Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben tatlı kuzum diyorum ama yazdıklarımı okumuyodur dimi?

pınar yazdıklarını ilk sayfaya kopyaladım
beğendin mi canım?

ayselcim şekerkız ve aleyna için listeyi düzeltmemişsin henüz.ne kadar zor di mi.insanın eli gitmiyor.benim bir şantiye şefim vardı.gencecik adam 2 sene önce denizde birini kurtarıyım derken boğuldu öldü hala telefonumdan numarasını silemiyorum elim gitmiyor senağlama

yazdıklarımızı ne kocalarımız okusun ne de bebişlerimiz :)
yanarız wallla:)
mucize sakın okuma:)

mucize henüz gelişimini hızla tamamlamak için uğraşmakta okumak için vakti olmuyordur sanırım.ama inş. okumayı seven bir çocuk olur anası gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar bne gıdıyorum ya hala yemek yapmadım hıc halım yok ve cok uykummm varrr akannehir

ben dün akşamdan bugüne yemek yapmıştım ama eşim de başka bir yemek yapacakmış.artık hangisinden canım çekerse dün yemek yoktu bugün yemek bolluğu var

evet canım yaa zor
şekerkız dün dedi silecektim hatta ara listelerde sildim ama ilk sayfadakinde değişiklik yapmaya elim gitmedi

harika bilgilerrrr.... çoookk teşekkürllerrrr a.s.

bende de yemek yok ama eşim arkadaşları ile takılacakmış
o yüzden yemek sorun değil benim için
bu akşam bu derdim yokkkk
ama mutfak çok dağınık sanırım temizlik ypacam evde

bende kaçıyorum bayanlar.. mesai bitti bugünde =))) ohh be yarın tatiillll =))))
kendinize iyi bakıınnn......
inşallah ptesi yeni hamile haberleri duyarızzzzz
opuyorumnanaktan
iyi haftasonlarrııııı

kızlar yemeğimi ocağa koyup geldim... dolapta bir avuç kadar karnıbahar kalmıştı baktım bugüne yiyecek kadar yeter havuç patates karnıbahar karıştırdım ocağa koydum birazda bulgur attım içine besleyici olsun diye şimdi pişiyor. yanına cacık yapıcam bide salçalı makarna

Gaye yemek işi tamam diyorsun yani :)
ben free takılacam evde canım ne istersen onu yemeye karar verdim

Gaye yemek işi tamam diyorsun yani :)
ben free takılacam evde canım ne istersen onu yemeye karar verdim

benim eşim yemeğe çok düşkündür. kaç çeşit olmuş takmaz ama bişey illaki olacak :) bide sevdiği şeyleri yapayım istiyorum.geldiğinde sofrayı hazır bulsun istiyorum.
Çünkü eşimin ailesi kalabalık ve herkes farklı saatlerde evde oluyo o nedenle eve gittiğinde canı ne çekiyorsa yada hazırda ne varsa kendi hazırlayıp ısıtıp yiyormuş. o nedenle şimdi geldiğinde o bişey yapmasın sofrayı hazır bulsun yesin içsin istiyorum..

yaa bugün ne güzel haberler aldık hep... inşallah böyle devam eder. Zaten 2010'a güzel haberlerle girmiştik inşallah sonunu da öyle getireceğiz.
Ben hep durup "bu günlerde geçer,beklemeli,üzülmemeli" diyorum kendime. Bazen durur düşünürüm şu an çocuk olayı ne kadar büyük bir problem benim için ama birkaç sene sonra bambaşka bir sorunum olacak.Bugünleri gülümseyerek anımsayacağım.
Az önce de düşündüm şimdi her lafımızın başı inşallah hamileyizdir inşallah hamilesindir v.s. diye belki bu yılın sonunda ayy benim kızın şuyu var benim oğlanın buyu var... benim kız gak dedi benim oğlan guk dedi diye sohbet edeceğiz.

ınsallah gayecım ya bana da oyle gelıyor her ay yenı bekleyenler yenı hamıleler yenı doganlar katılacak bundan sonra vee kocaman olucaz ...herkes bırbırnı daha ıyı tanımıs olacak belkı de bızde bulusmalar falan yaparız ne guzel olur dımı :lepi:
benım cok hosuma gıttı valla mıllet bulusmus falan ya baska topıklerde...
gercı bızde de calısan cok anam CADIARZU
ama olsun ıstersek bunu da yapabılırız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…