Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım inşallah rabbim dualarını kabul eder allah bi müslüman kulun diger müslüman kardeşi için yaptıgı duaları kabul edermiş dualarım seninle sen umudunu kaybetme yeter opuyorumnanaktan
CANIM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞ
UMUDUM VAR CNM BİLİYORUM Kİ GELECEK MELEĞİM HAYIRLI ZAMANDA GELİR İNŞ

ah ne güzel kimler de gelmiş aman aman..
ben arada düşüyom bıraktım gittim sanmayınn :)

hoşgeldin cnm

pınarım annecim bebiş tekme atıyo mu alsanaalsanasmile

18 den önce ilk bebekte hissetmezsin diyorlar... ama ben bişeyler hissediyor gibiyim.. doktor genel anlamdaki harketlerini gerilme şeklinde hissedebilirsin dedi..

ultrasonda bakarsan taklalar atıyo..

18 den önce ilk bebekte hissetmezsin diyorlar... ama ben bişeyler hissediyor gibiyim.. doktor genel anlamdaki harketlerini gerilme şeklinde hissedebilirsin dedi..

ultrasonda bakarsan taklalar atıyo..

maşallah rabbim nazarlardan saklasın

canım ben çıkıyorum hadi iyi geceler tatlı uykular öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

CANIM ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞ
UMUDUM VAR CNM BİLİYORUM Kİ GELECEK MELEĞİM HAYIRLI ZAMANDA GELİR İNŞ

hoşgeldin cnm

hoşbulduk.
karşılıksız ve başkası adına edilen dua daha çabuk kabul olurmuş, inşallah Allah hepimizin kalbine göre versin.. :Saruboceq:

pray ya bana sabırlı olmam için önerilerin varmı
ben çatlıcam çünkü
bide sende arada ateş basmalar ve gece yatakta üşümeler oldumu

pray ya bana sabırlı olmam için önerilerin varmı
ben çatlıcam çünkü
bide sende arada ateş basmalar ve gece yatakta üşümeler oldumu

ben hep çok üşürüm o yüzden farketmedim ama sordugunun sorunun cevabı su an için evet.. bazen üşüyorum hatta dişim takırdıyo.. eyvahedigeldismile

birden ateş basıyo üstümü açıyorum..

ben hep çok üşürüm o yüzden farketmedim ama sordugunun sorunun cevabı su an için evet.. bazen üşüyorum hatta dişim takırdıyo.. eyvahedigeldismile

birden ateş basıyo üstümü açıyorum..

aynen cnm ya ev kaloriferli yün yorganla kalın pijamalarla yatıyorum eşim atletle yatıyor ona soruyorum üşüyormusun diye o hayır diyor benim dişlerim takırdıyor resmen donuyorum
Allahım inş meleğim gelmiştr

Ekekal cnm senİn regle 2 gÜn kalmıŞ sanırım akıntın fİlan varmı

slm canım ben girip okuyup çıkıyom kocişimden kaçırıyom.canım benim normalde günüm geçti ama geçen ay geciktiğim için o tarihi yazdım bakalım dün test yaptım negatif çıktı ama daha gelen giden yok bekleyip görcez akıntıya gelince çok fazla yok sanırım çamaşırım ıslanmıyo ama peçeteye yapış yapış bişeler geliyo.....

A&S EKAKAL
nasılsınız canım keyifler iyi mi

iyiym canım sen nasılsın

canım benim çamaşırım ıslanıyor hemde bayağı
birde böle krem gibi oluyor peçeteye silince geliyor genelde
inş meleklerimiz gelmiştir
testi tekrarlıcakmısın

canım benim çamaşırım ıslanıyor hemde bayağı
birde böle krem gibi oluyor peçeteye silince geliyor genelde
inş meleklerimiz gelmiştir
testi tekrarlıcakmısın

evet işte bende peçeteye silince krem gibi geliyo hep bunu merak ediyodum başkasındada böyle oluyo mu diye ama dediğim gibi benim çamaşırım ıslanacak kadar değil idrar testi yapmam sanırım salı yada çarşamba kan testi yaptırırım inşallah gelmezse

yahu belirtileriniz pek güzel inşallah bebişlerin belirtileridir..

inşallah canım ya belirtilerim var gibi en farklı olanı belim çok ağrıyo 1 haftadır adet ağrısı değil ama sanki rahatsız bir yatakta yatmışım gibi bide bulantı var akşamları ve sabahları oluyo benim midem hassastır normaldede olurdu ama rutin bi şekilde 2-3 gündür akşam ve sabah bulanıyo neyse bekleyip görcez

tuvalete gece 3 kez kalkıyorum.. ama su içiyoru m bo l bol normal yani..
gece agzım kuruyor kalkıp su içiyorum.
su içmezsem gitmiyorum .. dikkat ediyorum o yüzden su içmek lazım ya bol bol diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…