Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yumurtalar buyusun dıye ıncrı catlasın dıye de havuc yemek lazımmıs
ayrıca b+t+ç de yumurtaları buyyutuyormus sanırsam

canım inş. bu ay bebişin olmuştur arkadaşım canı gönülden çok istiyorum walla
bende haziranda korunmayı bıraktım bekliyorum bakalım:)
ama senin bebişin gelmiştir inş. tatlım

ayselcim canım sağol. hani herkes biriyle aynı dönemde hamiş oluyorya bende sanki seninle aynı dönemde hamiş olacakmışım gibi geliyor nedense :)

soğan kürü adet bitiminde başlanıyor... saraçoğlu sitesinde adetin ilk gününden 7 gün sonra diyor... ve 15 gün kullanıyorsun... bu kür için geç..
ama bal+t+ç karışımını kullanabilrsin belki.. emin değilim ama ne zaman kullanıldığını tam bilmiyorum...

eda bencede ıyı yapmssınız hemen asılama dusunmemekle ...
gorunur bır problem yoksa 6 ay uzun zaman degıl yıllarca bekleyenler var ...
ınsallah bu ay son olur bekleyısın :Saruboceq:

yumurtalar buyusun dıye ıncrı catlasın dıye de havuc yemek lazımmıs
ayrıca b+t+ç de yumurtaları buyyutuyormus sanırsam

hosgeldın ıyı yapmıssın oyle sıkıntılı sıkıntılı verımlı calısamazdın zaten kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk:

hoşgeldin canım okudun mu bilmiyorum tubiloshh hamiş:))))))))
özelden mesaj attım şeker.. çok sevindim... :CüvCüv:

canım inciri pek sevmiyorum
havuç seviyorum hangi dönemde yiyebiliriz
canım benim b+t+ç tarifini yazabilir mizin?

ben tekrar belirteyim.. incir kürü hayıt çayı ve adaçayı ilk 10 gün.

ben bunları uygulamıstım.. ayrıca keçiboynuzunuda eşime kür yaptım kendimde yedi.. hücre yenilemesi yapıyormuş diye.. guclubacismile
ayselim sevmesende bebişine ilaç diye düşün ve incir kürünü yap..
ben havuçlu yapmadım ama çıtır çıtır çıtladılar valla...

canım inciri pek sevmiyorum
havuç seviyorum hangi dönemde yiyebiliriz
canım benim b+t+ç tarifini yazabilir mizin?

bende ıncırı sevmem am kurusunu yıyebılırım aslında ıncırın kaynatıp suyunu ıceceksın de bana zor geldı bıde ıncırı cok kullanman lazım ohooo kım alacak o kdr kuru ıncırı...
yerım gun de 4 tane falan yeter ınsallah...
ıncır kurunun sonundada yanı yumurtlaman oldugu zaman da bol havucu kıtır kıtır ye o da catlamasını saglıyormus...
btç de burda okudum 1 yemek kasıgı bal 1 cay kasıgı corek otu ama cekılmıs dıyolar ezılınce faydası varmıs aktarlar cekıyormus (ben ezmedım yutmam dırek agzımda cıgenerım corek otlarını dıye ) 1 cay kasıgı tarcın
sabah 1 cay kasıgı kahvaltıdan sonra aksm da yatarken
ac yeme mıdenı yakabılır

ayselcim canım sağol. hani herkes biriyle aynı dönemde hamiş oluyorya bende sanki seninle aynı dönemde hamiş olacakmışım gibi geliyor nedense :)

inşallah tatlım ama ben seninkinin öncelikle olmasını istiyorum neden bilmiyorum ama içimden öyle geliyor canım benim yaaa

bencede acele etmeyin yaa.. bunu demek kolay bende çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama belkide kendiliğinden olur.. aşılama için bi sürü para ve sabır gerekir.. klomenle 3-6 kez denemek lazım.. eğer cevap alınmazsa aşılamaya geçilir...
hakkımızda hayırlısı.. rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize...
gün içinde bu cümleyi çok kuruyorum.. inşallah birinden biri kabul olur =))

peki kaç gün yemek gerekiyor b+t+ç karışımını.. hangi gün başlayacağız?

peki kaç gün yemek gerekiyor b+t+ç karışımını.. hangi gün başlayacağız?

valla adetten hemen sonra baslamıslar 2. gun yanı sanırım yumurtlama surecınne kdr yenecek..
bende basladım da kac gun surcek bakmadım kaydirigubbakcemile3
ya dun supreme dedı ya bende yapmıstım dıye oyle heves ettım hemen hihoyyyt

slm kızzlar valla dünden beri ne çok şey olmuş buarada ocağın 21inde bnde varım bnide listeye yazarmısınz?opuyorumnanaktanayy sormayın bu sabah bi mide ağrısıyla uyandım ölüyorum sandım tansiyonum düştü,midem bulandı,soğuk ter döktüm,biyandanda mide ağrısı çok kötüydü hemen ilaç aldım ağrım hafifledi ama bulantım dewam edio kesin üşüttüm aman siz kendinize dikkat edin bide bişey sorcam bn 3aydır klomen kullanıorum 2senedir bebiş olmuo drda çok önemli bişey yok dedi eşimde bişey yok bnmde adet düzenli ama 3aydır klomenlede olmadı anlamadığım bu dr bana nie çatlatma iğnesi vermedi üstelik dedimde 2senedir olmuo die şuan gerek duymuyorum dedi geçen aydan beri bnmde yumurtlama tarihimde dayanılmaz hatta hastenelik ağrılarım oluo ama tık yok geçen ay yumurtam 23mmlikdi 1taneydi sağ tarafımda buay neolcak bilmiorum soğan suyunud içtim ama düzenli değil eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorm yine bi faydası olsun die bakalım 21ocakta anlaşılır onuda geçtim klomenle1ay daha olmazsa rahim filmi çektircem tüplerim tıkalıysa diede çok korkuorumeyvahedigeldismile inş.hiçbişy çıkmaz inş. hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz:Saruboceq:

yaa pınar birşey soracam?
senin diğer topikteyken biz bir liste yapmıştın hatırladın mı elinin altında varsa göndersene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…