slm kızzlar valla dünden beri ne çok şey olmuş buarada ocağın 21inde bnde varım bnide listeye yazarmısınz?opuyorumnanaktanayy sormayın bu sabah bi mide ağrısıyla uyandım ölüyorum sandım tansiyonum düştü,midem bulandı,soğuk ter döktüm,biyandanda mide ağrısı çok kötüydü hemen ilaç aldım ağrım hafifledi ama bulantım dewam edio kesin üşüttüm aman siz kendinize dikkat edin bide bişey sorcam bn 3aydır klomen kullanıorum 2senedir bebiş olmuo drda çok önemli bişey yok dedi eşimde bişey yok bnmde adet düzenli ama 3aydır klomenlede olmadı anlamadığım bu dr bana nie çatlatma iğnesi vermedi üstelik dedimde 2senedir olmuo die şuan gerek duymuyorum dedi geçen aydan beri bnmde yumurtlama tarihimde dayanılmaz hatta hastenelik ağrılarım oluo ama tık yok geçen ay yumurtam 23mmlikdi 1taneydi sağ tarafımda buay neolcak bilmiorum soğan suyunud içtim ama düzenli değil eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorm yine bi faydası olsun die bakalım 21ocakta anlaşılır onuda geçtim klomenle1ay daha olmazsa rahim filmi çektircem tüplerim tıkalıysa diede çok korkuorumeyvahedigeldismile inş.hiçbişy çıkmaz inş. hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz:Saruboceq:
sımdı tekrr okudumda btç ıcın ac karnına dıyolar...
ama yakar mıdeyı ya -tatlicadiarzu-
Ben ancak bir kaç gün dayanaiblmiştim tadına sonra bırakmıştım.zaten balı hiç sevmem
eğer düzenli adet oluyorsan düzenli yumurtan oluyo ve çatlıyo demektir dedi bana doktor... adetin 21. günü progesteron testi yaptırıp anlaşılabilir yumurta çatlamışmı diye.. eğer çatlama oluyosa sorun yoksa o yüzden iğne vermemiştir... ben pkos luyum.. yumurtanın ne yapacağı belli olmuyo.. o yüzden iğne oldum...
hsg de çektirdim.. korkulacak hiçbir şey yok... gerekiyorsa onuda yaptır.. en azından bir ihtimal daha elenmiş olur... için rahatlar....
bi kaç gün bile yetmiş olabilir mi tatlım ? :1hug:
evet buydu pınarcığım sağol tatlım güzel ve cici annem:)))
PINARCIM yazıyı nerden kopyalamıştın?Dikkatini çekti mi erkekler için yazan kısmın altında hamile kalmak için diyor :roflol: bari hamile bırakmak için yazsalarmış
yok kız şeker , ben kopya yaptım ordan burdan...
onların bırakmak gibi dertleri yokki.. biraz ugrasınca bıkıyolar.. kalmak için ugrasan biziz ya o bakımdan .. ne kür yaparlar ne bişi onlara bıraksan. istisnalar hariç tabiiii
yaptıgımı içerken zahmet geliyodu kocişe bazen... ama sonra hamile kalınca her keçiboynuzu gördüğünde
uleyn keçi seni dedi bir süre...kaydirigubbakcemile3
bencede acele etmeyin yaa.. Bunu demek kolay bende çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama belkide kendiliğinden olur.. Aşılama için bi sürü para ve sabır gerekir.. Klomenle 3-6 kez denemek lazım.. Eğer cevap alınmazsa aşılamaya geçilir...
Hakkımızda hayırlısı.. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize...
Gün içinde bu cümleyi çok kuruyorum.. Inşallah birinden biri kabul olur =))
:roflol::roflol: İnş. yeğenim keçi gibi inatçı olmaz.olursa işiniz var kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: İnş. yeğenim keçi gibi inatçı olmaz.olursa işiniz var kaydirigubbakcemile3
PINARCIM yazıyı nerden kopyalamıştın?Dikkatini çekti mi erkekler için yazan kısmın altında hamile kalmak için diyor :roflol: bari hamile bırakmak için yazsalarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?