kızlar daha önce laboquick marka gebelik testi kullanananız oldu mu? içindeki kağıtta 5-50mlU/ml arasında değişen erken beta HCG gelişimini tespit etmektedir. diyor.
doktora gittinmi bitte bak benimde 46. günüm =((( beklemedeyim hala... bende dört gözle kırmızı kart görmeyi bekliyorum
gittim de hiç bişi söylemedi benimde 38. günüm sen gittin mi doktora
ben 31. günü b-hcg yaptırdım negatif çıktı.. 39. günü doktora gittim. ultrasonla baktı ve pcos olduğunu söyledi... progestan verdi.. içtim 1 hafta.. şimdi bekliyorum.. progestan bittikten sonra 1 hafta içinde kanama başlaması beklenir dedi...
bence ihmal etme ve bir doktora git.... kist olabilir allah korusun... adet gecikmeside beter bişi..stres yapıyor.. ayrıca bu ay heba oldu gitti benim... şu aralar yumurtlama dönemim olacaktı ama ben daha adet bile olamadım =( geçti gitti bu ay...
hiç zaman kaybetmemeni öneririm
pazartesi gittim işte bi doktora adet sökücü verip yolladım şimdi pazartesi tekrar başka doktora gidicem inşallah kötü bişi yoktur adet gecikmesi gerçekten çok kötü bişiymiş sinir stress diz boyu
akşam için ne yemek yapsam bulamadıııımmm :S ayrıca içim sıkılıyo. sanırım havadan kaynaklı...
akşam için ne yemek yapsam bulamadıııımmm :S ayrıca içim sıkılıyo. sanırım havadan kaynaklı...
kızlaar... benim kayınvalidemler geldiler bize... başka ilde yaşıyorlar... bu hafta başından beri yemek derdim yok.. eve gidiyorum mis gibi yemekler pişmiş billeee :lepi:
hımmm gaye geçen hafta bende öyleydim.
sanırım kaygılarımız neden oluyor bu duruma ne nasıl olacak kaygısı
eee sende bu sefer oldu mu diye kaygılanıyorsun
canım kendi azıcık rahat bırak hani geçenlerde birşeye başlamıştın süs müydü nakış mıydı
ay hatırlayamadım ona devam et kafan dağılmış olur
valla burdada hava karanlık sabahtan berı...
bende sımdı kıyma cıkardım sulukofte yapıcam
yanına da makarna mı pılavmı yapsam bılmıom
bulgur pilavı yap lorke... pirinç pilavı sağlıklı değil... makarna ise şaibeli... beyazlardan korunmak lazım mirmirmirmir
dun bulgur yedık be canımm...
valla saglık vs hergun de dıkkat edemıyorkı ınsan
ben zaten yag ve tuz kuallanmıyorum bıle sayılır
en azından ordan yırtıyoruz
kızlar yemek muhabbeti başlamış. benim de kayınvalidemler gelecek hastane dönüşü. şimdi alel acele evegit yemek yap hizmetlerine dön ama bi teşekkür bile etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?