Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şekerim acaba bir doktora mı gitsen ki artık? kist falan olmasın? eğer varsa bu ay yumurtlamanı da etkiler.:uhm:

gittim hiç bişi söylemedi sadece adet sökücü verdi bi tane içtim sonra korktum bıraktım bu hafta da geçsin de önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem

gittim hiç bişi söylemedi sadece adet sökücü verdi bi tane içtim sonra korktum bıraktım bu hafta da geçsin de önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem

Keşke devam etseydin canım.korkacak bişey yok adet söktürücüde. bi çok kişi adet söktürücüsüz adet olamıyor bile :)) 5 gün kullanır hemen sonrasında da normal adetini olurdun.

ya kaçtım ben kaldı kitaplar okunacak duruyo hoşçakalınnnnnn

Keşke devam etseydin canım.korkacak bişey yok adet söktürücüde. bi çok kişi adet söktürücüsüz adet olamıyor bile :)) 5 gün kullanır hemen sonrasında da normal adetini olurdun.

ya ne biliyim korktum işte adetlerim düzenliydi çünkü pazartesi bi gelsinde kürtaj olduğum doktoruma gidicem eğer hala kırmızılar gelmezse

Handecim nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik? hissediyor musun bebişini? ayyy bende çok merak ediyorum nasıl bir his hamiş olmaaaakkk

valla her yaptıgım tarıf tutuyor ordan.. cok basarlı bır bayan
kesınlıkle ımrenıyorum her seferınde

canım 7 sınde oldum ben bugun de bıttı ınsallah hızla calısmalar baslıcaz bakalım kurlere falan basladık hayırlısı :lepi:

aslında hiç denemedim
fırın poşetinde bir kere yapılmış yediğimde çiğ bi tat vardı

valla ben yapıyorum enfes oluyor... sosluyorum bir güzel sonra poşetle atıyorum fırına... tel tel harika oluyo... aradım tarifimi ama bulamadım..bulsaydım sana link gönderecektim =(

kesınlıkle ımrenıyorum her seferınde

canım 7 sınde oldum ben bugun de bıttı ınsallah hızla calısmalar baslıcaz bakalım kurlere falan basladık hayırlısı :lepi:

hayırlısı canım senin de adetin gecikmiş miydi geçen ay

valla ben yapıyorum enfes oluyor... sosluyorum bir güzel sonra poşetle atıyorum fırına... tel tel harika oluyo... aradım tarifimi ama bulamadım..bulsaydım sana link gönderecektim =(

lapaci canım ya senin adetin hiç gecikmiş miydi

valla ınternet benımde cok buyuk yardımcım
portakalagaci.com favorım
herkese tavsıye ederım

vaayy..demek sende portakalağacına bakıyorsun.. benimde favorimdir..bir sürü tarif denedim oradan =) fırında poşetle tavuğuda ordan yaptımda bulamadım tarifini =)))

doktora gittinmi bitte bak benimde 46. günüm =((( beklemedeyim hala... bende dört gözle kırmızı kart görmeyi bekliyorum

kızlar daha önce laboquick marka gebelik testi kullanananız oldu mu? içindeki kağıtta 5-50mlU/ml arasında değişen erken beta HCG gelişimini tespit etmektedir. diyor.

ne verdi?
ben progestan aldım 1 hafta... şimdi beklemedeyim.. bitkisel çayda içiyorum..sanırım başlıcak artık.. hafif pembemsi geldi akıntı bugn vede belim kopuyo... artık gelsin dimi 46. gün yaniiii =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…