- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
bu aydan sonra kimseye uğramasın o kırmızılar artık kırmızı rengini bile görmek istemiyorum yaa sırnaşık şey
bu aydan sonra kimseye uğramasın o kırmızılar artık kırmızı rengini bile görmek istemiyorum yaa sırnaşık şey
gelmesin kırmızılar artık görmek istemiyorum.Allahım sen bizlere yardım et yarabbim hamile olan arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip et bizlerede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ver yarabbim amiiiiiiiiiinnn.
gaye yok kızlar delikafadulden uyuyor mu acaba
zzzzzzzz belkı uyuyordur
belkı kocası gıtmemıstır
onunla ılgılenıyordur
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar ben geldim ama çıkıcam benimkilerde gelmedi halave sabah çok yoğun akıntı geldi sarımsı gibi hayırlısı inşallah olmam şimdi mutfağı toparlıcam sonra adanaya kız kardeşime gidecez yarın gelecez girerim fırsat buldukça sizi okumadan duramıyorum öptüm kızlar.........
cnm korunmayı bıraktım..
yani bebek istiyorum.. ve çok sabırsızım..
ben ilerki sayfalardada yazmıştım düzenli adet görmüyorum.. benim günüm 6 sı ama
bu ay içinde 2 kere leke geldi 2-3 gün sürdü..
kızlar midem bulanıyor birşey yiyemiyorum. başımda sürekli ağrıyor
hamilemiyim acaba:))))))))))
mrblar adet günün ne zaman neden olmasın belkide bebek yapıyodur bunları
ayy inşallah ayselcim yaaa... umarım müjde verirsin bize.
bana mı dedin canım?
ben 31 aralıkta adet oldum
olması mümkün değil yani:kedi:
bana mı dedin canım?
ben 31 aralıkta adet oldum
olması mümkün değil yani:kedi:
Belki kaçak yolcu vardır gemide :) erken yada geç yumurtalama olmuş olabilir mi?
evet canım daha yumurtlam günün bile olmamıştır sanırım bu günlerde iyi çalış yumurtlama günlerini yakalayabiliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?