merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
adet tarihim 13 ocak bugün 28 inci gün test yaptım bebiş yok. ama 1 haftadır kasıklarımda bitmeyen sancı bacaklarımda sızı var ve ağzımda gitmeyen koku kızlar ne düşünüyosunuz hamilemiiimdir
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
adet tarihim 13 ocak bugün 28 inci gün test yaptım bebiş yok. ama 1 haftadır kasıklarımda bitmeyen sancı bacaklarımda sızı var ve ağzımda gitmeyen koku kızlar ne düşünüyosunuz hamilemiiimdir
, barays+, bitan, htcyz, mugmug1, sebin
günaydın canlarımnasılsınız bugun keyıfler nasıl bakıımm
İnşallah hamileyimdir sağol canım ya ağzından bal akıyo valla sen ne zamandan beri istiyosun başka çocuğun falan var mı yoksa bu ilk mi olacak..
arkadaslar dun sızlerı ruyamda gordum
hatırlamıyorum ruya ıcerıgını..ama vardınız...
benım ruyalarım hep yarım yarım olur
Guzel bırseye yormak lazım..HEPIMIZ BU AY HAMIS KALIYORUZ...2010 ILK CEYREK HAMIS OLMAYAN KALMIYOR
günaydın şekerkız iyilik sen nasılsın?
arkadaslar dun sızlerı ruyamda gordum
hatırlamıyorum ruya ıcerıgını..ama vardınız...
benım ruyalarım hep yarım yarım olur
Guzel bırseye yormak lazım..HEPIMIZ BU AY HAMIS KALIYORUZ...2010 ILK CEYREK HAMIS OLMAYAN KALMIYOR
günaydıınnnn.seni gördük daha iyi olduk şekerimmmmm :1hug:
ben 3 yıldır istiyorum.bu ilk olacak.
hele ben heleben sızlerle konuşmadan ışlerıme baslıyamıyorumm:) esım cakıldın kaldın pcye dıyo.aynı yerde calışıyoruzda goruo ne konuşuonuz cok merak edıyorum dıyo cogunuzuda bılıyo:) bebış nasıl bebışş
gaye yok kızlar delikafadulden uyuyor mu acaba
günaydınn canım benim keyifler karışık sen süper görünüyon ama kız bayanssulusmile
iyidir herhalde.ahhh bir yolu olsa da soksam kafayı baksam :roflol: napıyo. büyümeye çalışıyordur herhalde.bazen konuşuyorum onunla dua et de kuzenlerin peşinden gelsin bir bir diyorum.dua ediyormuş öyle dedi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?