Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gelmesin kırmızılar artık görmek istemiyorum.Allahım sen bizlere yardım et yarabbim hamile olan arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip et bizlerede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ver yarabbim amiiiiiiiiiinnn.

aminnnnnn canım benim

günaydın kızlar ben geldim ama çıkıcam benimkilerde gelmedi hala ve sabah çok yoğun akıntı geldi sarımsı gibi hayırlısı inşallah olmam şimdi mutfağı toparlıcam sonra adanaya kız kardeşime gidecez yarın gelecez girerim fırsat buldukça sizi okumadan duramıyorum öptüm kızlar.........

gaye yok kızlar delikafadulden uyuyor mu acaba

zzzzzzzz belkı uyuyordur
belkı kocası gıtmemıstır
onunla ılgılenıyordur
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Kızlaaaaarrrr Hello hepinize :) ay sabah kaltım sürünerek eşime tost hazırladım kendime de hazırladım pc başında yerim diye.Ama uykuma yenik düştüm.Ayamadım kendimi bir türlü ve geri yattım... Şimdi buz gibi olmuş tostumu yiyorum kaydirigubbakcemile3

Sen hamıssı canım benım
buraya yaz...
halay zamanımı gelıyor kızlar yıne... kaydirigubbakcemile2

Illahı Gaye
gozumuz yollarda kaldı

günaydın gayeciğim
kız bırak soğuk tostu sıcak sıcak yenisini yap
ayy var yaa çay yanına yumurta olsa da yesek şimdi :))

selam canım hoşgeldin aramıza... Öncelikle içindeki heyecanı çok iyi anlıyorum ama bunu biraz yenmelisin. Şunu unutma ki hiç bir sıkıntısı olmayanlarda bile her ay hamile kalabilme şansı sadece %25. Sen düzenli adet göremiyorum diyorsun.Bu düzensizliğin elbet bir nedeni vardır ya hormon eksikliği yada yumurtalıklarında polikistikover kısa adıyla pko (pcos) denilen durum vardır.
Bu ay eğer hamile kalamadıysan hemen bir doktora başvur ve önce kontrolünü ol.Arkasından yumurta takibine başla.Zaten kontrolden sonra duruma göre doktorun gerekli şeyleri yapacaktır.
Burada yvonna diye bir arkadaşımız vardı o da senin gibi kktc dendi.Benimde kuzenim yeni gelin gitti kktc'ye onun için doktor önerisi almıştım istersen doktorun adını yollayabilirim sana

Ayy kızlar ben artık belirtilere takılmayacağım hatta ayın 17-18 ine kadar hiç belirtilere aldırmayacağım... göğüs uçlarım hafif koyulaştı ve dünde dediğim gibi bir yere uzanırken yada yerden bişey kaldırırken falan kasıklarımda batmalar oluyor ama bunlara aldırmıyorum ve belirti olarak algılamıyorum artık çünkü Klomen topicinde bir arkadaş uyarı yapmış çatlatma iğnesi olan arkadaşlar iğneden sonraki ilk 10-12 gün belirtileri yanlış algılamayın yada test yapmayın çünkü yanlış pozitif çıkıyor dedi.Çünkü o iğne ile LH ve bir miktarda Bhcg veriliyor.O da testte pozitif çıkarıyormuş ve bazı belirtileri oluşturuyormuş. Etkisinin geçmesi 10-12 gün sürüyormuş

kızlar midem bulanıyor birşey yiyemiyorum. başımda sürekli ağrıyor
hamilemiyim acaba:))))))))))

Belki kaçak yolcu vardır gemide :) erken yada geç yumurtalama olmuş olabilir mi?

bilemiyorum ki canımmm
yaa gaye birde birşey sorcam 4 gün oluyor sanırım başlayalı sarımsı bir akıntı var geçente yazmıştım hatta dünden beri daha belirgin neden oluyor acaba hiç duydun mu arkadaşım?
bariz bir akıntı yani ilk defa başıma geliyor

evet canım daha yumurtlam günün bile olmamıştır sanırım bu günlerde iyi çalış yumurtlama günlerini yakalayabiliyormusun

canım 2 y yumurta takibi yaptım ovulasyo testiyle ama geçen ay uygulamadım bu ayda uygulamıyorum oluruna bıraktım yania.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…