Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok haklısın cnm şimdi kafama hiç takmıyorum diyenimizin bile aklının bi ucundan çıkmıodur eminim çünkü bnm öle oluo amaaaan napıım allah böle hayırlı görmüş olmazsa olmaz diorum ertesi gün birlikte olcamız günleri hesaplıorum valla o değil bu gidişle adamları bıktırcaz o iştenkaydirigubbakcemile3o olcakbazen benmki uyuyo çok yorgun oluo bnmde tepem atıo bazen ağlıorum bazen ona çatıorum ozamnda birbirimzi yıpratıoruz yine kocişim alttan alıoda bnm artık sinir sistemi altüst olmuş dediğin gibi gayecimbirer ewladımız olsa bizde çok deüişirz anneliğin getirdiği bi sorumluluk olur asıl ozamn aile olduğumuzu anlarızopuyorumnanaktanhayat telaşesinden bu çektiğimiz günleri unuturuz bile belkide ama iiki burası var insan enyakınıyla paylaşamadığını burda doğru düzgün tanımadığı ama kendisini en ii anladığını düşündüğü arkadaşlarıyla paylaşıo iiki varsınız kızlarolumunekankayizsmile

Canım birbirimizi hiç yakından görmedik seslerimizi bile bilmiyoruz sadece facebooktan resimlerimizi gördük bazılarımızın ama 4-5 aydır herkesle paylaştığımızdan daha çok zaman paylaşıyoruz burada birbirimizle. Ne demişler eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlarmış.. Benim etrafımdaki tüm arkadaşlarımın bebekleri var yada hamileler... onlar benim halimden anlamazlar. E anneyle falan da konuşulmuyor böyle şeyler... Bizi ancak bizim gibi bu çaba içinde olanlar anlarlar. Burada birbirimizi bulduk ve inşallah yıllar süren dostluklar kurarız.
İleriki dönemlerde belki hepimiz bu topicten çıkıp yeni bir topic altında buluşacağız "bebeklerimizi büyütürken..." diye mesela.
Rabbim hepimizi çok fazla bekletmeden bebeklerimize kavuşturur inşallah.

Evet yaa bugün bebişe takıyoruz yarın bizi ne bekliyoruz bilemiyoruz.
Az önce eşimin iş arkadaşıyla konuştum
siz diyor bu aralr bebek olmasını çok istiyorsunuz değil mi diyor?
Yani eşim o derece istekli hayırlısı diyebiliyorum

inş. Canım kocaman ve içten bir aminnnnnnnnnnnnnn
iyi ki varsınız

Kızlar ben çıkıyorum
inş. Yarında güzel haberler almaya devam ederiz edacımmm sözüm sana:)

cnm gözün aydın hemen kalbini duymak süper bişey olmalı
cnm sende hiç belirti yokmuydu bu kadar bekledin

canım benim evet cok güzel cok heyecanlıyım
benim belirtim kan testi yapmadan 1gün önce başladı gibi
oda bulantı şeklinde ben pko oldugum için adetim düzensiz
dedimki kendi kendime yine gecikti ve beklemiyodum hiç
cok güzel sürpriz oldu bize bi baktık 6 hafta bitmiş bile =))

nasıl gidiyor bakalım taze annemiz...

cnm ya Allah herkese nasip etsin inş
benimde 3 4 günüm var bakalım ne olacak
göğüslerim çok acıyor kasığımda batma var
bide sabahları midemde garip bi ağrıyla uyanmamdan başka bişey yok
beklemedeyim

pray cnm nbr
senin profili her gördüğümde iç çekiyorum bende izmirliyim ve oraları çok özedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…