Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tuvalete gece 3 kez kalkıyorum.. ama su içiyoru m bo l bol normal yani..
gece agzım kuruyor kalkıp su içiyorum.
su içmezsem gitmiyorum .. dikkat ediyorum o yüzden su içmek lazım ya bol bol diye :)

benim daha günüme çok var ben hiç su içemiyorum ama tuvalete çok sık gitmeye başladım ve göğüslerim hiç bu kadar büyümemişti hep kendimi dinlemicem diyorum ama olmuyo

kızlar gebelik testinde ne kadarlıkken görülür?
ben korunmayı 10 gün önce bıraktım..
şuan yapsam görünürmü yoksa kan testidemi görülür??
bide benim adet tarihim geçeli 3 gün oldu ama dediğim gibi korunmayı yeni bıraktık 10 gün önce
sizce hamile kalmış olabilirmiyim?

eğer düzenli regl oluyorsan mesela 28 günde bir oluyorsan şu an 31. gündesin.31-10= 21. günde korunmayı bırakmış oluyorsun.senin gebe kalabilecğin günler ise 12.gün ile 18. gün arası.bence hamile kalmış olamazsın ama tabi Allah'ın işi de belli olmaz.sen gebelik istiyormusun istemiyormusun?

kızlar günaydınn..Benim kırmızılar dün gelmesi lazımdı dün akşam test yaptım negatif ama ne gelen var ne giden hamileysem testte çıkmama ihtimali var mıdır sizce bide böyle hafif midem bulanıyo gibi yada psikolojik eyvahedigeldismile

belki Bhcg hormonun idrara geçecek kadar yükselmemiştir tatlım.bir kaç gün daha bekle sonra tekrar test yap.

hamıle olabılırsın canım
degerler yukselmemıstır belkı
1 gun gecmıs
pztesını bekle ıstersen kan testı ıcın

belki Bhcg hormonun idrara geçecek kadar yükselmemiştir tatlım.bir kaç gün daha bekle sonra tekrar test yap.

pazartesi kadar gelmezse eğer pazartesi kan testi yaptırıcam çünkü 5 ay önce boş gebelik yaşadım onda da böle başta çıkmıyodu en iyisi kanla kontrol etmem geliba bilmiyorumkismile

gelmişsiniz kızlarrr
oyyy bugün çalışmak çok zor geliyor bana
akşam durmadan temizlik yaptım
şimdi yorgunumu uyumak istiyorumakannehir

gelmişsiniz kızlarrr
oyyy bugün çalışmak çok zor geliyor bana
akşam durmadan temizlik yaptım
şimdi yorgunumu uyumak istiyorumakannehir

mutfak toparlandımı bıraz barı
bu aksamdan baslamak uzere yarın full dınlen Aysell
varmı haftasonu program barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…