama hiç birininde biyük bi engel olmadığını kendiliğinden bile olabileceğini söyledi en son anlamadım doğru düzgün bi teşhis yok o kadar umut bağlıyoruz bir sürü para döküyoruz ama hala bi ilerleme yok. çiftlerin bu konudaki hasasiyetini biliyorlar uğraştırıyorlar hele bide ne gerekirse yapılsın dedin mi bitti. sakın yanlış anlaşılmaın her yer için söylemiyorum bunu genel konuşuyorum ama kabul edilsinki böyle yerlerde var.
ayy ne bileyim yaa aslında uygulamak lazım da ben neden böyle erteliyorum bilmiyorum?
aşılama deyince doktor :bbo: akannehir gözlerim dört açıldı.. o yüzden denicem.. inşallah bıkmadan 15 gün yapabilirim.. bide bu şekilde 3-4 ay yapmak gerekiyomuş.. yeterki fayda etsin yaparım üşenmem hiç =((
BİZDE 2 AY ÖNCE TESTLER YAPILDIĞINDA DOKTOR '''SEBEPSİZ İNFERTİLİTİTE Bİ PROBLEMİNİZ YOK VAKİT KAYBETMEYELİM İSTERSENİZ HEMEN AŞILAMAYA GEÇELİM OLMAZSA TÜP BEBEK'''' DEDİ BİZ DONDUK KALDIK EŞİMLE akannehir EŞİM ÇIKINCA NE TÜP BEBEĞİ YA NOLUYO YA DİYE KENDİNE GELMEYE ÇALIŞTI UZUN SÜRE BEN AŞILAMAYI SİNDİREMEMİŞTİM DAHA BUNUN ÜSTÜNE BİR SÜRE ARA VERELİM DEDİK 2.ADETİM OLACAK EĞER ADET OLURSAM İNŞALLAH OLMAMDA :Saruboceq: AMA ARTIK GİDECEZ BU AY AŞILAMAYA İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gel birlikte başlayalım aysel.. ne dersin??? bu ay birlikte bitkinin gücünü sınayalım =)
rabbim yardımcın olsun ekakalpeki ya öncesi? yani kendiliğinden ne kadar süre olmadıda dr aşılama dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?