kızlar tünaydınnn
tam gırdım elektrık kesıldı
anca geldım sabah cok kotuydum..7 de karnımda bı sancıyla uyandım lavaboya gıttım ve o sırada soguk ter bosaldı tum vucudumdan sonra aynaya bı baktım yuzum kırec gıbı dudaklarım mor..hemen esıme seslendım bal getırırmısın dıye sanırım kan sekerım dustu..evlenmeden once de bı kere olmustu ve bayılıp kalmıstım...esıme de dedım bayılırsam korkma ...
o da cok tedırgın olur karnım agrıo desem bıle uzuluyo adamcagız ..dedım yok bısey ama bekle ballı ılık su ıctım bal yedım bıde ayagıma sıcak su torbası sonra ona sen gıt ıse dedım
kapının arkasından anahtarı cıkarmıs yazık gıderken ne olur ne olmaz dıye sonra sızıp uyumusum sukur
11.30 du kalktıgımda
ben halen çalışıyorummalsanaalsanasmile
ahh kıyamam yaaa... bende evi temizlemeye üşeniyorum acayip.ama yapmam da lazım... offff kendiliğinden temizlenen evler ne zaman yapılcak yaaa?
kızlar günaydınn..Benim kırmızılar dün gelmesi lazımdı dün akşam test yaptım negatif ama ne gelen var ne giden hamileysem testte çıkmama ihtimali var mıdır sizce bide böyle hafif midem bulanıyo gibi yada psikolojik eyvahedigeldismile
tünaydın ayselim, ulufuk nasılsınız bakem kızlar
ayselcim pek iyi sayılmama ne olu anlamadım akşamdan beri sürekli uyuyorum şimdi de bi mide bulantısı yerimden kalkamıyorum. ama yaşayıp gidiyoruz işte
olabilir canım bende daha adet olalı 12-13 gü oldu zaten mümkün değil hamile olmama ama inan bilgisayarın başında kafam düşüyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?