- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
gaye yok kızlar delikafadulden uyuyor mu acaba
oy cnm benım teyzesıde ona dua edıyo saglıklı buyusun annesıne gelsın dıye opuyorumnanaktan odaha pıtırcık pıtırcık ben benımkını gordum bılıyonmu boyl kesenın ıcın ıcı boloncuk boloncuk yenı oluşuyomuş.aynı ınternette ızledıgım gıbı.oyyy senınkı saglıklı olucak sekerım senı uzmıycek hıc
canım benim yaaa.Allah en yakın zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir bebek versin inş.
çok şükür cnm cok ıyıyım.sen nıye karışıksın bakiimyokoyle karısıklık falanderın bı nefes al ve 1 dakka tut sonra bırak daha fazla tutamassın zaten.ıcınden sana nefes aldıranı dusun ve kendını yasa ne olursa olsun kendını yasa aslında hıcbırsey uzulmeye dergmez.rabbım hayrı serride bizim için verdı.baka bana neler yasadımama hayata bana nefesı verene sukredıyorum cunku hala yaşıyorum ammaaaaaaaaaaaaan boşver takma kafana tokadan baska bışıy sekerımm
İnşallah bu kırmızıların son kırmızılar olucak..Bu ay çok hamile çıkacak burdan içimde öyle bi his var..Senin de rabbim gönlüne göre versin.En önemlisi kafaya takmamak ben onu yapamıyorum işte eğer sen umursamayabiliyosan ne mutlu sana opuyorumnanaktan
çok sağol canım inş. dediğin gibi olur bende bu ay çok hamiş olacak diye düşünüyorum.ben ilk zamanlar çok kafaya takıyodum her adet oluşumda hüngür hüngür ağlıyodum ama bu son aylarda artık ağlamıyorum ya alıştım yada artık takmıyorum bende bilmiyorum ne olduğunu çok karışığım bazen düşünüyorum ben kimim nerdeyim napıyorum bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi yinede rabbim dermansız dert vermesin diyorum.ama varya en kötüsü ne biliyomusun benden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldı en yakın arkadaşım şu an hamile onu çok seviyorum daha 1.5 sene oldu evleneli ben 5 yıllık evliyim arkadaşım için çok seviniyorum ama benimde içim sızlıyo ama bunu kimse bilmiyo bu duygularımı ilk defa size söylüyorum.çok ağırıma gidiyo arkadaşlar bugün görücem o arkadaşımı inanın şimdiden boğazımda bir düğüm oluştu sakın beni kıskanç biri zannetmeyin bu kıskançlık değil çaresizlik eziklik içim buruk çok güler yüzlü bir insanımdır içim kan ağlasada her zaman güldüm herkes beni böyle görüyo ama yanlız kaldığımda tek başıma gizli gizli ağlıyorum hep içim yanıyo mafoldumben
şöyle karışığım ben dün adet olmam lazımdı bu saat itibariyle gelen giden yok adet günlerim genelde pek şaşmazlar dün akşam test yaptım çıkmadı öyle işte opuyorumnanaktan
Ahh canım benim ya en kısa zamanda yüzün güler inşallah ovulasyon testi falan kullandın mı hiç
tatlım hayırlısı olsun ya dusunerek cagırma kırmızıları bakem dusunmemeye calış tatlımm
yok canım hiç kullanmadım.
çok sağol canım inş. dediğin gibi olur bende bu ay çok hamiş olacak diye düşünüyorum.ben ilk zamanlar çok kafaya takıyodum her adet oluşumda hüngür hüngür ağlıyodum ama bu son aylarda artık ağlamıyorum ya alıştım yada artık takmıyorum bende bilmiyorum ne olduğunu çok karışığım bazen düşünüyorum ben kimim nerdeyim napıyorum bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi yinede rabbim dermansız dert vermesin diyorum.ama varya en kötüsü ne biliyomusun benden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldı en yakın arkadaşım şu an hamile onu çok seviyorum daha 1.5 sene oldu evleneli ben 5 yıllık evliyim arkadaşım için çok seviniyorum ama benimde içim sızlıyo ama bunu kimse bilmiyo bu duygularımı ilk defa size söylüyorum.çok ağırıma gidiyo arkadaşlar bugün görücem o arkadaşımı inanın şimdiden boğazımda bir düğüm oluştu sakın beni kıskanç biri zannetmeyin bu kıskançlık değil çaresizlik eziklik içim buruk çok güler yüzlü bir insanımdır içim kan ağlasada her zaman güldüm herkes beni böyle görüyo ama yanlız kaldığımda tek başıma gizli gizli ağlıyorum hep içim yanıyo mafoldumben
ben de denemedim gerçi ama bikaç ay daha olmazsam kullanmayı düşünüyorum en azından şansımızın olduğu günleri yakalamış oluruzz :kedi:
Bu yasadıkların kimseye yabancı değil. üzme kendini.
ben en son bayramdan önce demiştim. herkes sorup duruyo çok agırıma gidiyo artık. hamile olsamda kimseye söylemeden bayramda kıs kıs gülsem diye. ve aynen öyle oldu.. kimseye de gitmedik aileler dısında. öpüş kokuş domuz gribi falan dikkat et demişti dr. herkes arkamdan konusmusta gelmedi falan diye ama sonra ögrendiler . ve ögrendiği zaman insanların tepkilerinden kim gerçekten sevindi anlıyosun. en hosuma gidende bu oldu. gerçek dost karagünde belli olur derler ama nedense ben iyi günümde anlıyorum.. burdaki arkadaslar kadar sevinen bi ailem ve 2-3 arkadaşım oldu valla.. buraya 2 gün girmesek merak ediyor arkdaslar. burda yalnız değilsin .ağlama sakın. o düğümler hepimizde oluştu zaman zaman. ama artık mutluluktan aglıyoruz ve bogazımız dügümleniyor.. sıra herkese gelecek. melekler gelmek için bekliyor.. gülen annler görrmek istiyorlardır kesin..
gülümseyinnnnnn
günaydınnnnnnn olumunekankayizsmile
eğer düzenli regl oluyorsan mesela 28 günde bir oluyorsan şu an 31. gündesin.31-10= 21. günde korunmayı bırakmış oluyorsun.senin gebe kalabilecğin günler ise 12.gün ile 18. gün arası.bence hamile kalmış olamazsın ama tabi Allah'ın işi de belli olmaz.sen gebelik istiyormusun istemiyormusun?
bitan canım inşallah hamişsindir canım ve o kırmızılar bi 9 ay sana uğramasın tatlımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?