Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mutfak toparlandımı bıraz barı
bu aksamdan baslamak uzere yarın full dınlen Aysell
varmı haftasonu program barı

ooo uçtum dün akşam
mobilyadan vitrin takımlarına koltuk kenarları tüm mobilyaları sildim
evi güzel süpürdüm
sonra çamaşırlar kurumuştu onları da hallettim
sonra mutfağımı toparladım temizledim
bugün eşim balkonu yıkayacak
bende akşama tuvalet banyo temizleyecem
yarına şimdilik plan yok ama bu akşam ayarlama yaparız:asigim:

BENDE FIRSAT BULDUKÇA HER SEFERıNDE DUA EDıYORUM
HEPıMıZıN GÖBÜŞLERıNDE BEBEK OLSUN DıYE:Saruboceq:

İyilik canım.bugün sabah hepiniz için dua ettim yine.her aklıma geldiğinde ediyorum.içinizi ferah tutun canlarım benim.

sagol canım
hamıslerın duası kabul olur derlerr

oooo supersın
bu ne hız ya
bıraz dınlen yawrum ya
ben bıle yoruldum okurken
kafamçokkarıştı

Ooooo sen harıl harıl çalışırken ben tembel tembel uyumuşum demekki.ben artık temizlikle başedemiyorum diye 3-4 aydır kadın alıyorum mecburen.dün temizlik vardı.tabi insanın kendi yapması gibi olmuyor.bir sürü eksik bulup onları da kendim yapıyorum sonradan.ama dün akşam saat 9 buçuğa kadar zor dayandım.9da eşim geldi yarım sat sonra uyuyakalmışım kanepede.

kızlar papatipapati gelmiyor artık herhalde konuyu misafir olarak okuyan o gibime geliyo.böyle bişeye sebep olduğum için çok üzgünüm:çok üzgünüm:

Amiiiinnn.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.inş.meleğin seninledir canım dualarım seninle:Saruboceq:

İnşallah benimledir meleğim bilmiyorumkismile sağoll arkadaşım duaların için bi yandan üzülüyorum testte çıkmıyo diye bi yandan da günlerim pek şaşmaz o da sevindiriyo eyvahedigeldismile

walla mugicim bende saat 11de oturunca anladım yorulduğumu eşimde yeni gelmişti
hemen yatalım dedimboshayallersmile

SEBıNıM;
SEN YORMA KENDıNı DıNLEN CANIM
EV ıŞı NEDıR Kı? ÖNEMLı OLAN GÖBÜŞÜNDEKı BEBıŞıN. BENDE HAMıŞ OLUNCA UĞRAŞMAYACAM TEMıZLıKLEbayanssulusmile

İnşallah benimledir meleğim bilmiyorumkismile sağoll arkadaşım duaların için bi yandan üzülüyorum testte çıkmıyo diye bi yandan da günlerim pek şaşmaz o da sevindiriyo eyvahedigeldismile

canım idrar testinde henem çıkmıyo rahat ol stres yapma.ben dün adet oldum:sinifsinif: şu an senin hamile olmanı o kadar çok istiyorumki:CüvCüv: inan senin şu an hamile olman moralimi düzeltecek inş. öyledir:Saruboceq:

Evet papatıpapatı dÜn gelmedı bugÜnde gÖrÜnÜrde yok
bıraz kafasını dınleyınce gelmek ısterse gelır ınŞallah

İnşallah hamileyimdir sağol canım ya ağzından bal akıyo valla sen ne zamandan beri istiyosun başka çocuğun falan var mı yoksa bu ilk mi olacak..

kızlar papatipapati gelmiyor artık herhalde konuyu misafir olarak okuyan o gibime geliyo.böyle bişeye sebep olduğum için çok üzgünüm:çok üzgünüm:

canım üzülme.kardeşler arasında bile ne tartışmalar oluyor.unutaım gitsin dedik.bir yere gitme dedim o kadar.buna rağmen sohbete katılmak istemiyorsa kendi bileceği bir iş.isteyerek kırmadığını söyledin sen zaten.topik herkese açık.eğer seninle konuşmak istemiyorsa sana cevap yazmaz ama yok kimseyle görüşmek istemiyorsa ona da yapacak bir şeyimiz yok.canını sıkma

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
adet tarihim 13 ocak bugün 28 inci gün test yaptım bebiş yok. ama 1 haftadır kasıklarımda bitmeyen sancı bacaklarımda sızı var ve ağzımda gitmeyen koku kızlar ne düşünüyosunuz hamilemiiimdir

SEBİNİM;
SEN YORMA KENDİNİ DİNLEN CANIM
EV İŞİ NEDİR Kİ? ÖNEMLİ OLAN GÖBÜŞÜNDEKİ BEBİŞİN. BENDE HAMİŞ OLUNCA UĞRAŞMAYACAM TEMİZLİKLEbayanssulusmile

uzun zamandır dinlenemedim sanırım onun acısı çıktı dün akşam.ama inan şu anda sanki o kadar çok uyuyan insan ben değilmişim gibi uykum var boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…