Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba,

kırmızıları gördüm hemde olması gereken günden 2 gün önce
artık dedım olmuyor herhalde dun adetimin 3.günüydü doktorun istediği hormon
testlerini yaptırdım.degerler;

fsh 7,74
e2 48,42
LH 3,8
PRL 32,3
TSH 1,85

cıktı degerlerı sımdı hastaneden aldım henuz doktora gostermedım ama prl hormonum sanırım yuksek bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
acaba bu hormon yukseklıgı ıle asılama yaptırsam tutarmı sizce??

ve bu hormon tedavısı aylarca mı surer???

ben yardımcı olamayacagım canım
ınternetten degerlerı bır arastır ıstersen

hayırlısı olsun hakkında... inşallah bu topicdeki bir çok anne adayı gibi sende güzel haberler verirsin =)

değerlerin yüksekmi bilemiyorum... ama normal değerlere gelinmeden aşılama yada başka bir tedavi önerilmez diye biliyorum.. çünkü gebelik oluşmaz.... ama hormon tedavisi aylarca sürmüyor... bir kutu ilaç kullanıyorsun tekrar ölçtürüyorsun...
eminim en kısa sürede güzel sonuç alacaksın...
neden direkt aşılamayı sordun? öncesinde klomen tedavisi oldun mu? ne zamandır bekliyorsun?

hayır klomen tedavısı olmadım artık beklemek ıstemıyor esım o yuzden hemen asılama yaptıralım demıstı o yuzden sordum:)

ekakal sen naptın canım? neye karar verdin? aşılama yaptırcakmısın yoksa beklicekmisin biraz daha?

hayır klomen tedavısı olmadım artık beklemek ıstemıyor esım o yuzden hemen asılama yaptıralım demıstı o yuzden sordum:)

ooooooooooooooooooooooooooooo =)
hiç bir doktor biz beklemek istmiyoruz aşılama olucaz desenizde size bunu yapmaz... üzgünüm
ben 9 aydır deniyorum olmuyor... her ay doktorlardayım... hiçç ama hiiçç beklemek istemiyorum... ama aşılama falan demedi hiç bir doktor... çıkmadık candan umut kesilmez hesabı tedaviye devam ediyoruuz iştee =)))

zaten doktora gitmişsin testlerini yaptırmışsın... doktorda sana folic asit verecek..daah sonra bu hormonlarını düzenleyecek ilaç verecek... al bunları kullan 1 sene sonra görüşelim diyecek.... 1 sene denemeden tedaviye başlamıyorlar... kendş haline 1 sene olmzsa o zaman yumurta takibi tedavisi var... yumurtlama dönemleri çağırıp ultrasonla takip edicek seni... 6 ay kadarda öyle devam... oda olmazsa ve doktor kendiliğinden gebe kalamayacağına kanaat getirirse o zaman aşılama diyecek.
daha çookk yolun başındasın ve şimdiden sonunu görmek istiyorsun zemuszemus
acele etme..sabırlı ol ve doktorun ne derse ona uy.. başka birşey gelmiyor elden

hoşgeldin mugmug
eefet sessis kaldddııkkk..
bende üsüldüm burdaa...
ağladdıımm
kimseler yookk diieeee :çok üzgünüm:

kızlar ben geldim yemeğimi yedim ama şimdide pek kimse kalmamış...
lapacık nohut kürü azosperm için yapılıyor kaşık nohutu 2,5 bardak suda kaynatıyorsun 10 dakika. sonra elde ettiğin suyu ikiye bölüp sabah kahvaltıdan sonra öğlen yemekten önce içiriyorsun kocişine. biz bu küre 1 ay devam ettik ben değişmelerr hissettim. eşimin menisinde bi yoğunlaşma söz konusu oldu. ama en az 2 ay devam etmek gerekiyormuş. biz edemedik. kocam nohuttan nefret ettiği için nazlanıyordu ben de ısrar etmekten bıkıp usandım. ama bu adetten sonra kesinlikle başlayacağım.

hımm.. anladım canım.. inşallah şifa olur size.. bizim sperm değerlerimiz normal.. bir sorun yok... ama ben yinede keçiboynuzu aldırdım akşamları kemiriyor kocam =) bilmiyorum o şekildede işe yarar mı ama
sorun benim pcos da =((( onun yüzünden ne adet oalbiliyorum nede hamile kalabiliyorum =(( onun içinde soğan kürüne başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…