bilemiyorum ki canımmm
yaa gaye birde birşey sorcam 4 gün oluyor sanırım başlayalı sarımsı bir akıntı var geçente yazmıştım hatta dünden beri daha belirgin neden oluyor acaba hiç duydun mu arkadaşım?
bariz bir akıntı yani ilk defa başıma geliyor
bilemiyorum ki canımmm
yaa gaye birde birşey sorcam 4 gün oluyor sanırım başlayalı sarımsı bir akıntı var geçente yazmıştım hatta dünden beri daha belirgin neden oluyor acaba hiç duydun mu arkadaşım?
bariz bir akıntı yani ilk defa başıma geliyor
selam canım hoşgeldin aramıza... Öncelikle içindeki heyecanı çok iyi anlıyorum ama bunu biraz yenmelisin. Şunu unutma ki hiç bir sıkıntısı olmayanlarda bile her ay hamile kalabilme şansı sadece %25. Sen düzenli adet göremiyorum diyorsun.Bu düzensizliğin elbet bir nedeni vardır ya hormon eksikliği yada yumurtalıklarında polikistikover kısa adıyla pko (pcos) denilen durum vardır.
Bu ay eğer hamile kalamadıysan hemen bir doktora başvur ve önce kontrolünü ol.Arkasından yumurta takibine başla.Zaten kontrolden sonra duruma göre doktorun gerekli şeyleri yapacaktır.
Burada yvonna diye bir arkadaşımız vardı o da senin gibi kktc dendi.Benimde kuzenim yeni gelin gitti kktc'ye onun için doktor önerisi almıştım istersen doktorun adını yollayabilirim sana
Gaye bu haftayıda atlattıkmı bıttı
sonra 18 ınden sonra gerı sayarız
kızlar ben test yaptım resim koymakmak istiyorum bilen varsa söylermisiniz
canım çok memnun kalırım tavsiye edersen..
çünkü ben buraya yeni geldim doktorda bilmiyorum hastanede..
yardımcı olursan sevinirim..
nasıl o site nerde anlıyamadım
Canım benim kuzenim Girne'de olduğu için orada doktor sormuştum
Dr.Kemal Kamiloğlu
Tel:03928153282 bu doktoru önerdi.Kıbrıslı bir doktormuş ve kendi hastanesi varmış. Yvonna arkadaşımız lefkoşa'daymış istersen kendisine msj at yada ziyaretçi defterine yaz belki sana daha yakın bir yerde bir doktor önerir
cnm bende lefkoşadayım..
yvonna kim nasıl bulcam onu siteden..ona yazsam daha iyi aslındaa
arabam yok girneye ancak haftasonu gidiyorum haftasonuda tatil..:1closedeyes:
Kızlar ayıp olmazsa bırsey sorabılırmıyım?
haydi sor sor kaydirigubbakcemile3
ya ben ılıskıden sonra sabah dus alıyorum
bılıyorum gunah ama napayım
amac bebek dıyerekten
sabah kalkıyorum
butun spermler ıcımden cıkıyor.
sankı altıma yapmısım gıbı
cok moralım bozuluyor halıyle
bır amaclada onlar cıkmasın dıye tum gece yatıp sabah dokulmelerı moralımı bozuyor
bazen az cıkıyor bazen sankı hepsı kadar cok
sızlerde yasıyorsunuz degılmı bunu?
ya bu soruda burdakı kızlardan baska kımseye sorulmazkı
evet şekerim bende de aynısı oluyor fakat bu normalmiş o dökülenler spermin koruyucu sıvısıymış. Bir yerde okumuştum. Sperm içeri bırakıldıktan sonra 2-3 dk içinde ileriye doğru ilerlemeye başlıyormuş.Zaten ilişkiden sonra kalkmadığında yeteri kadar sperm ileri harekete geçmiş oluyor.Daha sonra vajinadan spermlerin etrafındaki koruyucu sıvısı geri akarmış.Yani kafaya takma şekerim. Kaldı ki ilişkiden hemen sonra gidip duşa gidenler bile hamile kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?