Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaslar dun sızlerı ruyamda gordum
hatırlamıyorum ruya ıcerıgını..ama vardınız...
benım ruyalarım hep yarım yarım olur
Guzel bırseye yormak lazım..HEPIMIZ BU AY HAMIS KALIYORUZ...2010 ILK CEYREK HAMIS OLMAYAN KALMIYOR

, barays+, bitan, htcyz, mugmug1, sebin

günaydın canlarımnasılsınız bugun keyıfler nasıl bakıımm

vALLA bacak agrısı benım adetımın habercısı
herkesten herkese degısebılır tabıı
bende cok oluyor bazen romatızmadan bıle suphelenıyorum kendm ıcın
kasıklardakı acı guzel bır belırtı dıye bılıyorum
adete az kalmıs
ne zaman testı tekrarlamayı dusunuyorsun?

hoşgeldin aramıza.32 günde bir mi regl oluyorsun?bence regl gününü bekle.ağızda garip tad olur diyorlar.inş. hamilesindir.bilemiyorum ki herkeste farklı belirtiler oluyor.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.inşallah canım ya inşallah.

günaydıınnnn.seni gördük daha iyi olduk şekerimmmmm :1hug:

hele ben heleben sızlerle konuşmadan ışlerıme baslıyamıyorumm:) esım cakıldın kaldın pcye dıyo.aynı yerde calışıyoruzda goruo ne konuşuonuz cok merak edıyorum dıyo cogunuzuda bılıyo:) bebış nasıl bebışş

ben 3 yıldır istiyorum.bu ilk olacak.

İnşallah bu kırmızıların son kırmızılar olucak..Bu ay çok hamile çıkacak burdan içimde öyle bi his var..Senin de rabbim gönlüne göre versin.En önemlisi kafaya takmamak ben onu yapamıyorum işte eğer sen umursamayabiliyosan ne mutlu sana opuyorumnanaktan

iyidir herhalde.ahhh bir yolu olsa da soksam kafayı baksam :roflol: napıyo. büyümeye çalışıyordur herhalde.bazen konuşuyorum onunla dua et de kuzenlerin peşinden gelsin bir bir diyorum.dua ediyormuş öyle dedi yerimseniben

günaydınn canım benim keyifler karışık sen süper görünüyon ama kız bayanssulusmile

çok şükür cnm cok ıyıyım.sen nıye karışıksın bakiimyokoyle karısıklık falanderın bı nefes al ve 1 dakka tut sonra bırak daha fazla tutamassın zaten.ıcınden sana nefes aldıranı dusun ve kendını yasa ne olursa olsun kendını yasa aslında hıcbırsey uzulmeye dergmez.rabbım hayrı serride bizim için verdı.baka bana neler yasadımama hayata bana nefesı verene sukredıyorum cunku hala yaşıyorum ammaaaaaaaaaaaaan boşver takma kafana tokadan baska bışıy sekerımm

oy cnm benım teyzesıde ona dua edıyo saglıklı buyusun annesıne gelsın dıye opuyorumnanaktan odaha pıtırcık pıtırcık ben benımkını gordum bılıyonmu boyl kesenın ıcın ıcı boloncuk boloncuk yenı oluşuyomuş.aynı ınternette ızledıgım gıbı.oyyy senınkı saglıklı olucak sekerım senı uzmıycek hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…