bitte yine yanlış olmuş kaydirigubbakcemile3
şekerim acaba bir doktora mı gitsen ki artık? kist falan olmasın? eğer varsa bu ay yumurtlamanı da etkiler.:uhm:
yeşil mercimek canım
canım ben ilaç içmiştim şu an başım dönüyoo o yüzden yanlış yunluş okuyom sırnaşık şey
gittim hiç bişi söylemedi sadece adet sökücü verdi bi tane içtim sonra korktum bıraktım bu hafta da geçsin de önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem
Keşke devam etseydin canım.korkacak bişey yok adet söktürücüde. bi çok kişi adet söktürücüsüz adet olamıyor bile :)) 5 gün kullanır hemen sonrasında da normal adetini olurdun.
kesınlıkle ımrenıyorum her seferındevalla her yaptıgım tarıf tutuyor ordan.. cok basarlı bır bayan
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli lorke cim sen adet gördün mü benim bugün 38.günüm hamile değilim ama kırmızılar da gelmedi kırmızıları böyle dört gözle bekliyceğim ölsem aklıma gelmezdi eyvahedigeldismile
aslında hiç denemedim
fırın poşetinde bir kere yapılmış yediğimde çiğ bi tat vardı
kesınlıkle ımrenıyorum her seferınde
canım 7 sınde oldum ben bugun de bıttı ınsallah hızla calısmalar baslıcaz bakalım kurlere falan basladık hayırlısı :lepi:
valla ben yapıyorum enfes oluyor... sosluyorum bir güzel sonra poşetle atıyorum fırına... tel tel harika oluyo... aradım tarifimi ama bulamadım..bulsaydım sana link gönderecektim =(
valla ınternet benımde cok buyuk yardımcım
portakalagaci.com favorım
herkese tavsıye ederım
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli lorke cim sen adet gördün mü benim bugün 38.günüm hamile değilim ama kırmızılar da gelmedi kırmızıları böyle dört gözle bekliyceğim ölsem aklıma gelmezdi eyvahedigeldismile
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok var mı bi hamiş haberi =))
ayy çok sevindimmmmmmm zemuszemus
evlenmeden önce tek bir yumurta dahi kırmamıştım zaten eşimede beni almadan önce demiştim o da olsun demişti şimdi yavaş yavaş ögreniyorum işte ordan burdan duyduklarım yetenek var galiba azıcık zaten en büyük zevkim bişeyler yapıp birilerine tattırmak begenirlerse benden mutlusu yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hayırlısı canım senin de adetin gecikmiş miydi geçen ay
gittim hiç bişi söylemedi sadece adet sökücü verdi bi tane içtim sonra korktum bıraktım bu hafta da geçsin de önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?