yaa bugün ne güzel haberler aldık hep... inşallah böyle devam eder. Zaten 2010'a güzel haberlerle girmiştik inşallah sonunu da öyle getireceğiz.
Ben hep durup "bu günlerde geçer,beklemeli,üzülmemeli" diyorum kendime. Bazen durur düşünürüm şu an çocuk olayı ne kadar büyük bir problem benim için ama birkaç sene sonra bambaşka bir sorunum olacak.Bugünleri gülümseyerek anımsayacağım.
Az önce de düşündüm şimdi her lafımızın başı inşallah hamileyizdir inşallah hamilesindir v.s. diye belki bu yılın sonunda ayy benim kızın şuyu var benim oğlanın buyu var... benim kız gak dedi benim oğlan guk dedi diye sohbet edeceğiz.
çok haklısın cnm şimdi kafama hiç takmıyorum diyenimizin bile aklının bi ucundan çıkmıodur eminim çünkü bnm öle oluo amaaaan napıım allah böle hayırlı görmüş olmazsa olmaz diorum ertesi gün birlikte olcamız günleri hesaplıorum valla o değil bu gidişle adamları bıktırcaz o iştenkaydirigubbakcemile3o olcakbazen benmki uyuyo çok yorgun oluo bnmde tepem atıo bazen ağlıorum bazen ona çatıorum ozamnda birbirimzi yıpratıoruz yine kocişim alttan alıoda bnm artık sinir sistemi altüst olmuş dediğin gibi gayecimbirer ewladımız olsa bizde çok deüişirz anneliğin getirdiği bi sorumluluk olur asıl ozamn aile olduğumuzu anlarızopuyorumnanaktanhayat telaşesinden bu çektiğimiz günleri unuturuz bile belkide ama iiki burası var insan enyakınıyla paylaşamadığını burda doğru düzgün tanımadığı ama kendisini en ii anladığını düşündüğü arkadaşlarıyla paylaşıo iiki varsınız kızlarolumunekankayizsmile
canım birbirimizi hiç yakından görmedik seslerimizi bile bilmiyoruz sadece facebooktan resimlerimizi gördük bazılarımızın ama 4-5 aydır herkesle paylaştığımızdan daha çok zaman paylaşıyoruz burada birbirimizle. Ne demişler eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlarmış.. Benim etrafımdaki tüm arkadaşlarımın bebekleri var yada hamileler... Onlar benim halimden anlamazlar. E anneyle falan da konuşulmuyor böyle şeyler... Bizi ancak bizim gibi bu çaba içinde olanlar anlarlar. Burada birbirimizi bulduk ve inşallah yıllar süren dostluklar kurarız.
Ileriki dönemlerde belki hepimiz bu topicten çıkıp yeni bir topic altında buluşacağız "bebeklerimizi büyütürken..." diye mesela.
Rabbim hepimizi çok fazla bekletmeden bebeklerimize kavuşturur inşallah.
bafo bugun mu gıdecektın sen doktora ne oldu son durum
evet ama rahim filmi çıkmadı.pazartesiye kaldı allahım bu sefer olsun yaaaaaaaaboshayallersmile
ben canım. erkek infiriletesi bizimkisi. aşılama yada tüpkızlar aranızda tedaviyle hamile kalmak isteyen varmıdiyorlar
aminnnnnnn kuzucum:Saruboceq:bafo seninle evlilik tarihlerimiz çok yakın...
inşallahh bebeiş bekleme tarihlerimizi de görürüz tez zamanda vereliniortak
:Saruboceq: canım inşallah :CüvCüv: olucaksın2 gün önce sabah yaptım çıkmamıştı( O yüzden yarın akşama kadar bekliycem kendimi hep oyalıycam (yani inşallah) :)) gelmezse eğer pazar sabahı düşünüyorum test yapmayı eyvahedigeldismile
ben bu ay arı sutune basladım. tamda tu bebk oncesı tam 15 yumoşum olmus sırnaşık şey belkı faydası dokunmustur. arastırsanıza bıbenim çatlıyordu.. progestan testi yaptırıyodum 21. günde.. çatlamış.. ama gebelik yok.. işe yaramadı iğneler klomenler =(( açıklayamadığımız rahimde bebek oluşumunu engelleyen birşeylere sebep oluyor pkos dedi doktor....
zaten işin içnden böyle çıkıyorlar hep..."açıklanamayan"
Kızlar ben dün gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm... hatta ben evliyim zaten nasıl evleniyorum falan diyordum içimden... şimdi baktım yoruma "Rüyada evlilik görmek ; mutluluktur, eğer evli iseniz bir bebeğin müjdesi olabilir, yok eğer bekar biri iseniz, çok sevineceğiniz bazı gelişmeler olacaktır" yazıyor. Ayy inşallah bu rüyalarım hayra alamettir.
geliyo senin oğlan sırnaşık şey
benim eşim yemeğe çok düşkündür. kaç çeşit olmuş takmaz ama bişey illaki olacak :) bide sevdiği şeyleri yapayım istiyorum.geldiğinde sofrayı hazır bulsun istiyorum.
Çünkü eşimin ailesi kalabalık ve herkes farklı saatlerde evde oluyo o nedenle eve gittiğinde canı ne çekiyorsa yada hazırda ne varsa kendi hazırlayıp ısıtıp yiyormuş. o nedenle şimdi geldiğinde o bişey yapmasın sofrayı hazır bulsun yesin içsin istiyorum..
bayılıyroum sana delikafadulden hamarratım benim
Bafoooo
ekakal
lorkeee
iyi akşamlar görüşmek üzere
Ben geldımmmmmm
anaaaaaaaa
kımsecıkler kalmamıss
canım gittim kalp atışlarını gördük ekrandan bugün tam 7 haftalık oldu=))
cnm gözün aydın hemen kalbini duymak süper bişey olmalı
cnm sende hiç belirti yokmuydu bu kadar bekledin
canım benim evet cok güzel cok heyecanlıyım
benim belirtim kan testi yapmadan 1gün önce başladı gibi
oda bulantı şeklinde ben pko oldugum için adetim düzensiz
dedimki kendi kendime yine gecikti ve beklemiyodum hiç
cok güzel sürpriz oldu bize bi baktık 6 hafta bitmiş bile =))
canım benim evet cok güzel cok heyecanlıyım
benim belirtim kan testi yapmadan 1gün önce başladı gibi
oda bulantı şeklinde ben pko oldugum için adetim düzensiz
dedimki kendi kendime yine gecikti ve beklemiyodum hiç
cok güzel sürpriz oldu bize bi baktık 6 hafta bitmiş bile =))
benim internette problem var herlade. bi bakıyorum . ayse de burda supreme de bi bakıyorum kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?