yumurtalar buyusun dıye ıncrı catlasın dıye de havuc yemek lazımmıscanım benim regl bitti hatta yumurtlama zamanım yaklaşıyor nete göre 11-16 arası.
ne kürü uygulayabilirim bu döneme uygun olarak.
ben düşünmeye başlamıştım ki eşim çok istiyor yine düşünmeye başladım
canım biz aslında şubattan beri korunmuyoruz ama ilk 4 ay eşim şehir dışında çalışıyodu ayda 5-6 gün anca geliyodu eve oda farklı zamanlarda toplam 5-6 gün yani yumurtlamayı tutturabildikmi bilmiyorum hazirandan beri düzenli çalışıyoruz ama olmadı ekimde klomen+çatlatma iğnesi oldum tutmadı kasımda tüm tetkikler yapıldı ve aşılama dendi doktorlar tanıdıktı oyüzden vakit kaybetmeyelim dedi ama biz cesaret edemedik hemne yapmaya
selaammm ben geldimmm.
işim bitmedi ama sıkıldımmm
gayeciğim inş. Bebeğin göbüşüne yerleşmiştir canım benim.
Bu arada kayınvaliden içinde geçmiş olsun canım arkadaşım
allah yardımcıları olsun ameliyatta.
Canım güzel düşünelim ki güzel olsun
selaammm ben geldimmm.
canım benim regl bitti hatta yumurtlama zamanım yaklaşıyor nete göre 11-16 arası.
ne kürü uygulayabilirim bu döneme uygun olarak.
ben düşünmeye başlamıştım ki eşim çok istiyor yine düşünmeye başladım
yumurtalar buyusun dıye ıncrı catlasın dıye de havuc yemek lazımmıs
ayrıca b+t+ç de yumurtaları buyyutuyormus sanırsam
selaammm ben geldimmm.
edacığım duana katılıyorum.
inşallah edanın bebişi gelmiştir
inşallah edanın bebişi göbüşündedir
yumurtalar buyusun dıye ıncrı catlasın dıye de havuc yemek lazımmıs
ayrıca b+t+ç de yumurtaları buyyutuyormus sanırsam
:enbuyukkk:hosgeldın ıyı yapmıssın oyle sıkıntılı sıkıntılı verımlı calısamazdın zaten kaydirigubbakcemile3
özelden mesaj attım şeker.. çok sevindim... :CüvCüv:hoşgeldin canım okudun mu bilmiyorum tubiloshh hamiş:))))))))
canım inciri pek sevmiyorum
havuç seviyorum hangi dönemde yiyebiliriz
canım benim b+t+ç tarifini yazabilir mizin?
canım inciri pek sevmiyorum
havuç seviyorum hangi dönemde yiyebiliriz
canım benim b+t+ç tarifini yazabilir mizin?
ayselcim canım sağol. hani herkes biriyle aynı dönemde hamiş oluyorya bende sanki seninle aynı dönemde hamiş olacakmışım gibi geliyor nedense :)
canım biz aslında şubattan beri korunmuyoruz ama ilk 4 ay eşim şehir dışında çalışıyodu ayda 5-6 gün anca geliyodu eve oda farklı zamanlarda toplam 5-6 gün yani yumurtlamayı tutturabildikmi bilmiyorum hazirandan beri düzenli çalışıyoruz ama olmadı ekimde klomen+çatlatma iğnesi oldum tutmadı kasımda tüm tetkikler yapıldı ve aşılama dendi doktorlar tanıdıktı oyüzden vakit kaybetmeyelim dedi ama biz cesaret edemedik hemne yapmaya
bende ıncırı sevmem am kurusunu yıyebılırım aslında ıncırın kaynatıp suyunu ıceceksın de bana zor geldı bıde ıncırı cok kullanman lazım ohooo kım alacak o kdr kuru ıncırı...
yerım gun de 4 tane falan yeter ınsallah...
ıncır kurunun sonundada yanı yumurtlaman oldugu zaman da bol havucu kıtır kıtır ye o da catlamasını saglıyormus...
btç de burda okudum 1 yemek kasıgı bal 1 cay kasıgı corek otu ama cekılmıs dıyolar ezılınce faydası varmıs aktarlar cekıyormus (ben ezmedım yutmam dırek agzımda cıgenerım corek otlarını dıye ) 1 cay kasıgı tarcın
sabah 1 cay kasıgı kahvaltıdan sonra aksm da yatarken
ac yeme mıdenı yakabılır
peki kaç gün yemek gerekiyor b+t+ç karışımını.. hangi gün başlayacağız?
ayselcim canım sağol. hani herkes biriyle aynı dönemde hamiş oluyorya bende sanki seninle aynı dönemde hamiş olacakmışım gibi geliyor nedense :)
yaa pınar birşey soracam?
senin diğer topikteyken biz bir liste yapmıştın hatırladın mı elinin altında varsa göndersene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?