Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim yaaa.Allah en yakın zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir bebek versin inş.

şöyle karışığım ben dün adet olmam lazımdı bu saat itibariyle gelen giden yok adet günlerim genelde pek şaşmazlar dün akşam test yaptım çıkmadı öyle işte opuyorumnanaktan

çok sağol canım inş. dediğin gibi olur bende bu ay çok hamiş olacak diye düşünüyorum.ben ilk zamanlar çok kafaya takıyodum her adet oluşumda hüngür hüngür ağlıyodum ama bu son aylarda artık ağlamıyorum ya alıştım yada artık takmıyorum bende bilmiyorum ne olduğunu çok karışığım bazen düşünüyorum ben kimim nerdeyim napıyorum bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi yinede rabbim dermansız dert vermesin diyorum.ama varya en kötüsü ne biliyomusun benden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldı en yakın arkadaşım şu an hamile onu çok seviyorum daha 1.5 sene oldu evleneli ben 5 yıllık evliyim arkadaşım için çok seviniyorum ama benimde içim sızlıyo ama bunu kimse bilmiyo bu duygularımı ilk defa size söylüyorum.çok ağırıma gidiyo arkadaşlar bugün görücem o arkadaşımı inanın şimdiden boğazımda bir düğüm oluştu sakın beni kıskanç biri zannetmeyin bu kıskançlık değil çaresizlik eziklik içim buruk çok güler yüzlü bir insanımdır içim kan ağlasada her zaman güldüm herkes beni böyle görüyo ama yanlız kaldığımda tek başıma gizli gizli ağlıyorum hep içim yanıyo mafoldumben

Ahh canım benim ya en kısa zamanda yüzün güler inşallah ovulasyon testi falan kullandın mı hiç

şöyle karışığım ben dün adet olmam lazımdı bu saat itibariyle gelen giden yok adet günlerim genelde pek şaşmazlar dün akşam test yaptım çıkmadı öyle işte opuyorumnanaktan

tatlım hayırlısı olsun ya dusunerek cagırma kırmızıları bakem dusunmemeye calış tatlımm

tatlım hayırlısı olsun ya dusunerek cagırma kırmızıları bakem dusunmemeye calış tatlımm

yok canım çağırmıyom ben kışş kışş kırmızılar kışş kışş zemuszemus ya ne biliyim inşallah hamileyimdir 2 gün kendimi oyalıycam bugün anneme gidicem yarında kızımın dersleriydi ütüsüydü banyosuyla vakit geçer pazartesi koşa koşa doktora opuyorumnanaktan

bitan canım inşallah hamişsindir canım ve o kırmızılar bi 9 ay sana uğramasın tatlımzemuszemus

Bu yasadıkların kimseye yabancı değil. üzme kendini.
ben en son bayramdan önce demiştim. herkes sorup duruyo çok agırıma gidiyo artık. hamile olsamda kimseye söylemeden bayramda kıs kıs gülsem diye. ve aynen öyle oldu.. kimseye de gitmedik aileler dısında. öpüş kokuş domuz gribi falan dikkat et demişti dr. herkes arkamdan konusmusta gelmedi falan diye ama sonra ögrendiler . ve ögrendiği zaman insanların tepkilerinden kim gerçekten sevindi anlıyosun. en hosuma gidende bu oldu. gerçek dost karagünde belli olur derler ama nedense ben iyi günümde anlıyorum.. burdaki arkadaslar kadar sevinen bi ailem ve 2-3 arkadaşım oldu valla.. buraya 2 gün girmesek merak ediyor arkdaslar. burda yalnız değilsin .ağlama sakın. o düğümler hepimizde oluştu zaman zaman. ama artık mutluluktan aglıyoruz ve bogazımız dügümleniyor.. sıra herkese gelecek. melekler gelmek için bekliyor.. gülen annler görrmek istiyorlardır kesin..

gülümseyinnnnnn

günaydınnnnnnn olumunekankayizsmile

ben de denemedim gerçi ama bikaç ay daha olmazsam kullanmayı düşünüyorum en azından şansımızın olduğu günleri yakalamış oluruzz :kedi:

bilmiyorum canım ya bu işler belli olmuyo Rabbim ol dedimi olmuyo ben yumurtlama günleri hep ilişkide bulunurum çatladığı anı bile bilirim ama olmadı kısmet olmadı mı olmuyo.

sağol canım desteğin için.bunları sizlerinde yaşadığını biliyorum o yüzden sizlere anlatmak istedim beni sizlerden başka kimse anlamaz bunu yaşamayan anlamıyo arkadaşlar.canım ben normalde hep gülen pozitif bir insanımdır çevremden öyle derler.ama içimde yaşadığım fırtınayı kimse bilmiyo size içimi dökmek istedim bir anlık bir duygu yoğunluğu yaşadım birazdan kendime gelirim ve etrafıma gülücükler saçarım beni dinlediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınızopuyorumnanaktan

evet katılıyorum siz kızlar zor süreçlerden geçiyoruz
istiyoruz ama olmasını bekliyoruz
hayırlısı diyip dileklerde bulunuyoruz
bizi neler bekliyor hiç bilmiyoruz
hepimiz için hayırlısı olur umarım:Saruboceq:

cnm korunmayı bıraktım..
yani bebek istiyorum.. ve çok sabırsızım..
ben ilerki sayfalardada yazmıştım düzenli adet görmüyorum.. benim günüm 6 sı ama
bu ay içinde 2 kere leke geldi 2-3 gün sürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…