Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim ya inş gelmiştir minişin benimde ilk belirtilerimdendi mide agrısı sabahları.
mide agrısı oluyodu hatta geceden sabahlarıda bulantıya dönüşüyodu=))
ya geldimi yoksa melegin:Saruboceq:

canım ya sabahları cok midem bulanıyo ve agrıyo ama olsunn sen napıyosun

iyiyim de işler yogun biraz fazla oturuyorum mecburen. akşama dogru sancı yapıyor ama dinlenince geçiyor..
taaa bir ay sonraya randevu verdi dr. iyisiniz dedi.
bulantım geçti sayılrı benim ama sanki olmayınca huzursuz oluyor gibiyim bende bilmiyorumkismile

biraz da göbüşüm büyüdü..

sen kalp atışlarını duyduktan sonra nekdar zaman sora gittin bidaha banada 1 ay dedi bu arada birsürü tahlil verdi şaşırdım bende. kuşum içini ferah tut bulantıların azalması normaldira.s

canım benim ya inş gelmiştir minişin benimde ilk belirtilerimdendi mide agrısı sabahları.

ben testi perş. yapmıştım ya. çarşamba günü gece uyuyamadım midem çok kötüydü. hatta tek sefer o da o gece istifra ettim.. kabus gibi bir geceydi..
sabah güzel haberi aldım ama..
inş. senin içinde öyle olur aysecim

bebişini de al gel tatlım.. sizin tayin yok mu yakında ?

cnm 2011 temmuza kadar burdayız sonrada izmiri değilde balıkesir tarafını filan düşünüyoruz ben bucalıyım ya sen

ya cnm in benimkide değişik mide rahatsızlığım var zaten ama bu değişik bide uyanınca oluyor ve tuvalete kalkıp yatmaya çalışonca uyuyamıyorum
hem ekşiyor hem ağrıyor az da olsa bulanıyor garip yani bilmiyorum ama inş meleğim gelmiştir ben daha fazlasına bile razıyım

ah cnm ya inş gelmiştir miniğim o kadar çok istiyorumki
kızlar bide regl salı filan görünüyor ptesi yapsam çıkarmıki
o gün evliliğimizin 6. ay dönümüde güzel bi hediye olur diye düşündüm kocişebayanssulusmile

bebiş varsa kan testinde çıkar ama idrar testi daha geç çıkabiliyor... erken döllenme olduysa idrarda da görünüyor ama.. dene istersen.. haftaya güzel bir haberle baslarız.. boshayallersmile

bebiş varsa kan testinde çıkar ama idrar testi daha geç çıkabiliyor... Erken döllenme olduysa idrarda da görünüyor ama.. Dene istersen.. Haftaya güzel bir haberle baslarız.. Boshayallersmile

inş canım o güzel habere öle çok ihtiyacım varki
burda çok yalnızlık çekiyorum bebişim aynı zamanda bana can yoldaşı olacak yalnızlığımı paylaşacak

kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...

allahhhhhhhhhhhhhhhhhh dogru okudum dimi kızlar
yakında dügün var geliyo benim gelinnnnnn :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
rabbim nazarlardan saklasın

aaa zuhra20 ile ulkufuk ta hamişmiş
maşallah valla ya ocak ayı ne bereketli geldi darısı bizlere olsun inşallah

canım çok şükür iyiyim sen nasılsın gün sayıyorum
inş bebişim benimledir diye dua ediyorum

canım inşallah rabbim dualarını kabul eder allah bi müslüman kulun diger müslüman kardeşi için yaptıgı duaları kabul edermiş dualarım seninle sen umudunu kaybetme yeter opuyorumnanaktan

pınarım annecim bebiş tekme atıyo mu alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…