Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar tünaydınnn
tam gırdım elektrık kesıldı
anca geldım sabah cok kotuydum..7 de karnımda bı sancıyla uyandım lavaboya gıttım ve o sırada soguk ter bosaldı tum vucudumdan sonra aynaya bı baktım yuzum kırec gıbı dudaklarım mor..hemen esıme seslendım bal getırırmısın dıye sanırım kan sekerım dustu..evlenmeden once de bı kere olmustu ve bayılıp kalmıstım...esıme de dedım bayılırsam korkma ...
o da cok tedırgın olur karnım agrıo desem bıle uzuluyo adamcagız ..dedım yok bısey ama bekle ballı ılık su ıctım bal yedım bıde ayagıma sıcak su torbası sonra ona sen gıt ıse dedım
kapının arkasından anahtarı cıkarmıs yazık gıderken ne olur ne olmaz dıye sonra sızıp uyumusum sukur
11.30 du kalktıgımda

Aman canım nazar değmiş sana yaaa...dikkat et kendine... bilirim o duyguyu.böyle insanın ruhu çekiliyor gibi oluyo... Mevye şekeri lazım vücuduna. Elma gibi bir meyve varsa ondan ye... bugün çok efor harcama kendini yorma dinlen biraz.Geçmiş olsun.

ya yıne gıttı elektrık sımdı geldı ama sımdı esımde geldı bırlıkte bıseyler yıcez...musaıt olunca kacıcam yanınıza

ahh kıyamam yaaa... bende evi temizlemeye üşeniyorum acayip.ama yapmam da lazım... offff kendiliğinden temizlenen evler ne zaman yapılcak yaaa?

özellikle de mutfak kendiliğinden temizlensin
yemeği yapmak ve yemek zor gelmyor ama temizlemesi gözümde büyüyor

canım testi akşamları yapma..ben dün sabah yapmıstım ikinci çizgi silikti..o günün akşamı yaptım negaif cıktı..acaba hamile deilmiyim die üzüldüm..bu sabahta denedim çift çizgi cıktı...acelede etme adetten 10 gün sonra bile idrar testinden sonuç alan var

ayselcim pek iyi sayılmama ne olu anlamadım akşamdan beri sürekli uyuyorum şimdi de bi mide bulantısı yerimden kalkamıyorum. ama yaşayıp gidiyoruz işte

ayy bende mesai dolsa da gitsem istiyorum
haftanın yorgunluğu iyice beni etkilemeye başladı:umursamaz:

ayselcim pek iyi sayılmama ne olu anlamadım akşamdan beri sürekli uyuyorum şimdi de bi mide bulantısı yerimden kalkamıyorum. ama yaşayıp gidiyoruz işte

ayy aynen canım bende bi mide bulantısı bi başağrıs dönme ile karışık uykusuzluk halsizlik
ne ararsan var yani desem ki regl olmadım hamişim ama daha yeni oldu.
Mevsimsel sanırımturkbayragi

olabilir canım bende daha adet olalı 12-13 gü oldu zaten mümkün değil hamile olmama ama inan bilgisayarın başında kafam düşüyor resmen.

neyse ben çıkıyım daha çamaşır yıkanacak evi toparlayacağım. yavaş yavaş başlamam lazım. öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…